2014. január 24., péntek

12. rész (szerintemnagyonérzelmes18+)

Kedves Mindenki, azt hiszem... szorulok némi magyarázkodásra. Nem tudom honnan jött, hogy így írjam meg... valójában kedves unokatestvérem tehet róla... és meg akartam szakítani, esküszöm, mert úgy terveztem és lett volna plusz egy jelenet... de... az ujjaim és a szívem most nem parancsolt megálljt, én pedig hallgattam a megérzéseimre, így fogadjátok tőlem sok sok szeretettel az első HunHan forró jelenetem. *zavarbanvan*

És annyi képet találtam, hogy a végén elhalmozlak benneteket képekkel....
Csók mindenkinek <3

Mellesleg... majdnem 10 oldal... 4210 szó o.o


Hana POV

Mindig bűntudatom van. Állandóan érzem, hogy a lelkemet marcangolja a fájdalom, amikor Sehun a közelemben van. Csak arra tudok gondolni, hogy játszadozom Jongin érzéseivel és jogos Taemin felháborodása és fenyegetőzése. Sehun váratlan tetteivel nem is tudja, milyen érzelmi lavinát indít el bennem.

Élvezem.

Tényleg. Szeretek vele csókolózni, bármennyire is hoz zavarba a tudat, hogy a srácot magát nem kedvelem – legalábbis nem úgy. Felemészt a lelkiismeret-furdalás, amikor ránézek Kai mosolygós arcára, semmi megvetés, vagy szomorúság, csak tapsol és mosolyog. Kérlek, ne csináld ezt…

Ezért nem fog működni ez nekem. Túlságosan fáj bántanom őt. Mégsem mondhatok ellent neki és az érzéseimnek. Patthelyzet. 

Rájöttem, hogy Sehun hangulatingadozásai valamiért Chanyeol és Luhan személyéhez köthetők. Nem érdekli, ha más tagok vesznek minket körbe, akkor általában szótlan és távolságtartó vagy normális, de ha az említett kettő is a társaságunkban van, eszméletlenül bunkó és rideg. Nem tudom melyek a valódi érzelmei felém, de az olyan pillanatokban, mint mikor megvéd a kíváncsi tekintetektől, kedves szavaival int a jövőre nézve, megcsókol egy világ előtt… azt hiszem, hazudik akkor, amikor a két jómadár is velünk van. Rossz érzésem van ezzel kapcsolatban, természetesen bánt, de nem kedvelhet mindenki. Nyilván próbál ő is megfelelni nekik, azzal, hogy tahó és seggfej, a többiek előtt pedig kedves.

Ha kettesben vagyunk, az a legjobb.

Tudom, hogy én is ellentétes vagyok, de nehéz tisztában lenni az érzéseimmel. Kétfelé szakadok, és ez irtó rossz érzés. Tudom, hogy nem utálom Sehunt, nem is közönyös számomra, de nem mondanám, hogy tetszik nekem.

Látom rajta mennyire élvezi, amikor felém kerekedhet. A kapcsolatunk a vitáinkra épülnek, és amikor fölénybe kerül, azt hiszi bármit megtehet. Például váratlanul szenvedélyes csókot ad, ami ellen nem ellenkezhetek, mert bárki figyelhet. Imád zavarba hozni és sűrűn kihasználja ezt. Tudja, hogy szégyenkezem Jongin előtt, de magasról tesz rá, és csak saját magára gondol.

Elpirulva ültem mellette, meredtem előre, de semmit sem érzékeltem a külvilágból. Nem tudtam a Teen Topra figyelni, csak arra, hogy újra fölényeskedett, legyőzött és megalázott Jongin előtt. Ujjainak érintése a vállamon, oldala hozzápréselődött az enyémhez, hallottam, amikor levegőt vett, amikor nevetett, és amikor énekelt. Ő élvezte a helyzetet és csillogó szemekkel figyelte az eseményeket, én pedig letaglózottan meredtem magam elé, mint egy vesztes lúzer. Nem mutathatom ki mindenki előtt mi zajlik le bennem. Nem szabad. Én Choi Ha Neul vagyok. Nem akárki. Choi Ha Neul. 

Felszegtem a fejem, mosolyogni kezdtem, eltűntettem a zavartságot a tekintetemből, Sehunnak döntöttem az oldalam, mire rám nézett, én pedig csak vállat vontam. Az előadásra próbáltam koncentrálni és nem arra, hogy többek tekintete is lyukat éget a hátamba.
- Nem sokára vége – hajolt a fülemhez Sehun és gyengéden simított végig karomon jobb kezével. Végigkövettem érintésének nyomát, majd mosolyogva néztem fel szemeibe.
- Semmi baj, már jól vagyok, Mr. Váratlan.
- Vicces micsoda nevekkel illetsz néha – mondta még mosolyogva.
- Mert tényleg váratlan vagy. Mondjam, miért? Egyszer váratlanul tahó vagy, aztán szívmelengetően kedves, váratlanul távolságtartó, aztán szenvedélyesen csókolózó. Na… fogod már, vajon miért illet ez a becenév?
- Jól van, értem én, hogy burkoltan nehéz esetnek mondasz.
- Ó, ki is mondhatom nyíltan is – vigyorodtam el. – De, lenne egy kérésem – elhalkultam, komolyabb hangon szólaltam meg és elfordítottam a fejem, hogy közelebb lehessek arcához. Kezemmel zakójának gallérján simítottam végig.  – Ha Jongin a közelünkben van… lennél olyan toleráns, hogy nem csókolsz meg előtte? Megalázó számomra.
- Tudod az elején, úgy gondoltam, hogy Jongin jobb, mint egy civil… de rájöttem, hogy zavar. Nagyon is. Mi van, ha azt mondom, nem teljesítem a kérésed?
- Óóó, hát az teljesen rád vallana – bólintottam, negédesen mosolyogtam és kissé távolabb húzódtam tőle. Pár pillanat múlva, visszahúzott maga mellé, és figyelni kezdtük a színpadot. Több szó nem esett köztünk. Lopva Kaira pillantottam, éppen Chanyeollal beszélgetett és felnevetett, nekem pedig meglódult a szívem. Gyorsan visszanéztem a színpad felé és kifújtam a benntartott levegőt. Őrület, hogy a nevetésének látványa képes ezt kiváltani belőlem. Elmosolyodtam ezen, majd nyugodtan dőltem hátra. Tényleg tetszik nekem Jongin.
A következő percekben bejelentették az utolsó kategóriát, melyben az EXO is jelölt volt, és Sehun öntudatlan szorítása a karomon volt a jelzés arra, hogy hiába ő Lady Gaga Poker Face cimborája, valójában izgul. Nagyon.

A kategória az idei év legütősebb visszatérése volt – vagy valami hasonló. Az EXO – Wolf; Growl csodái is fel voltak tüntetve. Bevallom drukkoltam nekik, akartam, hogy nyerjenek és örömmámorban ússzanak, úgy, ahogy nem régiben a Shinee tagjai. Perceken belül ki is derült, hogy feleslegesen aggódtunk mindannyian. Amint kijelentették, hogy az EXO a nyertes, Kyungsoo kiengedett egy feszült sóhajt, Sehun tartása és szorítása is engedett és felugrottak mind a tizenketten, szinte egyszerre. Én is felálltam és tapsoltam meg vigyorogtam. Figyeltem, ahogy ölelgetik egymást és, ahogy a Shinee újra közénk lépett és gratulálni kezdtek. A szívem gyorsabb iramban dobogott, észre sem vettem, hogy ennyire izgultam értük. Félénken álldogáltam a társaság szélén, hirtelen valaki elkapta a derekam és szoros ölelésbe vont. Kezdtem megismerni az érintéséről Sehunt. Vigyorogva nézett a szemeimbe, és amikor közeledni kezdett hátrahúztam a fejem.
- Ne csináld – suttogtam, de ő csak tovább vigyorgott ragyogó gyémánt szemekkel és apró csókokat hintett az ajkaimra. Három-négy után elhúzódott és a nyakam-vállam mélyére temette arcát és huncut kuncogása jelezte, mennyire boldog. Felsóhajtottam és megsimogattam a haját, majd a hátát dörzsöltem meg. Elhúzódott, lopott még egy csókot és kacagva húzott el mellettem. Nagyokat pislogtam és nyeldestem, hogy ez a srác tényleg semmibe veszi a kéréseimet. Aztán hirtelen Suho oppa ugrott elém és nevetve szorongatott meg, így nem volt időm Sehunnal foglalkozni. Megjegyeztem, hogy megint letaperolta a mellem alatti részt ölelésnek álcázva, de csak nevetett és tovább ment.  Baekhyun irtó édesen tapsikolva ugrándozott felém, letörölhetetlen vigyorral az arcán és a nyakamba ugrott. Nevetve viszonoztam szoros ölelését és elsikongattam neki, hogy gratulálok. Megpuszilgatta az arcomat, mire belesimítottam rakoncátlan tincseibe és elpirult arccal állt arrébb. A többiek ölelésén is átestem, Kyungsoo nagyon félénken akarta meglapogatni a hátamat, én meg jól megszorongattam, had irigykedjenek rám a női egyedek. Jongin valahonnan a semmiből bukkant fel és nyeltem egy nagyot, amikor megláttam. Odasétált elém, csillogó szemekkel… nem tudom azért könnyezett-e, mert nyertek, vagy miattam, de megbeszéltem magammal, hogy csakis az előbbi miatt. Megölelt én pedig megnyugodtam a karjaiban.
- Annyira sajnálom… nagyon – mormogtam neki, éreztem, hogy rázza a fejét, de nem válaszolt semmit. – És gratulálok. Szívből – megszorongattam a zakóját, ő pedig bólogatott, felemelte a fejét s eltávolodott tőlem. Nem volt olyan bensőséges az ölelésünk, mint amire vágytam, mert nem tehettük meg, de jól esett. Az este folyamán az volt a legtöbb, amit nyilvánosság előtt tehettünk. Mind felcaplattak a színpadra és hosszas köszönetáradatba kezdtek, Suhoval az élen, Krisszel, Baekhyunnal, Taoval és Layjel sorban.

Nem mondanám, hogy én elfáradtam, de minél előbb szerettem volna szabadulni a helyszínről. Felzaklatott a sok ember jelenléte, a rengeteg idol a szúrós vagy kíváncsi tekintetek, Taemin figyelmeztető hangja csengett a fülemben, Jongin ölelése beleégett a bőrömbe, Sehun csókjai pedig perzselték az ajkaim és az elmém.
Kedvesem karon ragadott és a fülembe suttogta, hogy na, most van vége. Megkönnyebbülten sóhajtottam fel és bólintottam, hogy értettem. Amint beszálltunk az autóba, és kezdtem volna ellazulni a puha ülésen, Suho és Sehun között, egy idősebb férfi dugta be a fejét az autóba és, amikor megpillantott bennünket rosszallóan összehúzta a szemöldökét és beült.
- Hyung! Velünk jössz? – kérdezte mellőlem a leader és kihúzta magát.
- Ő kicsoda? – súgtam Sehunnak.
- Menedzser hyung – válaszolta és érdeklődve pillantott az említett személy felé, aki feszülten keresztbe rakott karokkal vizslatott bennünket.
- Sehun-sshi – szólította meg lesütött szemekkel, aztán felkapta a fejét és élesen meredt a fiúra, aki bólintott, hogy figyel. – Nem is tudom, hogy mondjam… - zavartan húzta össze a szemöldökét. – Nem bánnám, ha… ha kevesebb intimitás folyna a nyilvánosság előtt, kettőtök között. Fogd visszább magadat, mégis csak te vagy a maknae, és viselkedned kell.
- Szóval… fogjam vissza a szerelmem? A nyilvánosság előtt? Viselkedjek? Azért mert megcsókolom párszor nem borul fel a világ rendje, hyung – Sehun láthatóan ideges lett az őt ért vádak és szidalmazások miatt. Valójában engem is bántott. Senkinek semmi köze hozzá, mit csinálunk.
- Sehun-sshi… mind tudjuk, hogy nem vagytok szerelmesek egymásba – tiszteletlenül forgatta a szemét és sóhajtott egyet. Sehun megragadta a kezemet, én pedig rögtön rászorítottam.
- Honnan tudja bárki is, mit érzek ez iránt a lány iránt? Senkinek nem fordul meg a fejében, hogy akár belé is szerethetek? Nagyon is kedvelem Hanát és nem fogom ezt elrejteni az emberek előtt. Gyűlölöm, ha valaki meg akarja mondani nekem, hogyan kezeljem a magán dolgaimat. Jó maknae módjára oda állok, ahová tesztek, úgy táncolok, ahogy mondjátok, azt mondom, amit a számba rágtok. De a szerelmi életem tabu nektek. Nyugodtan tolmácsold ezt Soomannak is. Azzal a feltétellel jöttem ide, hogy ez a rész az enyém. Én döntök, én cselekszem. Senkinek semmi beleszólása nincs ebbe – meglepett szenvedélyes kirohanásával, elfelejtett tisztelettel beszélni, és úgy szorította az ujjaimat, mintha abból nyerne energiát. Jól esett, hogy kiállt kettőnkért, még ha hazugság is volt, amiket mondott. Magabiztosan mosolyogtam mellette és, amikor a szemüveges hyung rám nézett csak bólintottam egyet, hogy ugyanúgy vélekedem, mint Sehun.
- A hétvégén tartunk egy sajtótájékoztatót. Ha valakinek nem tetszik a viselkedésünk, ne aggódjon meg tudjuk magunkat védeni – nem mondtam ennél többet, kinéztem az ablakon, összekulcsoltam az ujjaimat Sehunéval és utunk további része csendben telt el. Menedzser hyung csak szótlanul feszengett közöttünk és tudta jól, hogy mellélőtt ezzel a beszólással. 

A sofőrnek mondanunk sem kellett, hazáig fuvaroztak, Sehunnal szálltunk ki, és bekísért, hogy köszönhessen a szüleimnek, bár nem hiszem, hogy ébren lettek volna. De ha a szüleim nem is, a bátyám ébren várt bennünket a nappaliban. Ijesztően mord tekintettel nézett bennünket, mire sóhajtottam egy mélyet és elengedtem Sehun kezét, aki fáradtan, de önbizalommal telve nézett farkasszemet Min Kivel.
- Tudtok róla, hogy élőben közvetítették a díjátadást? – kérdezte felvont szemöldökkel. Én például nem tudtam így döbbenten néztem rá.
- Igen, persze, mindig élőben közvetítik – bólintott Sehun.
- És volt merszed csókolgatni a húgomat több millió ember előtt? – úúh, na, ne már. Fáradtan eresztettem le a vállaimat és lehúztam gyilkos cipőimet.
- Kérlek, Min Ki hanyagoljuk már azt a témát. Húsz évesek vagyunk, jövő héten házasodunk, elméletileg őrülten egymásba vagyunk bolondulva… Komolyan ki nem szarja le, ha megcsókol kamerák kereszttüzében? Ne kelljen már itthon is ezt a szart elviselnem. Akkor csókolózom vele, amikor kedvem tartja és kész. Hagyj békén minket – mondtam teljesen higgadt hangnemben. Sehunra sandítottam, el sem tudta volna rejteni, mennyire tetszett neki, hogy nem maradtam csendben és leosztottam a tulajdon bátyámat.
- Óh, kérlek, én csak védeni próbállak – tartotta fel a kezeit és leplezetlen dühvel a szemeiben pillantott rajtam végig.
- Mitől kellene megvédeni? Ahhoz itt vagyok én – szólalt meg Sehun is.
- Persze, kölyök, hogyne. Te meg az őrült rajongóid… biztosítani tudod, hogy nem fogják őt utálni és nem is fogják bántani? Mert ha miattad valami bántódása esik a húgomnak, biztosíthatlak, hogy véget vetek ennek az egésznek kettőtök között – a bátyámnak sosem voltak üres szavai. Mindketten tudtuk, hogy tényleg be fogja váltani az ígéretét, ha arra kerülne sor. Meglepetten pislogtunk össze a szerelmemmel, majd én fordultam el tőle és leültem a kanapéra.
- Ha van elég hatalmad szétszedni minket, évekkel ezelőtt is felhasználhattad volna – suttogtam reményvesztetten. Sehun megfeszült a szavaimra, de nem mondott semmit.
- Huszonnégy vagyok, most már ér valamelyest a szavam a családban. Tudod, hogy az eljegyzés bejelentésekor én küzdöttem helyetted, de nem értem el vele semmit. Most már késő lenne ugrándozni, de ígérem… nem is, esküszöm az Istenre, Sehun barátom… ha bántod a húgom, nektek végetek.
- Köszönjük bátyó, nagyon… kedves tőled – bólintottam lehunyt szemekkel. – Menj már aludni, elköszönök Sehuntól, hulla fáradt és megy ő is.
- Ne csókolgasd többé a húgom mindenki előtt.
- Húzzál már el, én döntöm el, mikor mit tesz velem és hol meg kik előtt – azért nem mertem így beszélni vele, ezért angolul mondtam meg neki a magamét.
- Ne hidd, hogy csak te beszélsz angolul a családban – jegyezte meg mérgesen, majd Sehunra vetett még egy gyilkos pillantást és morogva vonult az emeletre. Amikor hallótávolságon kívül volt, fél szemmel ránéztem Sehunra, fölbegyökerezett lábakkal állt egyhelyben.
- Én mondtam, hogy ne csókolj meg – vontam vállat, mire hirtelen kirobbant belőle a nevetés.
- Jó éjt Hana – fordult meg és intett két ujjal.
- Még mindig Ha Neul.
- Persze… tudom – mondta még, majd csapódott a bejárati ajtó. Sóhajtottam egyet és hátradőltem a kanapén.

Sehun POV

Amikor kijöttem Hanáék házából és visszaszálltam az autóba letámadtak a többiek, hogy mi tartott ilyen sokáig. Csak legyintettem és lehunyt szemekkel ültem vissza a helyemre. Meg sem próbáltam Luhan mellé férkőzni, gondoltam, mennyire ki van rám akadva. Megbeszéltem vele, hogy nem lehetek vele együtt az este folyamán, de szó sem volt róla, hogy lesmárolom Hanát többször is mindenki szeme láttára, úgy ölelgetem, mint egy plüss macit, ráadásul úgy, hogy ő végig mellettem ül. Aztán persze kijelentem, hogy kedvelem őt a házából pedig tíz perc múlva jövök elő.
Fordított esetben én is haragudnék rá. Valójában nem tudom miért viselkedtem ennyire birtoklóan vele. Jól esett cukkolni őt, tudva, hogy nem tehet ellenem semmit. Jól esett, hogy bánthattam az érzéseit és piszkálhattam Jongin idegeit. Talán erre ment ki minden.
Unalmas volt, hogy Hana folyton Jongin érzéseiért aggódott, és nem tudom… valami elszaladt velem a mai este. Habár nem bántam meg semmit. Csak sajnáltam, hogy fájdalmat okoztam Luhannek is, pedig abszolút nem állt szándékomban. Tulajdonképpen róla meg is feledkeztem.

Ez a legszörnyűbb az egészben. Elfelejtettem magam mellett az embert, akit szeretek.
Felsóhajtottam és összeszorítottam a szemeimet.
- Sehun-sshi minden rendben? – kérdezte aggódóan Suho és tenyerét térdemre szorította. Kinyitottam a szemeimet és ránéztem. – Történt valami Hanáéknál? Gondterheltnek tűnsz – mindig szerettem, hogy hyung ilyen szeretetteljesen tudott bánni velem és a többiekkel. Tényleg, tökéletes leader volt.
- Áh, semmi hyung ne aggódj értem. Mindössze nem kedvel a bátyja – rántottam vállat.
- Egy báty sem kedveli eleinte a sógorát. Pláne nem, ha az illető idol és a világ szeme előtt csókolgatja a húgát – mosolygott kedvesen. – Próbálj mindenkit megérteni, Sehuna. A tükör másik oldaláról szemlélni a világot. Nagyon hirtelen jött mindenkinek, hogy megnősülsz, és neked évek álltak rendelkezésedre, hogy emésztgesd magadban, mi viszont alig pár hete tudjuk. Talán nektek természetes, hogy megcsókoljátok egymást, de másoknak meghökkentő, megbotránkoztató és sokkoló egyben. Kérlek, Sehuna, gondold át a tetteidet a kettőtök érdekében – lágy hangneme, kedves mosolya és meleg tenyere a térdemen biztosított afelől, hogy nem parancsolni akar nekem, nem rosszal semmit sem, csak a javamat akarja szolgálni azzal, hogy jobb belátásra próbál bírni. Talán ha menedzser hyung, vagy Min Ki így viszonyult volna hozzám és Hanához, könnyedebben vettem volna én is. Egy meglepett „oh” szökött ki ajkaim közül, mire Joonmyun hyung halkan felkuncogott és elengedte a lábamat. Bólintott egyet és az ablakon kezdte el kémlelni a sötét tájat.
- Köszönöm hyung. Hogy támogatsz, és nem vetsz meg.
- Tudom, hogy mindketten nehéz helyzetben vagytok. Én is gazdag családból való vagyok, Sehun. Előbb-utóbb nekem is szembesülnöm kellesz azzal, hogy a szüleim kiválasztanak nekem valakit. Csak a ti szüleitek hamarabb cselekedtek – mondta halkan, hogy csak mi ketten halljuk. Erre már nem válaszoltam, csendben folytattuk utunkat és elkezdtem azon törni a fejem, hogy a fenébe leszek egy szobába zárva Luhannel. A dühös, féltékeny, megbántott Luhannel…

A dormba érve, senkihez sem szóltam, csak besiettem a Luhannel közös szobánkba, ledobáltam magamról az öltönyt, felvettem egy melegítőalsót és pólót és bebújtam az ágyba. Igen, pontosan. Gyáva módon elmenekültem a gondjaink elől. Fáradt voltam ahhoz, hogy Luhannek magyarázkodjak. Évek óta ismerjük egymást, ismernie kellene annyira, hogy tudja, mikor hazudok, és mikor mondok igazat. Tudnia kellene, hogy őt szeretem és Hanával csak színészkedem – félig meddig, nehéz elnyomnom magamban a tényt, hogy valóban kezdem őt megkedvelni, mint embert és nem, mint nőt. 
Sóhajtoztam és heves szívdobogással vártam, hogy Luhan is bebújjon az ágyba, pontosan mellém, de mit is gondoltam?! Természetesen, a saját ágyába mászott és tüntetőleg hátat fordított nekem. Újabbat sóhajtottam és sokáig meredtem a sötét szoba plafonjára, hogy mégis mit mondjak neki. De nem volt elég energiám magyarázkodni és győzködni őt. Rossz volt így elaludni, de tényleg hulla fáradt voltam. Hiányzott Luhan meleg teste mellőlem, csalódottan néztem a hátát, majd én is fordultam egyet és lehunytam a szemeimet. Mivel a fáradtságom erősebb volt, mint a féltés, hogy mi lesz most Luhannel és velem az éjjel… hamar elaludtam.

Reggel arra ébredtem, hogy a Nap kiveri a szememet. Elfelejtettük behúzni a sötétítőt, így könnyedén égethette ki a Nap jótékony sugara a retinámat. Dörzsölgettem látószerveim és ásítozva tornásztam fel magam ülő pozícióba. Körbenéztem, láttam, hogy Luhan még az igazak álmát aludja. Hirtelen ugrottam ki az ágyból, csendben elsettenkedtem a fürdőig, gyorsan letusoltam és fogat mostam – ez egész pontosan tíz percet rabolt az életemből – majd visszamentem a szobánkba és a telefonomon megnéztem az időt. Hajnali, reggel fél 7 volt. Meresztgettem a szemem, hogy volt nekem elég pár órányi alvás, ráadásul szabad napunk volt ma… ha jól tudom. Vállat vontam és Luhan felé fordultam. Ledobtam a telefonom az ágyra és törölközővel a derekamon közelítettem meg az ágyát. Lenéztem rá és elmosolyodtam. Őrültem aranyosan tudott aludni.

Hason fekve aludt, lábai terpeszben, karjai szanaszét, haja kócos, arca picit puffadt, ajkai enyhén szétnyílva… mint egy gyerek. Lehajoltam hozzá és megcsapott esti parfümének édeskés, férfias illata. Mosolyom szélesedett és leültem mellé, bár ő ebből még semmit sem vett észre. A takarót lehúztam róla, de még mindig semmi. Közelhajoltam a füleihez és beszélni kezdtem.
- Hyung – súgtam, és tudtam, hogy leheletem csiklandozza fülét, szempillái megrezzentek. – Kicsi – folytattam és megpusziltam füle mögött. Morgott egy alig hallhatót. – Édes – újabb puszit hintettem harmat nyakára és beletemetkeztem a finom hajlatba. Nyögött néhány szót, nem túl kedves hangnemben, és el akart hessegetni a kezével, de még félig álomban volt, így abszolút nem talált el csapkodó karjával.
- Olyan finom vagy – mormogtam és tovább folytattam a puszi hadműveletet a nyakán és a füle tövében.
- Hagyjál – megszületett az első értelmes szó a szájából.
- Nem akarlak.
- Utállak.
- Én, viszont szeretlek – suttogtam és kezeimmel csípőjét szorítottam, kicsit arrébb taszítottam, hogy kényelmesebben ülhessek az ágyon.
- Nem hiszek neked. Bántó vagy és kétszínű.
- Naaaa. Ismerhetnél egy kicsit jobban – felemeltem a fejem és ránéztem. Morcosan fordította el rólam a tekintetét, a mozdulatsor elég helyet hagyott nekem, ezért becsusszantam mellé. Mérgesen kapta rám a tekintetét.
- Nem akarlak látni, Sehun. Menj a barátnődhöz… nem is. A menyasszonyodhoz! Ébresztgesd őt így! – összeszűkített szemeiből sütött a féltékenység. Elmosolyodtam és simogatni kezdtem az arcát.
- Ne beszélj butaságokat. Tudod, hogy milyen vagyok, Luhan. Ne kelljen feleslegesen magyarázkodnom. Tudom, hogy nem viselkedtem veled túl… rendesen az este, de érts meg, kérlek.
- De nem akarlak megérteni – suttogta és tekintete elfátyolosodott.
- Naa, ne csináld ezt – tenyerem hajába vezettem. – Ne sírj, hyung, kérlek.
- Ne hívj így… olyan távolságtartó – mormolta halkan, megtörten és lehunyta a szemeit. Zuhant egy emeletet a lelkem és mosolygó ajkaim most görbültek le.
- Nem akartalak megbántani…
- Tudom… - motyogta és kibuggyantak első könnycseppjei. Fejét magamhoz húztam, mellkasomba bújt, és karjával máris szorosan ölelt magához.
- Sajnálom, Kicsi. Ne haragudj rám. Olyan nehéz ez a helyzet… utálom, ha megríkatlak – hangom megtört színe őt is megtörte, nyugtalanul sírt a karjaimban, én pedig nem tehettem mást, mint, hogy elnézést kérjek újra meg újra és óvón öleljem.
- Olyan fontos vagy nekem – mondtam és megcsókoltam a feje búbján. – Annyira szeretlek – suttogtam, majd elmondtam még egyszer és még egyszer. Percekig csendben ölelkeztünk, majd elhúzódott tőlem, megtörölte a szemeit, szipogott és végig nézett rajtam.
- Sajnálom. Én is. Hogy nem tudlak jobban megérteni. De szerettem, hogy csak az enyém voltál. És haragszom, hogy sosem mondtad el nekem, létezik egy lány, aki csak azért él, hogy te elvehesd. Sokkal könnyebb lenne most. Megosztozni rajtad, valaki olyannal, aki nem is szerelmes beléd… fáj és dühítő. De az a liba Jonginba szerelmes.
- Még nem szerelmes – vágtam közbe, mire kaptam tőle egy „ugyan kérlek” tekintetet. – Mondom! – erősködtem, mire megforgatta a szemeit.
- Bármennyiszer is fordult meg a fejemben, hogy elengedlek… kellesz nekem Sehun. Korainak érzem, hogy elhagyjalak. Még bírom – suttogta rekedtes hangon, meglódította a szívemet mondanivalója s hangsúlya. Annyi minden volt ebben a „még bírom” mondatban. Nyomaték, erő, akarás, remény, ígéret, nyugalom… szerelem.

Nem akartam és nem is tudtam volna értelmesen válaszolni a szavaira. Lejjebb csúsztam, hogy fejünk egy vonalban legyen, hüvelykujjammal letöröltem maradék könnyeit és finoman megcsókoltam. Lehelet finoman érintettem ajkait, amik szárazak voltak, az este nyilván szájon át vette a levegőt. Jobb kezem tarkójára siklott és közelebb húztam a fejét, ő pedig engedelmesen csusszant hozzám, és viszonozta a csókomat. Amennyire szerettem volna gyengéd lenni, ő annyira szeretett volna szenvedélyes lenni. Ajkaim marta és nyelvét bevetve szeretetett volna minél hamarabb bepörgetni. Felé hajoltam, hogy kényelmesebben csókolhassam. Olyan gyorsan mélyítettük a csókot, amit kevés alkalommal szoktunk.
Szerettünk lassan haladni, lassan, lustán csókolózni, egészen addig, amíg el nem zsibbad az állkapcsunk. Most viszonyt annyira szükségünk volt a másik közelségére, hogy elfelejtettük az édes kényeztetést.
Fogaink összekoccantak, mire mindketten elmosolyodtunk, és visszább fogva magam, lassabb tempót kezdtem diktálni. Ahogy kezeimmel bejártam teste minden szegletét, megállapodtam a mellkasán és ekkor éreztem meg, mennyire dübörög a szíve.
- Csak nem izgatott vagy, Kicsi? – nem tudom mikor aggattam rá a nevetséges jelzőt, hiszen nem volt olyan aprótermetű, de szerettem így becézni, és neki sem volt ellenére. Belemormogott csókunkba és teljesen hátára fordult. Karjai lendültek és nyakam köré fonódtak. Közelebb húzott magához és eszméletlenül édes technikával csókolt és csábított.
- Nagyon szeretlek. Jobban, mint hinnéd – motyogta megszakítva nyelvünk játékát. Elmosolyodtam és az orrom hozzá érintettem övéhez. Eszkimópuszink halk kuncogást váltott ki belőle. Karjaimmal átöleltem, háta mögött karoltam és feljebb húztam, hogy némileg felüljön. Egymásba csimpaszkodtunk, egymás nyakába szuszogtunk, hajába túrtam és húztam tincseit, miközben ő csókokkal borította be a vállamat, nyakamat, torkomat és államat.
- Boldog vagyok – mondtam ki első gondolataim egyikét. – Hogy velem vagy. Boldoggá teszel. Egyedül te – folytattam, ő pedig megjutalmazott. Végignyalt a nyakam vonalán, és mellkasomra hajolt, hogy ott is megízlelhessen. Finom harapásokkal és nyelves csókokkal kóstolgatta bőrömet, megfordította pozíciónkat, lefektetett és lábaim közé mászva, négykézláb, majd könyökén támaszkodva hajolt felsőtestem fölé. Egyik mellbimbóm fogta fogai közé, picit meghúzta, majd nyalt rajta egyet. Hangosan nyögtem fel és összeszorítottam a szemem. Erre különösképpen érzékeny voltam; és ő ezt tudta jól. Szívogatta, harapta és nyalta, felváltva, mindkét mellbimbómra ugyanannyi figyelmet fordítotva.
Hangosan vettem a levegőt, olykor sóhajtottam, vagy nyögtem egyet. Érzéki ujjai bebarangolták felsőtestemet, és lassan a törölközőmhöz is elértek. Férfiasságom már régen éledezni kezdett, reggel amúgy is könnyebben tudtam akcióképes állapotba hozni. Luhan ráfogott, és simogatni kezdte a frottír anyagon keresztül. Beszívtam alsóajkam és megpróbáltam a lehető leghalkabban élvezni, azt, amit tesz.
Dörzsölt, simogatott, húzott, lefogott és felemelt, ajkaival közben haladt lejjebb, végül lehúzta rólam a törölközőt és teljes valómban tárulkoztam ki előtte. Már hajolt volna hozzám, amikor észbe kaptam és kezeim közé vettem arcát. Felhúztam és hálás csókba vontam.
- Szerinted, ha elkezded, képes leszek leállítani téged idő előtt? Most én jövök, feküdj szépen le – enyhe utasításomra ködös tekintettel válaszolt és egy bólintással, mielőtt elfeküdt volna az ágyon, ledobta az alvós pólóját és gyorsan a melegítőjétől is megszabadult. Hanyatt feküdt, kért egy csókot és engedte, hogy azt tegyek vele, amit csak akarok. Ugyanazon az úton haladva, melyen ő, lassan kezdtem izgatni, bár szerintem már ő is olyan állapotban lehet, mint én. Minden gondolatom ő volt, a forró teste és annak kitöltése. Annyira akartam már őt, hogy úgy éreztem felrobbanok. Gesztusaim kicsit akaratosabbak és vadabbak voltak az övénél, néha fájdalmasan felszisszent és ujjai simogatásával tudatta, hogy erősebben harapom a kelleténél. De minden alkalommal ezt tette velem. Megőrjített, beindított, állatias ösztönök ébredtek bennem és mindig fel akartam falni.
A vékony bokszerén hamar kiütköztek előnedvei, mosolyogva simogattam szét makkján, amint megszabadítottam az alsónadrágjától. Hangos sóhajai tudatták velem, hogy élvezi, amit teszek vele. Elégedetten mosolyogtam és simogattam teljes valóját, meghúztam párszor a bőrt, masszíroztam, másik kezem pedig bejáratához illesztettem. Hazudnék, ha azt mondanám, bírnám még tovább húzni az időt. 

Férfiasságom türelmetlenül rándult össze, akárhányszor értem Luhanéhez, fájdalmasan lüktetett és minél előbb szeretett volna behúzódni egy szűk helyre…

Mivel mondhatni régen voltunk együtt, nehezen adta meg magát Luhan. Viszonylag sokáig kellett simogatnom és tágítanom, ahhoz, hogy késznek mondhassa magát rám. Sajnáltam, mert ilyenkor, mindig fájdalmasabb, bármennyire is legyen felizgulva az ember. Csókokkal próbáltam terelni a figyelmét, fájdalma csak akkor enyhült, amikor elég lazára vette izmait és kitágult annyira, hogy három ujjam is kényelmesen elfért benne.
- Jövök, Kicsi, rendben leszel? – suttogtam ajkaira, ő pedig szorosan összezárt szemekkel bólogatott, átkarolta a nyakamat, felhúzta a lábait és várt. Megcsókoltam, gyengéden ráharaptam alsó ajkára, majd nyelvemmel simítottam el fognyomomat. Lassan kezdtem behatolni, hogy legyen ideje szokni engem. Lassan fújta ki a levegőt tüdejéből, én pedig megpróbáltam rögtön nem tövig tolni.
- Istentelenül szűk vagy Kicsi – préseltem ki fogaim közül a szavakat. Elmosolyodott, kinyitotta szemeit, elvette kezeit nyakamról és csípőm, fenekem köré fonta őket. Bátorítólag húzott magára, nekem pedig ennyi épp elég volt a bátorításra. Készségesen csusszantam belé, amikor pedig végig értem, felnyögtünk mind a ketten.

Szerelmes pillantásokat váltottunk, miközben csípőm dolgozni kezdett, először lassan és édesen, majd egyre gyorsabban és szenvedélyesebben. Könyökömre támaszkodtam, nyakába hajoltam és úgy lihegtem, mindkettőnknek vissza kellett fognia a feltörekvő hangokat, hiszen nem akartuk, hogy bárki is észrevegyen akármit is meghitt egyesülésünkből. Hátamba kapaszkodott, és rekedtes hangon nyögött alattam. A legszexibb hangokat nyögte a fülembe, és kezdett lassan megőrjíteni. Szájára csúsztattam tenyerem, és rávigyorogtam.
- Ha továbbra is ilyen kéjesen nyögsz a fülembe, nem leszek képes visszafogni magam, Luhan – motyogtam és csókolgatni kezdtem érzékeny, felhevült bőrét.
- Ó, kérlek, ne fogd vissza magad, annyira hiányoztál – beleharapott a vállamba, viszonylag erősen, ami nem vallott rá.
- Még. Akarlak még… még többet belőled – nyögte még kéjesebben, mint eddig valaha.
- Szeretlek Sehun – suttogta és fülcimpámba mélyesztette fogait. Morogva nyögtem fel és gyorsítottam a tempón.
Felemelkedtem és lihegve nyúltam térdei alá, hogy feljebb emelhessem lábait. Mélyen merültem el benne, és az érzések, amik magukba szippantottak elmondhatatlanok voltak.

Ha így folytatjuk, mindketten kárhozatra fogunk jutni. Az nem létezik, hogy valami, ami ennyi élvezetet, szerelmet és boldogságot okoz, még tiszta és bűnmentes legyen. A Pokol felé száguldoztunk, karöltve és boldogan.

Ha emiatt a lelkem el is kárhozik, és nem üdvözülhetek… nem érdekel. Vállalom. Vállalom, mert megéri. Luhan… Luhan az én Istenem, és ez épp elég. Az Istenemmel kárhozom akkor el, és a lelkem nyugodt lehet. 



Öööö.... nincs több mondanivalóm. o.o imádom ezeket a képeket. 

12 megjegyzés:

  1. Uramisten! Mint már mondtam, nem vagyok oda a yaoi műfajért, de te.... te megnyertél! Annyira megörültem, amikor megláttam, hogy frissítettél. Éppen reggeliztem és rögtön félretoltam a tálcát, hogy olvashassam. :D Bámulatba ejtően írsz, mindig magába szippant a történet, és ilyenkor nem látok, nem hallok. Imádom, még mindig. :) Nagyon-nagyon várom a folytatást, bármennyi ideig el tudnám olvasni, mert nem olyan a te sztorid, mint egy egy szimpla fanfic, hanem mint egy komplett könyv. Szóval tényleg nagyon-nagyon jól írsz, siess a folytatással, tűkön ülök. :)) ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, hogy vagytok páran nem yaoi műfaj kedvelői.... én sem vagyok már százszázalékosan az, de ezt... nem tudom miért... nem tudtam kihagyni.:$

      Azt mondtad könyv *-*

      Mindjárt sírok a boldogságtól.
      Azt írtad olyan a történetem, mint egy könyv... egy regény... amit én írok...

      Megyek és elájulok.

      Imádlak. Köszönöm. :) ♥

      Törlés
  2. Elsősorban örülök, hogy nem tudsz elvonatkoztatni Hunhantól x3 Hanától már komolyan a plafonon vagyok, és csak most érződött bennem igazán, hogy mennyire nem szeretem a karakterét. Hülyíti Jongint, tönkreteszi Sehun-Luhan kapcsolatát... brrr, nem kell a képbe. xD
    Bár az tetszett, hogy Sehun megvédte magukat, annak ellenére is, hogy egy hatalmas nagy kamu duma volt az egész. És Hana bátyja.... na ő a másik, akit nem szeretek xD
    Az a Hunhan eksön TE JÓSÁGOS ÚR ISTEN!!!!!! ;;;;;;;;; De nem értem, miért mindenkinél Luhan az alárendeltebb fél, pedig ő az idősebb meg a "férfiasabb" fél is. Mindegy, ettől függetlenül tényleg tetszett:D Végre boldogok és pici Lulu szíve még nem tört össze teljesen ;u; AMÚGY NÁLAD MIÉRT MINDIG LUHAN ÉS JONGIN SZENVED???XD
    És még egy észrevételféleség, hogy a toldalékba miért "e" betűt írsz? Mármint a LuhanbEn (?)... nekem ez furcsa:D
    Mindegy, nem magyarázok tovább:3 Jó rész volt, tetszett és remélem még sok ilyet írsz!! x3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először: Agyonverlek. :DDDD Szeresd Hanát ő a főszereplő... ő ÉN!!! :DDD

      Nem akarja hülyíteni Jongint, csak nem tud ellent mondani az érzéseinek, és nem is tud Sehun-Luhan kapcsolatáról!!!!!!!!!!!!! :D

      És egyébként... miből gondolod, hogy kamu volt az egész beszéd? :) Csak mert Hana azt mondta hazugság? :) Ugyan, kérlek, ne légy naiv. :)

      Na jó, még magam sem tudom mennyire volt kamu, de tudod, hogy én okozhatok még meglepetéseket, wehehe. :D
      Egyébként Min Kit én nagyon szeretem. Erős báty karakter, aki a tűzbe menne a húgáért és utálja Sehunt. :D Szerintem jó fej, de rendben, lenyelem, utáld csak. :D

      Nekem Luhan valahogy... szóval az én szemeimben olyan kis gyámoltalan, szeretem azt hinn, hogy ő az ártatlanabbik fél a nemlétező kapcsolatukban. Szóval evidens, hogy Sehun kerekedik felül. khm. :3

      Luhan azért szenved, mert nem szeretem... irritál - nem mindig, mostanában barátok vagyunk, nem is, inkább haverok.
      Jongin azért szenved, mert szerelmes vagyok belé.

      A toldalékolással kapcsolatban nyújtok némi magyarázatot: Tisztában vagyok vele, hogy ő kínai és eredetileg Luhannak kellene ejteni a nevét, de én képtelen vagyok rá és én Luhennek ejtem, szóvel E betűvel érdemes. Ugyanúgy, mint Chanyeolnál, én nem Csányolnak ejtem, hanem Csenyolnak. :D (údegáz leírni így a nevét. :D)
      Kait sem Káj-nak ejtem, hanem Kai-nak. Sok történetben írják, hogy Kaijal, hát a falra mászok, mert igazából nem szokszor ejtik a tagok Kájnak, hanem simán Kainak...

      Szóval sajnálom, de Luhan nálam Luhen és Sehun akkor is Luhanben járt és nem Luhanban. :D

      Köszönöm azt a három-négy pozitív és szép szót, a többi bár negatív és kötözködő volt, de elnézem neked, tudom, hogy amúgy tisztelsz és az égig magasztalsz. :D

      Ui.: Most néztem emg a Secretly and greatly-t és hát... természetesen az utolsó 12 percet végig sírtam T_T Miért kell minden koreai filmnek úgy végződnie, hogy kisírjam a lelkem? Szeretnek bántani.

      Na csók. :D

      Törlés
  3. No, úgy néz ki, hogy come backelek :DDD Mint megígértem bepótolom az elmulasztott kommentjeimet, szóval amint ezt megírtam, megyek az előbbi részekre és írok oda isˇˇ Bár azok nem lesznek olyan hosszúak szerintem mint várod, mert már ugye már megvannak írva a további részek ezért nem leszek tele kétségekkel...annyira xDDD

    Szerintem tök jól alakítod a dolgokat. Mármint azon a téren, hogy Hana és Sehun egyre jobban kezdik egymást megkedvelni. Annak ellenére, hogy én tőlük akartam forró jelenetet LOL Nem is tudom, hogy honnan jött az ötlet, de így utólag belegondolva, ez a szakasz is elég, hogy is fogalmazzak izgalmassá teszi a dolgot. Mint Sehun hangulatváltozásai xDDD Úgy értem, hogy így sokkal vonzóbb (már komolyan nem tudom, hogy hogy fejezzem ki magam) az amikor Sehun csókolgatja Hanát. Kissé olyan tiltott beütése van a dolognak Lulu miatt. Nem tehetné meg, mert ott van neki Ő, de még is meg kell neki, mert a menyasszonya. Mint a Vampire Diaries (remélem jól írtam O.O soha sem tudom, hogy hogyan kell xDD) Amikor Elena Stefannal volt, ugye egy csomó ideig, én tiszta Delena fan voltam, és amikor jöttek az ilyen kis jelenetek, amikor megölelték egymást, vagy esetleg csókolóztak, olyan mértékű fangörcs tört rám, hogy azt elmondani nem tudom. Pont azért mert nem szabadott volna, mert Elenának ott volt Stefanˇˇ Most olyan szinten tökéletesnek érzem ezt a hasonlatot, hogy...hogy hát nagyon tökéletesnek :DDD

    Ahogy az elején ecsetelte Hana, hogy milyen bűntudata van...hát azt el is hiszem, hogy van neki. Egyre rosszabb helyzetbe kerül. Kicsit attól félek, hogy nehogy ilyen Twilight féleség alakuljon ki a dologból...gondoltam szólok, hogy erre vigyázz. Jongin tényleg tetszik neki, és értem is, hogy vajon miért, és ébreszt benne valamit, amit Sehun MÉG nem tud. De úgy gondolom, hogy hamarosan elérkezik majd az az idő amikor Sehun egy pillanat alatt kitud majd ilyet váltani belőle. Őszintén, én már nagyon várom azt a pillanatot. :DD Mint előre látható volt Jongin sérülni. Ő azért, mert Hana majd egy idő után beleszeret Sehunba. Közben Sehun is beleszeret Hanába, de még Lulut is szeretni fogja. Majd amikor Hana megtudja, hogy Sehun kibe szerelmes magába zuhan, és Ő is sérülni fog. És Sehun és sérülni fog, mert igazából szeretni fogja Hanát, és fáj neki, hogy elölről kell majd mindent felépítenie elhitetni vele, hogy igenis szereti, hiszen ha boldog házasságban akar élni, akkor nem tehet mást. Aztán az egész Exo is sérülni fog, mert végig kell nézniük mindezt. Na ezt azt hiszem, hogy gyönyörűen kifejtettem :DDD De lehet már egyszer megtettem ezt (akkor bocsánat, hogy ismételem magam, és netán unalmas vagyok xDD)

    Aztán még is volt... *gondolkozik* Jajjj, igen. Hát Suho xDDD Már megint a mellrész alatt LOL azt a részt megmosolyogtam :DD Meg aztán "Ő Lady Gaga Poker Face cimborája" arra is hasonlóképpen reagáltam :DDD

    Hát a HunHan...Mit is mondhatnék *www* Annyira de annyira IMÁDTAM *WWW* Amúgy csak egy kérdésem lenne....Próbálsz védeni, mi? xDDD
    Na jó, már romlott vagyok, szóval nincs mitől xDDD Jajj, Lulu most hirtelen olyan más lett a szememben. Már nem érzem olyan ellenszenvesnek, meg igazából olyannak amilyennek "régen" éreztem *már nem is emlékszik* most inkább megértem őt. És sajnálom szegényt, amiért neki is szenvednie kell. :'c Olyan aranyosak ezek a jelenetek amikor Lulu bedurcizik, és Sehun meg próbálja kiengesztelni :DD A további részeket nem részletezem xDDD Csak annyit mondanék, hogy nagyon nagyon nagyon nagyon tetszett :DDD
    XOXO Lexi ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bíztam benned, hogy megint 2 métert írsz és elvezeted magad valami fura ösvényen, ahol találkozunk a a Vampire Diariessel és a Twilighttal is. :DD

      Na jólvan, Lexikém adok neked válaszokat. :D Az az ötlet, hogy gay 18+-t írjak az unokatestvéremnek köszönhető, aki megkért, hogy írjak ilyet és igazából elutasítottam, de az utolsó pillanatokban nem álltam meg, hanem végig írtam.

      Egyébként értettem miért hozad fel a Vámpírnaplókat, bár tény, hogy nekem eszembe sem jutott volna soha. Ha belegondolok, mennyire akartam, hogy Elena végre Damonnal legyen és felejtse el Stefant... én utáltam Elenát, remélem Hanának nem ez lesz a sorsa, szóval szeretném ha szeretnék. Valójában ez a dolog köztük nem tiltott. Nyitott lapokkal játszanak. Sehun elmondta, hogy van valakije és nem szakít vele - ergo bármikor tolhatja le a nyelvét a torkán, vagy tehet vele pajzán dolgokat. Hana elmondta, hogy bejön neki Kai és Sehun sejti is, hogy összejöttek. Abszolút nem tiltották meg egymásnak, hogy nem lehetnek mással. Azt mondták éljenek egymás mellett csendesen. Ezt sokszor hangsúlyoztam, ezt úgy értettem, hogy ne szóljanak bele a másik életébe, azt tehetnek, amit csak akarnak.

      Igazából szerintem nem festettem még le eléggé, hogy Jongin-Hana hogyan talált egymásra és miért - pontosan azért, mert nincs rá konkrét magyarázat. Keveset beszélnek, keveset látják egymást, nem legjobb barátok... csak egy férfi és nő, akik első pillantásra láttak a másikban valami megfogót, amit nem tudnek elengedni. Ezért nem lesz Twilightos. Jake és Bella kapcsolata mély és más, Edward és Bella kapcsolata pedig őrületes szerelmen alapszik. Szerintem távol áll az enyémtől, de itt is értem a hasonlóságot. :D Nem fogom elvéteni ezt a hibát, ne aggódj.... :D

      A sérülésekkel kapcsolatos teóriádat nem vesézem ki, mert nem akarok alátámasztani semmit sem. :D

      Rájöttem, ha nem görcsölök rá oltári nagy hülyeségek jutnak eszembe. Lásd Lady Gaga és Sehun párhuzamba állítása :DD Igen amikor mondtad, hogy írtál az jutott eszembe, hogy meg akarlak óvni a romlott világtól erre eléd tárok egy eléggé romlott jelenetet ráadásul nem is hetero felállásban, hanem guy produkcióként. :D Igen... többet nem jártatom a szám erről neked. :D

      Luhan az én szememben is megváltozott, nem lepődtem meg, amikor te is írtad, és igazából nem akarom ezt, szóval visszavarázsolom ribanccá nem sokára. :D
      De nekem is kedvencem lett az ébresztgetés jelenet, és direkt nem akartam kicsimnek és édesemnek írni, mert, ha két fiú mondja ezt egymásra megfojtom őket. :D A kicsi és édes pont tökéletes volt, és a Kicsi becenevet sehol sem olvastam még, szóval.. ^^'

      Köszönöm az eszméletlen kommentárod, örülök, hogy elnyertem tetszésed újra :)))
      Csók ♥♥

      Törlés
  4. ÚRISTEN! ÚRISTEN! Életem egyik legjobb yaoi ágyjelenete, esküszöm, pedig jó párat olvastam már! Annyira, de annyira....nem is tudom mi lenne a jó szó....FENOMENÁLISANISTENKIRÁLY volt!!! Na tessék, alkottam neked egy új szót! :D Ha lenne pasim és itt lenne mellettem, most tuti biztos, hogy rávetném magam, olyan hatással volt rám az action jelenet, hogy jajjj. De hát nincs pasi mellettem...na mindegy. :) "Lady Gaga Poker Face cimborája" - ez nagyon tetszett, hangosan felnevettem rajta, nagyon találó! :) Tetszett, ahogy Hana és Sehun kiálltak egymásért!! Jaj, nem tudom mit írjak még. Ez a rész úgy volt jó, ahogy volt, tökéletes, mint mindig! :D Nagyon várom a folytatást!!! És köszi, hogy feldobtad a napomat!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, annyira jól esik ezt olvasni. :) Ez volt az első gay ágyjelenetem és szerettem volna nem túl... részletekbe menően megírni, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásom, hogy ilyesmikre vetemeden és nem akartam égő arccal szembe nézni az unokatesóimmal, hogy mikre nem vetemedem. :D Szóval köszönöm, hogy a viszonylag lightos leírásomat legjobbnak címkézted meg. :) Valójában elég elégedett vagyok a végkifejlettel, szóval, tényleg öröm, ezt hallani. :)

      Ha még téged is bepörgettelek, hát... küldetés teljesítve! Nem, viccelek, nem gondoltam, hogy izgatóként írtam le, de ha így van gratulálok magamnak és remélem,ha legközelebb esetleg újra olvasod lesz melletted egy férfi egyed akire kivetheted a hálódat, karmaidat és minden egyebet, ami 18 éven aluliak számára nem ajánlott... (bár a mai világban inkább 14 év alatti..)

      Köszönöm, tényleg, köszönöm köszönöm köszönöm. :))) <3 Te is feldobtad az én napom, úgy, hogy ez kölcsönös. :$

      Törlés
  5. Na..bocsi:\ De most jutottam el odáig hogy elolvassam az utolsó 2 részt.. Köszönöm a 11. rész elején a kedves szavakat♥ Cuki vagy! És tudod, hogy én mindig szívesen olvaslak:) A szülinapodig meg még nyugi, lesz idő kitalálni, hogy mivel lepjünk meg:DDD Egyébként nagyon tetszett ez a 2 rész is. Várom a folytatást. Már izgulok mi lesz:D Bár ez a Sehun Luhan jelenet..fuu, kicsit kemény volt:D Főleg mivel még nemigazán olvastam/láttam ilyen jeleneteket, és nem is szeretem a buzikat :D De csodálom a képzelőerődet:D Kicsit rossz volt így a végén, mert már beleéltem magam, hogy végre kezdenek egymáshoz közeledni.. már mint Sehun meg Hana, meg cukin kiálltak egymásért. De hát ha nem lennének ilyen részek is, nem lenne izgalmas:D De aj.. azért remélem szerelmesek lesznek egymásba és boldogan élnek amíg meg nem halnak! Juj:D (Ha már én nem fogok:( xd) De előtte még szenvedjenek! Legalább kisírom magam! haha:D Na jó, ez kicsit furán hangzik, de nem baj:D csókpuszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj :)

      Őszintén, mikor láttam, hogy véleményeztél az első gondolatom: fúú basszus, msot mit gondolhat. o.O
      Amikor írtam nem jutottál eszembe, hogy neked mennyire új lehet a téma, de amint itt megpillantottam a neved, rögtön aggódni kezdtem, hogy jóég. :D

      Kérlek, pedig a melegek... komolyan, őszintén... szóval valamiért tudják izgatni egy nő fantáziáját. Ez ugyanaz, mint a férfiaknál a leszbikus nők látványa. Néha ha két fiú csókolózik... tud nagyon HOT lenni, ha megfelelő köztük a kémia. :D Na jó, hát nem vagyok melegmániás és ezt a Sehun-Luhan shipelést sem művelem már annyira, de majd erről egyszer élőben mesélek, mi, hogy megy itt a kpopban és a rajongók fejében. :D

      Ne érezd rosszul magad, valóban közelednek egymás felé, még Sehun is ezt mondta, és igazából most kezdek hozzá írni, szóval tudod, bármi lehet még. És szeretni fogják egymást, míg világ a világ, nem árulok el ezzel nagy titkot ˇˇ De vannak még a tarsolyomban meglepetések hahahahaa. :D

      Boldog leszel, ne aggódj, hamarabb lel rád majd a szerelem, mint rám ebben egy pillanatra sem tudok kételkedni. :D

      Remélem nem okoztam benned lelki traumát és nem is forgattad a szemed, miközben olvastad vagy nem fintorogtl hanem inkább röhögtél, hogy milyen lehetetlen vagyok :DD

      Na én is csókollak <3♥

      UI.: Ajánlok neked egy sorozatot, indavideóra feltolta a fordító, és eszméletlenül szerelmes vagyok. :$ Nem olyan kategória, mint az I Miss You, de hasonlóképpen remek színészi alakítás, jó zenék és úúúh micsoda pali. ^^
      http://indavideo.hu/profile/Arkana - a You Came From The Stars a címe... az előtte lévő The Innocent Man is úúúú de előbb ezt, ennek még nincs vége, minden hét szerda-csütörtök estéjén fenn van a www.viki.com-on angol felirattal, de hétvégére ő is lefordítja magyarra :D
      http://images6.fanpop.com/image/photos/36000000/Film-Kim-Soo-Hyun-Secretly-Greatly-kim-soohyun-36016269-980-653.jpg
      http://www.soompi.com/wp-content/uploads/2013/06/secretly-greatly-poster-new-version-kim-soo-hyun.jpg

      Nemishelyes:| :DD

      Törlés
  6. Ohh, drága Adri :')
    Szerintem is nagyon érzelmes lett, de ezt majd a későbbiekben kifejtem.

    Drága, édes szerelmem ALA Jongin.
    Miért kell őt mindig kínozni? Te berögzülten mindig őt teszed tönkre a történeteidben. Nem szeretem, amikor szenved, mert telepatikusan átvetíti a fájdalmát:D Hát.. remélhetőleg itt nem fogod "kiiktatni". De egyébként az ő fájdalmát érezteted a legjobban -szerintem- . Had legyen már egyszer boldog. Csak egyszer, olyan nagy kérés ez? Bytheway, nagyon édes karakter, eltaláltad, de Jonginnal nem nagyon lehet mellélőni.

    Poker face Ice prince Sehun.
    Kihalok a gyereken. Több van már köztük Hanával, csak még saját magának sem meri bevallani. De ahogy elismeri, hogy nem közömbös számára, az nekem felemelő pillanat volt. Mert nagyon kedvelem a csaj karakterét. Rengeteg olyan történetet olvastam már, ahol a lány szereplő csak rinyál, egoista és még sorolhatnám. Tetszik, hogy ilyen határozott, erős jellem. Bár amikor Sehunnal vagy Jonginnal eltűnik a határozottsága, de hát.. melyik lánynak maradna meg n_n Együtt érzek vele, én sem tudnék választani. Amikor Sehunnal van, neki szurkolok, amikor Jonginnal, akkor meg neki. Ördögi kör ez:D De nagyon szeretném, ha Jongin boldog lenne egy rövidke időre. Ha már Sehun boldog lehetett.. Csókolózik Hanával és Luhannal. Kettős élvezet a gyökérnek:D

    Azért megemlíteném Baekhyunt, Kyungsoot és Suhot is. Hát.. ennyire aranyos fiúkat, mint ők*-* Édes, ahogy próbálják Hanában tartani a lelket, főleg Baek és Kyungsoo. És az az ölelés.. Megeszem Baekhyunt. (jelenleg Baekhyun-szindrómában szenvedek)

    Luhan.. a kis féltékeny:D
    Nem tudom, engem idegesít, hogy nem hagyja Sehunt kibonatkozni Hanávak. Teljes mértékben a Hana&Sehun párost preferálom ebben a formában. Persze, Luhant is meg lehet érteni, hogy szerelmes. De most újra a szívembe kell férkőznie, mert az utóbbi időben igen csak leesett a ranglistámon. Pedig egyre helyesebb, egyre jobb.. De már dolgozunk az ügyön:D És kapóra jött, hogy barátnőm, akivel próbálom megszerettetni az EXO-t, őt választotta, szóval nosztalgiázok :3

    Hunhan..
    Bár már nem a szívem csücske a couple, de imádtam ezt a jelentetet. Nagyon érzelmes, nagyon szerelmes, minden ami kell. Mindig is a BaekYeol volt a kedvenc párosom, de ők is közel állnak hozzám. És óó, KaiBaek *-* (REMÉLEM VETTED A CÉLZÁST!)
    Visszatérve a drágákra. Haragszom rájuk és hiányolom őket. Luhan mostanság csak Xiuminnal hajlandó testi kapcsolatot (nem úgy:D) létesíteni kamerák előtt, de amikor találok néhány elkapott HunHan pillanatot, szárnyalok a fellegekben. Kétség kívül, imádtam ezt a részt :') És persze, hogy Sehun van felül.xd Szerintem férfiasabb, és a helyzet is ezt kívánja meg. Nembaj, hogy ő a fiatalabb, Sehun egy szexigyökérállat:$

    Kedvenc jelenet: Félénken álldogáltam a társaság szélén, hirtelen valaki elkapta a derekam és szoros ölelésbe vont. Kezdtem megismerni az érintéséről Sehunt. Vigyorogva nézett a szemeimbe, és amikor közeledni kezdett hátrahúztam a fejem.
    - Ne csináld – suttogtam, de ő csak tovább vigyorgott ragyogó gyémánt szemekkel és apró csókokat hintett az ajkaimra. Három-négy után elhúzódott és a nyakam-vállam mélyére temette arcát és huncut kuncogása jelezte, mennyire boldog.
    Magyaráznom sem kell, hogy miért, egyszerűen imádom :')

    Azt hiszem, megemlítettem mindent, amit szerettem volna. A történetet imádom, talán már jobban, mint a másikat. Magával ragadott, olyan mintha filmet néznék a fejemben. Sajnálom, hogy ennyi részen keresztül nem írtam, lusta vagyok, és a legfőbb ok, hogy valami érzelmes részhez szerettem volna írni. De, majd megpróbálok mostantól mindegyikhez írni. Nagyon kíváncsi vagyok az új részre, és a KaiBaek-re!:D Várom már Sehun és Hana nászéjszakáját, és a KaiBaek-et:D Na jolvan, befejeztem.
    Siess az új résszel^^

    És egy kis HunHan.

    http://31.media.tumblr.com/tumblr_me47jlU8X91rn8lhxo1_500.gif

    Hoppá, ez nem az:D

    Ez mostmár tényleg az:$

    http://25.media.tumblr.com/c8cdb6a2a856cb100ac2318d1ce473a3/tumblr_mhdh9mS7A61qjv087o1_500.gif

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Adtál egy kis örömöt, a mély depresszióm közepette, mert ugyebár ELROMLOTT AZ S3-OM és végem van.

      Kedves húgocskám, ideje volt, hogy írj nekem, mert szeretem, amikor írsz nekem, ha én írok -többek között- neked 10 oldalt, te is tudsz nekem pár sort *-* Ez az elvem, és igazából megdobogtatod a szívem és vigyorra késztetsz meg boldogságra és köszönöm szépen, hálás vagyok, minden szavadért! :)

      Te vagy az én emberem: megértesz engem :)
      Feljebb egy kommentben említettem, Jongint azért kínzom, mert szerelmes vagyok belé, Igazából annyira meseszerűen szeretem, hogy képtelen vagyok vele boldogat írni. Nem tudom elképzelni, hogy még egy kitalált történetben egy felturbózott Adriennel összeismerkedjen és halálosan beleszeressen. Így maradnak a légyottok és a titkos kapcsolatok. De szerintem érett annyira a kapcsolatunk - IGEN GONDOLATBAN - hogy tudjak majd főközpontú Jonginos, habos-szerelmest írni :3 És, vágyom is rá. :)

      Hmmm, nem tudom, mennyire emlékszel, miket beszéltem neked a kezdet kezdetén vele kapcsolatban. Sokáig képzeltem el a kapcsolatát Hanával, de most már annyira megfordultak a dolgok a fejemben, hogy nem tudom, de nem fogom kiiktatni a történetből, csak esetleg a szerepköréből TÖRÉSmentesen. Szóval, nem úgy, mint a hunhanben.

      Annyira örülök, hogy kedveled Hanát. :) Olyan jól esik látni, hogy van, aki kedveli őt és nem fogtam mellé. Sooookkkkal közelebb áll hozzám ez a téma, mint a gay, így elgondolkodom azon, hogy többet nem kezdek folytatásos yaoiba, csak olyan one shot szerűbe, de azok is biztos, csak a te kedvedért fognak megíródni. :D Célzás, igen, befejezem a Kaibaeket holnapi nap/este folyamán, amikor túl leszek az utolsó vizsgámon.

      Eddig bele sem gondoltam, de most, hogy mondod… Sehuné minden élvezet, szóval… amúgyis terveztem egy kis Jongin központúságot, mert olyan keveset írtam eddig. :$ Egyébként Sehunra nincsenek szavak. Múltkor fészbukon az egyik oldalon megnéztem róla kb 30 képet és 28at elmentettem. :D Elég nagy hatással van rám. :$ De Jongin mindenekfelett!

      Én is Baekben szenvedek meg Kyungsooban meg Suhoban nem véletlenül kaptak nagyobb figyelmet, egyszerűen imádom őket. :))
      ÖRÜLÖK, HOGY NEKED MÉG UNSZIMPATIKUS LUHAN! Nem akartam szánni valónak, édesnek feltűntetni, egyfajta gonosz karaktert akartam formálni belőle, de nem vagyok ráállva a gonosz karakterekre és hát Luhan olyan édes – igen, mert egyre helyesebb de akkor is irritál xd – szóval nehéz úgy írni, hogy utálatos legyen.
      A hunhannel kapcsolatban annyi, hogy nézegettem hunhan momentes videókat, hogy visszanyerjem a lelkesedésem a másikkal kapcsolatban… de semmi. :D Igazából engem nem hoznak lázba ezek a yaoi momentek, mert én már durvább yaoit is láttam és amit ők nyújtanak édeskevés az én képzeletem beindításához. :D Inkább édes és mosolyognivaló. :)) De ha Kai vagy Sehun vagy Baek van benne imádom… Csak én… érted. :D

      Most, hogy visszaolvastam a kedvenc jeleneted, rájöttem, mennyire édesre sikeredett tényleg, szóval köszönöm szépen :))

      Orsi szerint könyv. Szerinted film.
      Jobbnál jobb.

      Elvagyok ájulva tőled, remélem sűrűbben mozgósítod az ujjaid és lepsz meg kommentárokkal mert igazán CSINCSA boldoggá teszel vele. ^^

      Thank you and Love you <3333

      Törlés