2014. június 11., szerda

22. rész (17,5+)

Valami puhát éreztem a bőrömön. Bizsergetően édes érzés volt. Az érzés ismétlődött és jól esett. Amikor félúton voltam az álomvilágból, kezdtem rájönni, hol vagyok. És kivel. Meg, hogy vajon mi történhet éppen. Nem nyitottam ki a szemem, csak elmosolyodtam, és hagytam, hogy Sehun finom, könnyed, ingerlő puszikkal borítsa el a testem. A hasamnál nagyon csiklandós volt, ettől függetlenül élveztem. Forró ajkai találkoztak a hideg bőrömmel, újra és újra, ez pedig eszméletlen érzés volt. A combomon simított fel és le minduntalan, miközben ajkai feljebb szöktek a testemen. A melleim völgyében járt, amikor nem bírtam már visszafojtani a kuncogásomat. Beletúrtam egyre inkább szőkülő tincseibe, mire felnyitotta szemeit és rám nézett. Tekintete csillogott és komisz mosoly függött az arcán.
- Nem arról volt szó, hogy nem molesztálsz álmomban? – kérdeztem játékosan, mire mosolya kiszélesedett, majd válaszolt.
- Nem tudtam neked ellenállni – egyszerű válasza újabb kuncogást váltott ki belőlem.
- Megbízhatatlan vagy. Hát, hogy aludjak el így melletted? Sosem tudhatom, mire fogok felébredni…
- Hmm, arra gondoltam viszonozhatnám azt, amit te tettél értem – csábosan vonta fel a szemöldökét, bár szerintem nem tudott arról, hogy csábított engem. Nem válaszoltam, csak nyeltem egyet az erotikus fantáziaképre, ami megjelent a szemeim előtt. Mivel pillanatok múlva sem méltattam válasszal, folytatta ott, ahol abbahagyta. Nem igazán tudtam, mi tévő legyek. Félek, hogy nem elég biztos az elhatározásom, miszerint megtartom az ártatlanságomat, ha hagyom, hogy viszonozza a neki tett szívességet… De, ha nem hagyom, akkor meg azt fogom megbánni.
- Csak kérlek, ne gondolkozz – suttogta a bőrömre halkan, mire libabőrös lettem és elmosolyodtam.
- Lazíts, és felejtsd el, ami éppen a fejedben van – folytatta, majd a nyelvével végigsiklott a hasfalamon. Az izmaim összehúzódtak az érzésre és szégyenlősen elmosolyodtam. Ujjaimmal újra a hajába túrtam és végigsimítva azokon, húztam ki a kezem.
- Attól tartok, ha elkezdenéd, semmi sem tudna leállítani.
- Megmondtam, hogy visszavonulót fújtam, Hana.
- Magamról beszéltem – suttogtam, mire elvigyorodott, rám fordult, és arca vészesen közel került az enyémhez.
- Ennyire ellenállhatatlan vagyok? – vonogatta a szemöldökét, én pedig nem rejtettem el a hangos nevetést, amit kiváltott belőlem. Vállaira tettem a kezem, majd átöleltem, ő pedig a testem mellett támaszkodott meg a tenyerein.
- Abszolút ellenállhatatlan vagy, Oh Sehun – elsuttogott vallomásom finom mosolyt képezett az arcára, orrával végigsimított az enyémen, majd édesen tapadt az ajkaimra. Szétnyitottam a combjaimat, hogy könnyebben férkőzhessen közéjük, helyezkedtünk egy ideig, de közben egy pillanatra sem emelte el ajkait az enyéimtől. Nem volt különösen szenvedélyes, nem volt nyálas és nyelves, csak ajkai kóstolták, ízlelték az enyémet, ami ezerszer jobban esett annál, mintha hevesen falná.
Sokkal több érzelmet közvetített az édes csókjával, mint gondolná. Igazán meghatott a törődése, így amikor elszakadtunk egymástól, kibukott belőlem egy félig csalódott sóhaj-kérdés.
- Miért nem voltál velem ilyen már az elején is?
- Sajnálom. Azt hiszem, szenvedek egy olyan bizonyos betegségben, aminek a hülyeség a definíciója – válaszolta, majd a nyakamra siklott szájával, és kezdett igazán az őrületbe kergetni.
- Mélyen egyetértek – bólintottam és szorosabban öleltem át, hogy közelebb tudhassam magamhoz.
Keze simogató mozdulatokat írt le a testemen. Ujjbegyei olyan szelíden érintették a bőrömet, hogy minden izmom megfeszült ott, ahol járt éppen. Alhasamhoz érve sokáig tétovázott, meghagyta az elutasítás lehetőségét, de mire odaért, olyannyira lázba hozott, hogy ölem forró lüktetése teljesen kiölte belőlem a visszakozást. Mivel nem ütközött ellenszegülésbe, bizonytalanul simult tenyere a nőiességemre bugyin keresztül. Felsóhajtottam, ahogy megéreztem ujjait a vékony szatén anyagon keresztül. Visszahajolt a számra és francia csókba vont, ami még inkább fokozta az izgalmamat. Ujjai szüntelenül, lassan simogattak, én pedig semmi másra nem tudtam gondolni csak az élvezetre, amit kiváltott belőlem.

Aztán megállt, ezzel párhuzamosan ajkai is elváltak tőlem, lenézett a keze nyomára, és felcsúszott a bugyim pereméhez. Nagyon finoman és óvatosan csúsztatta be ujjait az anyag alá. A várakozás, hogy mikor érzem már meg ujjait, olyan heves szívdobogást váltott ki belőlem, hogy attól féltem ki fog szakadni a helyéről.

Aztán csörögni kezdett a telefonom.
Rémülten rándultam össze, Sehun is ledermedt, majd egymásra néztünk. A telefonom mellettünk, az éjjeliszekrényen rikácsolt, irdatlan hangerőn, amit Min Heehez állítottam be, így már az első pillanattól kezdve tudtam, hogy ő keres. Sehun a tekintetével kérdezte, folytassa-e, nem rántotta el kezét a bugyimtól és tőlem, némi döbbenet után, lehunytam a szemem és bólintottam, mert a telefon is elhalt. A csörgés nem zökkentett ki bennünket, ugyanolyan kedvességgel becézte ajkaival a bőrömet, és finoman siklott be a fehérneműm alá a keze.
Aztán újra rázendült a telefonom.
Mérgesen fújtattam egyet, Sehun pedig kihúzta a kezét onnan, ahonnan nem kellett volna, és csalódottan felsóhajtott.
- Pedig mi mindent megadtam volna azért, hogy halljalak nyögdécselni – megtört hangja és a mondat, ami elhagyta a száját szórakoztatott, és el is mosolyodtam, de még túlságosan felpörgetett voltam ahhoz, hogy nevessek a félig komolytalan viccen. Felkaptam a telefonomat és szó szerint rádörrentem barátnőmre.
- MIVAN? – összehúztam a szemöldököm, majd elnyomtam egy sóhajt, hogy nem sikerült fékeznem az indulataimat. Sehun kuncogott mellettem, elvette a szabad kezemet és az ujjaimmal játszott, miközben eldőlt mellettem és közel húzódott hozzám. Pontosan elég volt éreznem a lábát a lábamhoz érni, a csípőjét a derekamhoz feszülni, hogy eszembe jusson, mi mindent veszítettem most Min Hee miatt.
- Oh, elnézést, azt hiszem téves számot hívtam. Azt hittem az ultra kedves barátnőmet hívom, nem egy idegbeteg hárpiát!
- Haha, nagyon vicces, most épp… nem vagyok… kedves hangulatban.
- Hát jól van. Én csak meg akartam adni a lehetőséget, hogy dicsekedj a szerelmi kuckótokról, amit Oh Sehun barátommal osztasz meg.
- Honnan tudsz róla, hogy házat kaptunk? – visszadőltem Sehun mellé, ő a mellkasára húzott, ami megmosolyogtatott és hangtalan puszit nyomtam a kulcscsontjára.
- Mondtam már, hogy a szobalány nálatok nem túl titoktartó, és találkoztam is véletlenül Suho oppával bevásárlás közben.
- Ó, komolyan? Véletlenül? Nem követted le a twitteren, vagy bárhol, hogy hová megy éppen?
- Szerinted olyan hülye, hogy a világhálóra kiírja, hová tart?
- Igazad van, bocsánat.
- Na, mindegy, és miért voltál olyan ingerült? És miért kellett kétszer is rád csörögnöm? – a kérdései hallatára rögtön elöntött a forróság, és tudtam, hogy az arcomra is kiszökik a meleg, méghozzá olyan piros színben, ami már szégyellnivaló. Sehun tisztán hallotta, mit kérdez Min Hee így nyíltan kuncogott a helyzeten. Törtem a fejem, hogy mit mondhatnék, amikor barátnőm újra megszólalt.
- Ó, várj, ki kuncog megbotránkoztató módon melletted? – nem hagyta, hogy megválaszoljam a kérdést. – Ó TE JÓ ÉG, SEHUNNAL VAGY?
- Igen – biccentettem is, bár ezt nem láthatta.
- A HÁZATOKBAN?
- Igen.
- KETTESBEN? – nem lehet őt lelőni.
- Igen.
- SZEXELTETEK, AMIKOR HÍVTALAK? – fakadt ki véglegesen, Sehun mellettem hangosan nevetett, én pedig egyre jobban zavarba jöttem.
- Hagyjál már…
- SZÓVAL IGEN, NEM HISZLEK EL!
- Lehetne, hogy nem ordibálsz a fülembe?
- De hát te nem szexelsz házasság előtt!
- Nem szexeltem Sehunnal, akadj már le erről a kurva témáról!
- Ó, szent isten, káromkodtál! Csak akkor szoktál, ha nagyon eleged van belőlem!
- Nos, nem titkolom, volt már, hogy jobban kedveltelek…
- Odamegyek! – jelentette ki, mire Sehun felkapta a fejét és abbahagyta a vigyorgást. Hevesen rázta a fejét és vágyakozó pillantást vetett a bugyimra. Csúnyán néztem rá, lefelé mutattam, majd megráztam a fejem, ő pedig reményvesztetten sóhajtott fel.
- Nem fogsz idejönni, te kretén.
- De igen, viszem Exo-ékat is.
- Mi a fenének csődítenél ide mindenkit?
- Hát, hogy tartsunk egy házavató bulit!
- De hát Sehunnal vagyok éppen! – kiakadtam, mi tagadás.
- Azt mondtad nem szexeltek.
- DE ATTÓL KETTESBEN AKARUNK MARADNI!
- Tizenöt perc múlva ott leszünk, légy jó, ne csináljatok semmit, csak öltözzetek fel.
- NE MERJ IDEJÖNNI A SRÁCOKKAL – kiabáltam a süket telefonnal, indulatosan felültem az ágyon, így lecsúsztak rólam Sehun karjai. Idegesen ráncoltam a szemöldököm és a telefonomat bámultam, azon gondolkodtam a földhöz vágjam-e, vagy nem.
- Eszement liba, utállak, ha megjössz, kitekerem a nyakad, és nem fogod megköszönni, hogy valaha is ismertél! Érzéketlen, fogyatékos, hülye gyerek! – füstölögtem, majd éreztem, hogy Sehun is felül és sóhajt egyet.
- Hát akkor talán elmegyek zuhanyozni…
- Nem mehetnénk el innen? – kérdeztem csupa remény hangon.
- Nem a világ vége jön, csak a srácok – vállat rántott, de láttam rajta, hogy hízeleg neki, hogy csak vele akarok lenni.
- Még nem állok készen a csipkelődő megjegyzésekre. Emellett nem beszéltem még Jonginnal, és nem szeretném, ha a boldog kettősünket nézné egész este azon gondolkodva, vajon holnap találkozom-e vele és akkor is olyan leszek-e, mint veled – csóváltam a fejem idegesen, a ruhámat ráncigáltam fel magamra.
- Talán ma este majd megejthettek egy diszkrét társalgást.
- Ez nem olyan, amit tíz ember mellett jó megbeszélni. Akárhogy is nézzük, „szakítok” vele, amit jobb kíváncsi tekintetek elől megtenni.
- Most már ezt lehetetlen lesz kikerülni – ahogy elsétált mellettem, megcsókolta a homlokomat, felszakadt belőlem egy sóhaj, majd visszaültem az ágyra.
- Azt se tudja, hol vagyunk. Mindegy… rendelek pizzát, meg sört. Jó lesz?
- Tökéletes! – kiáltott vissza a fürdőből.

Míg én elintéztem a hívásokat, és próbáltam rendbe hozni a sminkem és hajam, Sehun kilépett a fürdőből, félig vizesen, derekán törölközővel, és a haját dörgölte egy kisebb törölközővel. Az ajtóban megállt és percekig néztünk egymás szemébe. Amikor félrenéztem egy sóhaj kíséretében, szélesen elvigyorodott és felém sétált. Olyan, mint egy modell, szörnyű… szörnyű, mennyire jól néz ki.
- Ha elmentek, folytatjuk, ne aggódj – mondta és megveregette a térdemet. Olyan komikus volt az egész szituáció, muszáj volt felnevetnem.
- Minden a te hibád. A szádé meg a kezedé. Ne is közelíts felém ezekkel a részeiddel, mert sikítani fogok! – fenyegettem meg, megforgatta a szemeit, majd a kezét szemmagasságba emelte.
- Hajjaj – sóhajtotta, miközben forgatta a kezét. Leütöttem a jobb csuklóját és úgy nevettem rajta.
- Bolond – szűrtem ki magamból, aztán hátat fordítottam neki. – Húzd inkább fel a cipzáramat, azokkal a varázsujjaiddal.
- Egy szóval sem mondtam, hogy varázserővel bírnának az ujjaim.
- Csak gondoltad.
- Mégis honnan tudtad? Félelmetes vagy – hátranéztem a vállam felett, odahajolt és légies csókot váltottunk. Amikor elhajolt, felhúzta végre a cipzáramat, elidőzött a keze a gerincem vonalán, majd a csípőmön, végül a fenekemnél megállt és sóhajtott.
- Tíz órakor mindenkit kivágok az ajtómon – suttogta rekedtes hangon.
- Ejha, vissza az agarakkal. Jobb is, hogy csörgött a telefonom. Nem akartam megszegni az eskümet. Várnod kell még négy teljes napot. Aztán annyi időt töltök veled az ágyban, hogy a végére igazán meg fogsz unni.

- Nem hiszem, hogy az lehetséges lenne, de szavad ne feledd! Én sem fogom – rám kacsintott, végszóra megszólalt a csengő, szemforgatva álltam fel, hogy előbányásszam a kistáskámból a pénzt, ő pedig elment ajtót nyitni. Egy szál semmiben.

- Ejha Sehun, pedig mondtam, hogy öltözzetek fel! – hallottam meg Min Hee hangját, a nappaliban jártam kezemben a pénztárcámmal, teljesen lefagytam, hogy már meg is érkeztek hívatlan vendégeink.  Sehun nevetett és beinvitálta a népes társaságot.
- Hát, kedvesem, pont úgy nézel ki, mint, aki most kelt ki az ágyból!
- Köszönöm, hogy megkíméltél azzal a megjegyzéssel, hogy a hajam olyan, mintha most szexeltem volna. Amit megjegyeznék, hogy NEM csináltunk! – feljebb emeltem a hangom, hogy mindenki hallhassa, mert biztos voltam benne, hogy Min Hee már mindenkinek elmondta (szerinte) mit műveltem a vőlegényemmel. Min Hee kuncogott, majd elkezdett körbejárni, hogy mindent szemügyre vehessen.
Baekhyun tárt karjaiban találtam magam a következő másodpercben. Hosszan ölelt és édesen ringatózni kezdett velem.
- Örülök, hogy minden oké köztetek – susogta a fülembe, majd széles mosollyal ajándékozott meg. Annyira szeretem ezt a fiút. Viszonoztam a mosolyát és bólintottam.
- Én is nagyon, nagyon örülök neki – felnevetett a nyomatékosításomon, elengedett, majd rögtön Kyungsoo nagy szemeivel néztem farkasszemet. Elvigyorodtam, ő pedig sutácskán magához szorított. Suho oppa volt a sereghajtó, ő is megajándékozott egy öleléssel, megjegyzem túlságosan bensőséges ölelés volt ez, de szerintem már csak az én cukkolásomból kifolyólag is csinálja ezt. Jongin szerényen biccentett, Chanyeol pedig nagy lazán intett nekem. Suhora hittem, hogy az utolsó ember, amikor már azt hittem, hogy nem jön senki, Myung Dae jelent meg a küszöbön. Elmosolyodtunk, ahogy megpillantottuk egymást, majd megölelt. Lazán, gyengéden, barátságosan.
Miután bezártuk az ajtót, egymásra néztünk Sehunnal, előre fáradtan sóhajtottunk egyet, a derekamra rakta a kezét és elindultunk a többiek után a nappaliba.

Nem sokkal később megérkezett a kaja és pia is, kiderült, hogy a srácok sem érkeztek üres kézzel, természetesen mindenki alkohollal ajándékozott meg bennünket, amit szándékoztak az este folyamán elfogyasztani. Miután elmondták, hogy holnap vasárnap lévén pihenőnap van, mert ugye Istennek is meg kellett pihennie egy nap, őket sem hajtják örökké… nyugodt szívvel bontották fel sorra a soju-s üvegeket. Ha engem kérdeztek, én imádom ezt a kis zöld üveget. Na persze magát az italt is, de az üveg mindig… mindig kell egy üveg, ha egy ilyesfajta nagyobb társaság zörren össze.
A pizza hangos elfogyasztása után – mert SENKI sem tud csendben étkezni, egymás szavába belevágva dumáltak, természetesen Baekhyun volt a leghangosabb, meg Min Hee, Chanyeol állandóan közbeékelt egy-egy elmés megjegyzést, amiért Baek folyton bántalmazni kényszerült, mi pedig vihogtunk hiéna módra. Egy idő után abszolút nem zavart engem és Sehunt, hogy megzavarták egymás testének felfedezését, na, jó, még mindig lelki szemeim előtt látom a víztől gyöngyös mellkasát, mindegy, elkalandoztam…
Szóval egy sonkás pizzaszelet végét csócsáltam, amikor az első sojus üveg felbontásának az ideje eljött. Sehun mellettem ült a padlón, a nappalink közepén, és ő volt az, aki lecsavarta a kupakot. Várakozóteljesen néztem rá, ő viszont csak vigyorgott és meghúzta az üveget.
- Remélem, tudod, hogy nem vagy beszámítható részegen. A múltkor is nekem estél.
- Ha most esem neked az már nem baj, nem igaz? – vállat rántott és egy csibészes mosoly után újra hosszan kortyolt az édes alkoholból, majd az ajkaimra tapadt és megkóstoltatta velem is. Amikor megéreztem a számban a folyadékot, döbbenten pattantak ki a szemeim, aztán elhúzódtam és megérintettem az ajkam, ahol legutoljára éreztem a nyelvét.
- Ó, jézusom, látszik, mennyire friss köztetek a dolog. Nem tudtok nem a szexre gondolni – szólalt meg mély hangján Chanyeol, automatikusan felé fordultam és értetlenül meredtem a szemébe.
- Megteszed, hogy befogod a szádat, vagy seggbe rúglak – dörrent rá Baekhyun, mire Chanyeol durcásan összehúzta magát.
- Állandóan bántasz Baek – mormolta, mire az említett felé fordult, és fejbe dobta egy kisebb tészta darabbal.
- Mert tuskó vagy.
- Hagyd Baekhyun, semmi baj – mosolyogtam rá. – Ne irigykedj, Chanyeol – rántottam vállat.
- Na, jó, úgy látom ideje felturbózni a hangulatot – mondta Sehun, és Chanyeolnak dobott egy doboz sört. – Hűtsd le magad és idd meg ezt! – Suho összehúzott szemöldökkel meredt a kettősre, majd vállat vont egy sóhajtás keretében. Myung Daenek sem kellett kétszer mondani, ő is magáénak tudott pillanatokon belül egy kis alkoholt és vedelni kezdett. Ahogy elnéztem, mindenki lassan sörözni kezdett.
- Azt hiszem, elmegyek a konyhába, hátha vannak poharak. A sojut nem a legjobb üvegből inni – tápászkodtam fel, bár látszólag senkit sem érdekelt, miről beszélek. Kimentem a konyhába és találomra nyitogatni kezdtem a szekrényajtókat. Minden fel volt töltve. Anyuék mindenről gondoskodtak, de a feles poharak természetesen hiányoztak a háztartásból. Felsóhajtottam és jobb híján, kólás poharakat kezdtem előszedegetni.
- Hana – szólított meg valaki ismerős hangon. A mosoly lehervadt az arcomról, a gyomrom görcsbe rándult és lassan fordultam meg.
- Jongin – feleltem és rászorítottam a konyhapultra. Tekintete elidőzött rajtam, majd visszatért az arcomhoz.
- Boldognak tűnsz – jegyezte meg és tett felém egy lépést. Megfeszült a testem, mert zavarba jöttem.
- Én csak…
- Sehun miatt – folytatta, én pedig kifújtam a benn tartott levegőt és bólintottam.
- Szörnyen szégyellem magam. Úgy érzem piszkodul kihasználtalak.
- Én mondtam, hogy használj Hana, addig, amíg csak szükségét érzed.
- Végig éreztem, hogy nem kellene engednem neked, mert nem fair veled szemben. Nézd, Jongin, az a helyzet, hogy nagyon kedvelem Sehunt. És ő is kedvel engem. Nem akarom elrontani ezt… és téged sem szeretnélek hülyíteni.
- Világos – biccentett egyet, arca kifejezéstelen volt.
- Oké vagyunk?
- … Oké – sóhajtotta, majd kifordult a konyhából és magamra hagyott. Túl könnyen ment. Biztos azért fogadta el, mert tényleg boldognak tűnök… Hosszan lélegeztem ki a levegőt és a pult felé fordultam, hogy tálcára tehessem a poharakat. Egy pillanattal később két kar fonódott a derekamra és csókok hada lepte el a nyakamat. Rögtön visszatért a boldog mosoly az arcomra, ahogy Sehun ajkai célt értek.
- Megbeszéltétek? – kérdezte, én bólintottam, megfordultam a karjaiban, és rögtön megcsókoltam. Szorosan tartott a karjaiban, nekifeszültem a mellkasának, aztán a következő percben a konyhapulton végeztem, széttett lábaim közé lépett, keze felcsúszott a csípőmről a mellemre, ingerelni kezdett, belőlem pedig felszakadt egy vágyakozó sóhaj. Ajkai hamar visszataláltak az enyéimre, szenvedélyesen tört be a nyelvével, és úgy tűnt, sosem fogjuk abbahagyni a csókolózást.
- Oh my god, még nekem is sokak vagytok – csendült fel barátnőm hangja. Szemforgatva tettem állam Sehun vállára.
- Másodszor, Min Hee. Másodszor zavarsz meg bennünket! Van bőr a képeden egyáltalán?
- Oh, kérlek, Miss Szentimentális! Segítek becipelni a poharakat, menjetek vissza a nappaliba, és fogjátok vissza magatokat. Egyesek szingli emberek.
- Neked barátod van… - vetettem oda, de amilyen pillantással méltatott, rögtön elhallgattam.
- Mától gyarapítottam az egyedülállók hosszas sorát – felelte felszegett állal. Mindig ezt csinálta, ha erősnek akart tűnni.
- Ó. Értem… mi történt?
- Kiderült, hogy egy seggfej, akinek a pénzem jobban bejött, mint én.
- Hát, ez van, ha valaki milliomos, drágám – megrántottam a vállam, szórakozottan elmosolyodott, felkapta az egyik tálcát, a másikat én vittem és visszamentünk a többiekhez.

Rohamtempóban fogyott az alkohol, mindenki egyöntetűen leadta a szavazatát a részegség mellett. Rövid időn belül meguntam, hogy csak úgy döntjük magunkba az alkoholt, és beszélgetünk, ezért felvetettem, hogy mi lenne, ha játszanánk, miközben iszunk. Többen értetlenül meredtek rám, Min Hee és Myung Dae pedig az orruk alatt vigyorgott. Hamar kifejtettem, hogy sokkal élvezetesebb a berúgás, ha közben ivós játékot játszunk, aminek ugyebár az a lényege, hogy minél előbb kotta részegre idd magad. Beleegyeztek bátor társaim, előkerestem a telefonomban lementett képet, amit aztán kivetítettünk a nagyképernyős tévére, mert ennyire profi manapság a technika, és játszani kezdtünk. Eleve nem voltunk már józanok, így még élvezetesebb volt. Szerettem az önmegszivatós mezőket, mindig azokon derültem a legnagyobbat. A „fiúk isznak” volt a legnépszerűtlenebb eleinte, aztán már akkor is ittak, amikor a lányok köre volt, szóval panasz ide, vagy oda, de húsz percen belül kettőt láttunk mindenből és a porszemeken is nevettünk. Genetikai dekódoltságnak nevezzük azt, amikor valaki képtelen száz százalékosan berúgni: ez lennék én. Bármennyit iszok, képtelen vagyok berúgni. Tudok gondolkodni ivás közben, nem vesztem el az eszem, viszont rám is hat az alkohol: összeakadó nyelv, bamba tekintet, vihogás és koordinálatlan mozdulatok. De az elmém rendben van, még ha egy kicsike zúgás be is zavar, akkor is. Szóval ennek hatására, jutott eszembe a remek ötlet, miszerint: vetkőzős, csókolózós üvegezést is játszhatnánk. Ez igazából csak Baekhyun és Chanyeol miatt jutott eszembe. Mivel mindenki fenékbe billentette már a gátlás nevezetű érzéket, bátran jelentettem be az ötletemet.
- Ú, komolyan? – fintorgott Myung Dae. – És ha lehányok valakit?
- Segítesz neki megfürödni – vontam vállat. – Egyébként nem hallgattatok végig. Amerikában ezt úgy játszották a többiek, mert, hogy én jegyben jártam és járok, szóval kimaradtam ebből a mókából… szóval, ha valaki olyat pörgetsz ki, akivel nem szeretnél csókolózni, le kell venned egy ruhadarabot – talán gyorsan pörgött a nyelvem, de értetlen tekintetekbe ütköztem. Pislogtunk egymásra pár pillanatig, mire Suho oppa törte meg a csendet.
- Kezd izgalmasnak tűnni a dolog.
- Szóval, ez nem felelsz vagy mersz? – kérdezte Kyungsoo totál zavaros szemekkel.
- Nem. Ez a csók vagy vetkőzöl játék.
- Fasza – nyögte be Chanyeol, majd elő is kapott egy üveget. Behelyezte viszonylag középre, köré gyűltünk, még jobban, és körbe nézett. – Kezdhetem én?
- Ha már nálad van az üveg, pörgess már – úgy láttam Suho oppa türelmetlen. Vagy fél, hogy esetleg egy fiúval kell összegabalyodnia, vagy csak túl izgatott. Sehun tenyere a combomon nyugodott, amikor ránéztem villantott egy félig részeg vigyort.
- Ez vicces lesz – jegyezte meg, én pedig beleegyezően bólintottam. Chanyeol megpörgette az üveget, mind rászegeztük a figyelmünket, és amikor nálam állt meg, hangosan nevettem fel.
- Na, jó, amúgy is kezdett melegem lenni – gondolkodás nélkül választotta inkább a vetkőzést.
- Most nem tudom megsértődjek-e – kuncogtam, mire rám villantott egy vigyort.
- Bocs, Ha Neul… nem vagy az esetem – ledobta a cipzáras pulcsit, feltárta előttünk rövidujjas valóját, bicepsze finoman domborodott, egészen meglepett, hogy ilyen izmos.
- Jól van, hát akkor én jövök – sajnos nem gondoltam át, hogy a társaságban ketten is gyengéd érzelmeket táplálnak irántam, Jongin és Myung Dae személyében, de már mindegy.
Az üveg pörgött, és Min Heenél állt meg, édesen csücsörített én meg forgattam a szemem, hogy ilyen az én szerencsém, a srácok elhűlve nézték, ahogy egymás felé mászunk négykézláb, félúton találkozunk, és egy csattanós csókban egyesülünk, ami inkább volt egy picit hosszabb szájra puszi, semmint igazi csók. Miután felocsúdtak a srácok, Min Hee és Kyungsoo lezavartak egy hasonló csókot, amibe a srác mélyen belepirult, amin jót nevettem. Kyung választása Suhora esett, aki ijedten pillantott a srácra.
- Hyung, mit szólsz? Megcsókoljalak? – kérdezte játékosan Kyungsoo.
- Áh, Kyungsoo-ah nincs meleged véletlenül?
- Értettem, Hyung, nem vagyok az eseted, van ilyen – rántott vállat és ő is ledobta a pulcsiját. Mellesleg nyáron miért vannak pulóverben az emberek? Ez egy olyan kérdés, ami megint majdnem-részeg-vagyok állapotban jutott eszembe, és sosem fogok rá választ kapni.
Suho üvege Sehunnál állt meg.
- Na, végre! – kiáltott fel Sehun, mire mindannyian felnevettünk.  – Gyere, Hyung egyesüljünk egy csókban – invitálta, mire hangosan felkacagtam és vállon ütöttem őt. Suho oppa, viszont nem tett semmit, csak vigyorgott, rázta a fejét, majd vett egy mély levegőt és megpuszilta a száján Sehunt.
- Ez harmatgyenge volt – jegyezte meg Min Hee. – Még egy pislantásnyi ideig sem tartott.
- A tiéd sem volt sokkal jobb, Hanával – vágott vissza Junmyeon.
- Na, majd a következő!
- Hé! – szóltam rá, de azért nevettem.
Lassan mindenki sorra került, nem lehetett kikerülni, így láttunk már Myung Dae Kyungsoo párost, Kai és Min Hee párost – a lány oltári zavarba jött ettől mellesleg. Sehun sikeresen kipörgetett engem, Suho és Myung Dae inkább vetkőztek, ahogy Chanyeol és Min Hee is, Baekhyun és Kyung viszont édesen egybe forrtak, amitől elállt a lélegzetem is. Sehun és Kyungsoo párosnál pedig majdnem meghaltam, mert három centiméterre az én arcomtól történt. Suho, Chanyeol, Myung Dae és Min Hee is inkább vetkőzött, semmint, hogy engem kelljen csókolgatnia, viszont, amikor Jongin pörgetett ki, rászorítottam Sehun kezére. Jongin húzott egy nagyot a mellette álló sörös dobozból, majd szó nélkül mozdult felém. Készségesen indultam el az irányába, de nem akartam megcsókolni. Sajnos nem sikerült elhúzódnom három másodperc után, mert Kai mélyítette a csókot. Felnyögtem meglepetésemben, de fél percnyi szenvedés után, sikerült szabadulnom. Jongin nem nézett a szemembe, döbbent csend állt be, nem viszonoztam senki pillantását, csak pörgettem és próbáltam úrrá lenni a zavaron és piruláson az arcomon. Az üveg Baekhyunnál kötött ki, bocsánatkérően pislogtam felé és hozzá hajoltam, hogy megcsókoljam, ugyanis rajtam egyetlen ruhadarab volt csak, és nem akartam én lenni az első, aki felfedi a bájait. Egy újabb puszi után, Baekhyun csatakiáltással és tenyérdörzsöléssel oldotta a hangulatot, majd pörgetett. Sehun vállgödrébe temettem az arcomat és felsóhajtottam, egy kezével átkarolt és megpaskolta a derekamat.
- Semmi baj, ne emészd magad – suttogta és éreztem a hangján, hogy mosolyog. Belecsókoltam a mélyedésbe a nyaka és válla között, majd elhajoltam, hogy lássam mi történik. Az üveg Chanyeolnál állt meg, a belsőm sikongatni kezdett és vőlegényemmel összevigyorogtunk. Suhon láttam még, hogy magában somolyog, szóval sejtettem, hogy ő is sejti, mi a helyzet. Baekhyun várakozóteljesen és kérdőn nézett Chanyeolra. Gondolom bizonytalan volt, mert Chanyeol eddigi pörgetéseinél mindig vetkőzött. Így esett, hogy ő már zokni és póló nélkül ült közöttünk. Említettem már milyen szálkás teste van? Nem? Akkor most említem. Kicsit hasonlít Sehunéhoz, de ő valahogy… izmosabb… feszesebb. Na, nem mintha nem lennék megelégedve a saját Adoniszommal, ugyan.
- Hé, Baek neked kell döntened, nem neki – szóltam be csipkelődve. – Rajtad áll, csók vagy vetkőzés lesz-e a dologból – folytattam vállrángatva. Sehun kuncogott a fülembe, Baekhyunt viszont nem tudtam kizökkenteni. Chan szemébe mélyedt és válaszra várt. Nem tudom más is észrevette-e, vagy az alkoholmámor nem engedte láttatni, de én láttam, hogy Chanyeol nagyot nyel és reszketegen sóhajt fel, majd egy picit arrébb csúszott, Baek felé. Baekhyun tudom, hogy észrevette, ugyanis neki ennyi bátorítás éppen elég volt. Elkapta Chanyeol állát, maga felé rántotta, majd a helyzethez képest finoman és lassan csókolta meg. Ez volt az első csók, ami nem puszi volt, ami nem három másodpercig tartott, ami nem volt viszonzatlan. Chanyeol keze remegett, de felkapaszkodott Baekhyun vállába, Baek ujjai pedig szorosan tartották Chan arcát. Igazán, velőt rázóan csókolóztak, egy-két perc után, pedig ujjongani és tapsolni kezdtem, a többiek is betársultak, ez volt az a pont, amikor újra létezett számukra külvilág, és elszakadtak egymástól. Baekhyun vigyorgott, mint egy büszke férfi, Chanyeol meglehetősen félénk volt, és sután piszkálta a tarkóját. Beszívta az alsó ajkát és lopva egymásra néztek, majd lehajtott fejjel vigyorogtak.
- NA! Azt hiszem, akkor végezhetünk is a játékkal! – jelentettem be, nagy ünnepélyesen.
- Mi, miért? – kapta fel a fejét Min Hee.
- Mert az egészet miattuk – böktem az két jómadárra –, találtam ki. Most pedig részeg-beszélgetniük kell, a többieknek pedig alvásra van szüksége, mert az alkohol elfogyasztott mennyisége tisztán tükröződik az arcotokon. Mindenki foglaljon be egy ágyat, vagy kanapét. holnap takarítunk és találkozunk. Jóéjt! – meg sem vártam a válaszukat, vigyorogva álltam fel és felrángattam Sehunt is a padlóról, majd kézen fogva tettük meg az utat a szobánkig az emeletre. Bevetődtünk az ágyba és kimerülten sóhajtottunk fel.
- Fáradt vagy? – kérdeztem, mire morogva bólogatott.
- Én már átlendültem a holtponton. Akarod, hogy megmasszírozzalak?
- Áh, nem, kösz, kihagyom! – heves tiltakozása egyáltalán nem tetszett.
- Komolyan, van hozzá érzékem. Jobban fogod érezni magad, és könnyebben fogsz aludni – bizonygattam.
- Nem azért, mintha nem hinném el, hanem… nem érted – sóhajtott fel. – Jól van. Kenj össze – motyogta és áthúzta a fején a pólóját. Széles vállait vizslattam, finoman izmos deltáját és elnyomtam egy vágyakozó sóhajt. A fürdőbe rohantam testápolóért, de találtam olajat is, így azzal a kezemben ugrándoztam vissza. Ráültem Sehun fenekére, majd lehajoltam és mivel nem bírtam ki, végigcsókoltam a gerince vonalán.
- Tudtam, hogy be akarsz gerjeszteni – lemondóan sóhajtott egyet, felkuncogtam, majd a tenyerembe nyomtam egy adag olajat.
- Relax baby, relax – válaszoltam laza hangon.
- Aha, oké. Majd én is mindjárt rádülök, mozgolódok meg simogatlak meg csókolgatlak, és meglátjuk, hogy viseled.
- Aj, fogd be, panaszos vénember – mosolyogva érintettem meg a bőrét, és mondanivalójával ellentétben, nem csak simogattam, hanem tényleg masszíroztam. – Úristen, annyi görcs van a lapockádban és vállaidban, hogy hihetetlen!
- Csodálkozol? Kihajtják belőlünk a szart, pluszban nyomja a vállam egy csomó stressz.
- Igen. Értem. Teszek róla, hogy ezek eltűnjenek, hahaha – nevettem fel filmes hangon, mire ő is vigyorgott, és folytattam vállainak masszírozását.
- Hmm, ez jól esik – ehhez mérten sóhajtott. – Kicsit lejjebb – teljesítettem a kérését.
Addig, amíg az ujjaim bírták, masszíroztam, és hallgattam, ahogy nyögdécsel a kezeim alatt. Miután végeztem és mellédőltem, hálásan mosolygott rám.
- Köszönöm, ez tényleg kellett.
- Na, ugye, egyébként még délután sem nyögtél úgy, mint most. Szóval, örömmel tölt el, hogy élvezted – vigyorogtam rá.
- Ne szemétkedj velem, Hana – villantak rám a szemei, továbbra is szélesen mosolyogtam, majd felhúztam a ruhám és kibújtam belőle. Fehérneműben feküdtem mellette, tenyere rögtön a hasfalamra siklott és felnyögött.
- Most vissza kell magam fognom?
- Igen, kedves. Nem fekszem le veled.
- Hülye fogadalom… - motyogta és csókot nyomott a köldököm felé.
- A-a, nem játszunk ilyet!
- Akkor, minek vetkőztél le?
- Azért, mert nyár van, nekem pedig melegem van a ruhában, kanos úrfi.
- Na, ne hülyéskedjen, asszonyom – vette fel a stílust, kérdés és engedély nélkül gördült rám, majd megtámaszkodott a kezén, és lehajolt, hogy csókba vonjon. Szabad keze bebarangolta a testemet, majd magáról is elkezdte lerángatni a nadrágot. Segítettem neki, miután lerúgta, a lábam közé férkőzött, és egy határozott mozdulattal a nőisségemhez szorította a tenyerét.
- Sehun – szakadtam el ajkaitól és elkaptam a csuklóját. – Vedd le rólam a kezed – nehezen tudtam értelmes szavakat egymás után pakolni, a keze már mozgott, én pedig éreztem, hogy az ölemet elönti a forróság, az agyamat pedig az alkoholnál is mámorosabb köd: a vágy köde.
- Kérlek…
- Csss – hallgattatott el. Újra megcsókolt, nyelve lassan forgott a számban, miközben elhúzta az anyagot az útból és közvetlenül érintett meg.
- Sehun… i-itt vannak e-egy csomóan… állj le – a szavaim kérlelőek és visszautasítóak voltak, de a szemeimet már rég lehunytam, a csípőm a keze mozgására mozdult, az én kezem sem taszította már az övét, csak a lelkiismeretemnek jobban esett, ha egy kicsit visszakozom.
Nem hatolt belém az ujjaival, nem próbált semmi olyasmit tenni, amit kifogásolhatok. Csupán simogatott, és a csiklómat érintette, ennek ellenére, vagy éppen ezért, öntött el a kéj nedve olyan hirtelen és hamar, lehúzta a bugyimat, csókokkal indult meg lefelé a testemen, hangosan zihálltam, felhúztam az egyik térdemet, alkarommal a homlokom takartam és megpróbáltam magamban tartani a hangosabb nyögéssorozatokat. Már éreztem, hogy csomóban gyűlik az élvezet az alhasam, a méhem környékén, a légzésem egyre szabálytalanabb lett, egy kis idő után már visszafojtottam a lélegzetem, annyira intenzív volt minden érzés, amikor pedig megéreztem a nyelvét a csiklómon, akaratlanul is felszakadt belőlem egy hangos nyögés.
- Sehun. Sehun. Sehun! – a neve csupán halk lihegésként hagyta el az ajkaimat, neki viszont ennyi elég volt ahhoz, hogy gyorsabb és sűrűbb nyelvcsapásokba kezdjen. A csípőm koordinálatlanul csapódott egyik irányból a másikba, homályosan érzékeltem, mintha lefogta volna a derekamat, tovább falt az ajkaival, majd a csomóba összpontosult érzések hirtelen felrobbantak, és az egész testemen végigfutattak, az izom összehúzódások csak pár másodpercig tartottak, amikor pedig minden izmom ellazult, tökéletes nyugalom lett úrrá rajtam. Sehun még cirógatott egy kicsit, de az orgazmus után, olyan érzékennyé váltam, hogy többször is összerándultam. A hajába túrtam, és amikor rám emelte az arcát, ajkai enyhén csillogtak tőlem, rögtön elpirultam és felhúztam magamhoz. Hüvelykujjammal végigsimítottam az ajkain, így eltüntetve a csillogást, ő pedig vigyorgott, majd megszólalt.
- Mondtam, hogy folytatjuk, ha a többiek elmennek – nem törődöm módon vállat rántott, én kissé bágyadtan, de elmosolyodtam.
- El sem mentek a többiek.
- Talán ők is hallották, ahogyan sikítottál – vágott elgondolkodó fejet, miközben meghúzta a vállát.
- Nem is sikítottam.
- Az eksztázis miatt biztosan elfeledkeztél magadról, mert te egész pontosan a nevemet sikítottad.
- Esetleg nyögtem, óóóóriási a különbség a kettő között.
- Jól van, ha nem hiszel nekem, majd kérdezd meg Min Heet.
- Olyan szemét vagy, nem hagyod, hogy kiélvezzem az élvezetem – mellkason csaptam, ő felnevetett és röviden szájon csókolt. Felemeltem a telefonomat.
- Mit csinálsz? – a vállam csókolgatta szórakozottan, miközben le sem vette a szemét a kezeimről, meg a készülőkről.
- Na, vajon mit, nagy okos…

Hallottál valami furcsát? – pötyögtem be a kérdést, és gondolkodás nélkül elküldtem a barátnőmnek. Sehun halkan nevetgélt, mennyire lehetetlen alak vagyok, de tudnom kellett.
A szexuális beteljesedésednek sikolyára gondolsz? Ó, nem azon kívül semmit! Have fun, Bitch!

- Úristen – suttogtam a választ olvasgatva. – Úristen – kiesett a telefon a kezemből és nyüszítve takartam el az arcom. Sehun nevetett és továbbra is puszilgatott.
- Nyugalom, nincs ebben semmi szégyellnivaló.
- Nézz velük szembe reggel helyettem, oké?
- Figyelj, Chan és Baek egymással vannak elfoglalva, Jongin menni nem bírt, tuti alszik, amúgy is Min Heen és Myung Daen kívül szerintem mindenki lent van.
- Ezzel most nem nyugtattál meg – morogtam és felé fordultam. – Mondtam, hogy ne közeledj a kezeddel és száddal!
- Mert sikítani fogsz? – fejezte be vigyorogva, én pedig fájdalmasan felnyögtem és hasamra fordulva temettem arcom a paplan és párnarengeteg alá. Még hosszan csengett a fülemben Sehun vidám nevetése, ami megenyhítette a szívemet, előbújtam rejtekhelyemről, ránéztem szép arcára és csatlakoztam nevetéséhez.



18 megjegyzés:

  1. Nem lenne időm írni, mert mennem kell nyári melót intézni meg a fogorvoshoz is időpontom van, de muszáj írnom! Szóval gyorsan összeszedem a gondolataimat.

    Imádom. Imádom, imádom, imádom, szerelmes vagyok ebbe a történetbe, és szerelmes vagyok az általad megformált Sehunba, mármint komolyan, nekem is kell egy ilyen Sehun! Jesszusom. Egyre jobban szeretem Hanát is, mert Sehunnal nagyon aranyos párt alkotnak és jaj, annyira nagyon szurkolok nekik.

    Még mindig csak azt tudom mondani, hogy fantasztikus az, amit írsz és ahogyan írod.

    Annak a BaekYeol csóknak nagyon örültem ám. :D Már vártam, mikor lesz köztük valami, remélem, hogy tovább fűzöd majd az ő történetüket is, és szerintem nagyon jó ötlet volt, hogy mellékszálként bevezetted ezt is. :)

    Köszönöm, hogy ilyen gyorsan hoztad az új részt, és azt is, hogy megint ilyen jóra sikeredett. Siess, már nagyon-nagyon várom a folytatást. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már belém rögzült, hogy ezer évvel később írok választ, próbálok visszaállni az azonnali válaszadásra, elnézést. :D

      Köszönöm, hogy írtál, hogy szeretsz, hogy dícsérsz, meg miegyéb. A Baekyeol-szál folytatása is tervben van, még nincs befejezve, muszáj elvarrnom azt is. Igazából én is megszerettem ezt írni, és ezáltal jobban megszerettem ezt a couple-t is.

      Tényleg köszönöm és bocsánat, hogy csak most. :$

      Törlés
  2. Először is sajnálom, hogy az előző részhez nem írtam, DE most bepótlom azt is.
    Másodszor, én annyira sikítva olvastam már a szülinapi partis részt is, hogy a családom teljesen hülyének nézett. Annyira nagyon örülök neki, hogy a mi drága Oh Sehun-unk elhagyta a bunkó vagyok, teljesen hidegen hagy a létezésed személyiségét. Nagyon aranyos és egyben érdekes is a kapcsolatuk Haneul-lal. A kacérkodásaik, ahogy egymást ugratják, nagyon aranyosak.
    Tetszik, hogy a részek során újabb dolgokat tudhatunk meg Hana-ról ( gondolok ezzel arra, hogy nem az első részben derült ki, hogy színészkedik, hogy kint tanult, hogy voltak megeleg barátaik, most meg, hogy az esküvő utánig tartogatni akarja magát Sehunnak).
    A szülők szerintem kedvesek, eleinte nem volt szimpatikus az érdekházasság dolog, de végül is jól fog elsülni. A ház meg annyira jó, végre egy kis hely nekik ami tényleg csak az övéké, ahol felépíthetik a családjukat, az életüket, a gyerekeiket, a jövőt.
    Az ágyas jelenet, a nagy őszinteség roham ez a kissé lelkizős megbeszélés is aranyos volt. Annyira imádom ahogy egymással beszélnek.
    Min Hee közbeavatkozása annyira ahj. Ha én lettem volna Hana helyében, hogy van egy gyönyörű szép házam, egy dögös vőlegényem és kettesben akartunk volna lenni akár ÚGY akár nem úgy szerintem én durvábban kiakadtam volna, ha a legjobb barátnőm kijelenti, hogy meglátogat egy tucat fiúval együtt.
    Jongin.. Jongin.. Jongin.. hm nagyon vártam már, hogy kikerüljön a képből. Imádom szeretem de ebben a történetben az én álláspontom szerint ő és Luhan nem kívánatos személyek.
    BaekYeol nagyon édes. Remélem a későbbiekben még feltűnik majd a párosuk.
    Sehun és Haneul az esti, masszírozás utáni jelenet hm kíváncsi leszek, hogy másnap reggel ki, mit fog majd mondani és mit hallottak.
    Nagyon várom már az esküvőt, bár érzem és tudom is,hogy biztos , hogy történni fog ott valami. Gondolok itt Luhan-ra vagy Kai-ra akik közbeavatkoznak a "szóljon most vagy hallgasson mindörökre" résznél. Kíváncsian várom a folytatást, remélem majd megtudja Hana is a HunHan párost.^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szeretnék kötözködni, mert jól esnek a szavaid, de valójában az, hogy Hana színész és külföldön tanul az első részekben is kiderült. :D:D Örülök, hogy szimpatikusak a szülők, mert nem erőlködtem az ő karaktereik megformálásában, csak írtam, de megnyugtató tudni, hogy nem utálatosak és azért az ember képes megkedvelni őket.
      Igazából nem tudom Min Hee miért tette, amit tett, el sem volt tervezve konkrétan, hogy Hana és Sehun azt fogja csinálni, amit csinált, de valahogyan meg kellett akadályoznom, erre szolgált a barátnő közbelépése. :D
      Sokak szerint nem kell se Luhan se Jongin, és pontosan ezt szerettem volna elérni, hamarosan Luhan visszatér és majd kiderül mi fog történni.

      Köszönöm, hogy írtál, most válságban vagyok, hogyan kezdjem a következő részt, de csak elkezdeni nehéz, napokban számíthattok egy részre tőlem. :)

      Törlés
  3. Úgy látszik, annyira hosszú véleményt alkottam, hogy átléptem a maximum határt, ezért két részletben fogom elküldeni. Pedig nem is lett hosszú..

    Köszönöm szépen, hogy megvártad, míg elolvasom a huszonegyedik részt, igazán nem kellett volna, NEM IS TETTED:D De tudom, az én hibám, már akkor el kellett volna olvasnom, amikor feltetted, mélységesen sajnálom és próbálok nem mentsvárakat keresni. Amúgy már kezdem megszokni, hogy folyton két rész véleményét írom le neked. És még kérned sem kellett volna, mert ennyi a minimum, amiért ilyen gyökér vagyok:D
    Na kezdeném is, a legelején, ergó huszonegyedik fejezet (AKA MAJDNEM DUGIBUGI)
    És az első megjegyzésnek semmi köze a történethez, de azért megemlítem, hogy a fejléccel semmi probléma nincs. Letisztult, rajta vannak a főszereplők, másra nincs is szükség. Utálom az olyan fejléckészítőket, akik úgy gondolják, hogy ráraknak temérdek mennyiségű hülyeséget a fejlécre, az esztétikus lesz. BAROMIRA NEM AZ, ÉS EGYRE TÖBB ILYET LÁTOK. Na szóval, nekem tetszik, jó munkát végeztél, inkább maradj az írásnál:D - nem hagyhattam ki, ne haragudj♥
    A másik: igen, én még emlékszem az ilyen.. figyelmeztetésekre. Előszeretettel használod őket, hogy is felejthetné el bárki is. (Végül is, azt hittem, másképp fogod megoldani, de fordított helyzet állt elő. AMI NEM BAJ, hát látod.. még mindig meg tudsz lepni. Aztán beigazolódott a gyanúm, mert mégis csak ismerlek bátya:D)
    Olyan szépen vázoltad a házat, a hálószobát - ami nagyon fontos- külön kiemelve, tetszett a hely leírása, minden stimmelt és illusztrált képek nélkül is- amiket nem preferálok- elképzeltem.
    Tetszik Hana és az anyja közötti bensőséges viszony, és bár unszimpatikus volt az elején, most olyannyira megkedveltem, hogy úgy gondolom, elengedhetetlen karakterrel rendelkezik. Egyébként talán azért, mert minimális hasonlóságot érzek közte, és a Coffee Prince nagyija között (óó istenem Gong Yoo, de imádlak♥ NOSZTALGIA VÉGE).
    Milyen áldott szülők ezek, most nem tudom, hogy ilyen naívak, vagy tudták, hogy mire készülnek és direktbe ment az egész?! MINDENESETRE JÓL DÖNTÖTTEK, PIROSPONTOT ÉRDEMELNEK - ahh, csodálatos nagybetűk, már hiányoztak.
    Nem időrendi sorrendbe haladok, de mindenképp szeretném megemlíteni, amikor sms-ben társalogtak. Imádom, ha egy fanfictionben van sms, főleg ha ilyen intelligens, flörtölős, meg úgy mindent magába foglalós.
    "Nos, most derült ki, hogy a menyasszonyom
    beteges hazudozó! (átlagos külső, komolyan
    Hana, ezt még elhinni sem akarod)"
    EZ VOLT A KEDVENCEM, ÉS TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK OH TÖKÉLETES SEHUNNAL.
    A vége olyan meghitt volt, mintha már húsz éve lennének házastársak, és olyan.. nincs rá megfelelő szó, de én alkottam: JÁGLIBLÁBLÚBLÁ volt.
    A lényeg, hogy Oh Sehun egy szexisten volt, az, és lesz is mindig. ÁMEN! (Komolyan.. olyan képeket válogattál össze, ahol látszik a keze. MEGVESZEK A KEZÜKÉRT és azok a csodás ujjak. T_T (Kísért Byun, de erősen koncentrálok, és nem írom le, hogy a világ leggyönyörűbb kezével rendelkezik. HOPPÁ))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel te fáradtál, én meg gyökér módon nem válaszoltam rögtön, mert csomó minden történt és most nyugi van körülöttem, minden kommentedre válaszolok külön-külön. :)

      A fejlécemmel kapcsolatban én szeretem, mert olyan képek vannak rajta, amiket szeretek. Szebben is kivághattam volna, de háromszor fagyott meg a program és veszett oda a munkám, szóval ez egy sokadik verzió és már ideges voltam, de igen, inkább írok. Jobban is szeretem, hidd el. :D

      A 17,5+-os figyelmeztetés szerintem annyira elmés, és valójában lehetne simán 16+ is, de nem, mert én ennnnnnyire eredeti vagyok. A 18+ a szex, a 17,5+ a petting. : D Egy zseni vagyok, és imádlak, amiért kitértél rá, jól esett a lelkemnek, hogy emlékszel rá, és hiányozni is kezdett a másik blogom, amit majd befejezek nem sokára.

      A hálószobával kapcsolatban - az volt a rész legnehezebb része. Nagyon vizuális vagyok, de az ilyen tárgyleírások nekem nehezen mennek, ha érzelmet kell definiálni és áradozni kell ösztönből jön, de, hogy egy hálót szemléltessek? Görcsösen ideges lettem és megnéztem google-ben ezer képet, mire egy valamennyire megfelelt az elképzeléseimre és könnyebben tudtam megformálni milyen is az a csodás hely. :D És gondolkodtam, hogy rakok be képet, de végül nem tettem, mert utálom én is, ha elképzelek valamit, beraknak egy linket, rámegyek és másként néz ki.
      A szülők direkt csinálták. Nem hülyék, azt akarták, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, és együtt fedezzék fel a házat. Szerintem teljesítették a feladatot.

      Oh god, köszönöm, mostanában annyi önyvet olvastam intelligens flörtölős párbeszédeset, hogy megihletett és képes voltam én is olyat írni és mérhetetlenül büszke voltam magamra emiatt. Nagyon üdítő volt írni azt a részletet, és köszönöm, hogy kitértél rá és tetszik. :)

      A kezeiket hagyjuk... kézfétisben szenvedek ígyis, hisz tudod.

      Törlés
  4. Hát ezt nem hiszem el, akkor három részben fogom elküldeni.

    HUSZONKETTEDIK RÉSZ, ÉS ITT LEGSZÍVESEBBEN VÉGIG NAGYBETŰVEL ÍRNÉK, MERT ELKÉPESZTŐENCSODÁLATOSANHIHETETLEN VOLT.
    Ott folytatódott mindent, ahol abbamaradt, vagyis meghittség, és olyan jól esett olvasni, hogy bizsergés kerített hatalmába, minduntalan somolyogtam az olvasása közben. Több okból kifolyólag is, ez a kedvenc részem. És az is marad. Kedves Balogh Adrienn, nem találok szavakat, de megpróbálok értelmes véleményt alkotni, MERT NAGYON MEGÉRDEMLED. Telkes komolysággal mondom: szerelmes vagyok az írásodba. Olyan gyönyörű, velős mondatokat alkotsz, a párbeszédek pedig annyira bestiák, és imádom, amikor Sehun és Hana intelligens civakodásos flörtölésbe kezdenek.
    MÁR AZ ELEJÉN TUDTAM, HOGY EZ A CSAJ EGY HÁRPIA. Még a nevét is elfelejtettem, megzavarta a mámoros együttlétet és nem hagyta őket kibontakozni. HÁT HALÁLT RÁ.
    Óó, te kis huncut, tudtam, hogy gondolni fogsz rám és lesz valami Baekhyunnal. Én is annyira szeretem őt. Aztán sorra Kyungsoo, Suho oppa. Még elképzelni is jó, ahogy belebújok az ölelésükbe. Édes víziók, hogy rohadjatok meg XD
    Well.. Jongint sajnálom, de mindvégig tudtam, hogy ez a sors vár rá, megszokott "elhagyott fiú" a történeteidben. Bytheway, A Hunhan fanfictiont is folytatnod kellene, túl jó ötlet, és remekül megfogalmazott történet ahhoz, hogy a semmibe legyen. Ha ennek vége, vagy ha esetleges gay-szindróma törne rád, mindenki várja a folytatást, elhiheteted:) Imádtam Chanyeol beszólásait a HIHETETLEN MÉLY HANGJÁN. "Nem tudtok nem a szexre gondolni" Hát végem van, mindenkinek olyan karaktere van, hogy ferge mostfigyelj teges! Igen.. Chanyeol szálkás.. Izmos, jóképű, szexi-mélyhangú férfiú. Barney Stinson fejjel: ugyan,kérlek..: http://38.media.tumblr.com/a244b13a0af705e126046df2da41f12b/tumblr_n6ok3aERoU1ry05q8o1_500.jpg Megtekintése erős idegzetűeknek, azoknak nem ajánlott, akik Park Chanyeol tényleges alárendeltjei. Köszönöm a megértést.
    És tudom, hogy részben miattam szerepel ennyit Baekhyun és ő, amit hálásan köszönök. Nem foglak velük mostantól szekálni- hogy a szavaiddal éljek. Vagy majd kevesebbet, igen, ez a megfelelő opció.
    "Szorosan tartott a karjaiban, nekifeszültem a mellkasának, aztán a következő percben a konyhapulton végeztem, széttett lábaim közé lépett, kezefelcsúszott a csípőmről a mellemre, ingerelni kezdett, belőlem pedig felszakadt egy vágyakozó sóhaj". MUSZÁJ ENNYIT KIMÁSOLNOM, MERT JÉZUSOM, KEDVES ADRIENN.. *keresi a megfelelő szavakat,majd szól, ha megtalálta*
    Tényleg hanyagolnom kellene a nagybetűk használatát, de olyan kifejezővé teszik, amit gépen közvetítek, hogy elhagyhatatlan a megjegyzésemből. De majd visszafogom magam, talán, nem ígérek semmit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom a harsogó nagybetűket, felőlem jöhet a caps lock féle komment. :D

      Annyira képes vagy hatni az érzelmeimre, de komolyan. Szerintem azért fejlődik az írásom (ha fejlődik), mert nagyon szép véleményeket alkotsz (meg mások is), megörvendeztetsz olyan szavakkal, amiket elképzelni sem mertem, emiatt nő az önbizalmam és bátrabban alkotok.

      A lány Min Hee-nek hívják, és ha észrevetted, néha összezavarodom, mert egyszer Minheenek, máskor Min Heenek írom. XD Valójában én kedvelem, jófej csaj, bár tény, hogy képes a legrosszabb időpontokban feltűnni (haha vajon ki által xd)

      Egyébként tévedés a Baekhyunos elméleted, mert nem csak miattad. Nagyon szeretem. Komolyan. Really. Erre bizonyíték, hogyha mostanában a fejembe szökik egy novella ötlet ő az első ember, akit főszereplőnek képzelek. Khm.. :$

      Befejezem a Hunhant, mert köszönöm a támogatást, és mert, nem szeretném véglegesen függőben hagyni.
      Chanyeolnak mély hangja van. Zengő. Néha rekedt. Igen, szeressük. Az ferge mostfigyelj! teges halálos volt XDDDD
      Szerintem is jófej lett mindenki, de látni, hogy más is szereti őket, felemelő érzés <3

      Szekálhatsz a Baekyeollal, mert egészen megszerettem őket, mióta megírtam a fincsi kis one shotom velük. :D

      Kezdtem azt képzelni, kissé mocskossá váltam, olyan piros karikás szerzővé, akiket mostanában olvasok.. XD De ha tetszik DONT CARE FUCK THIS SHIT telecsapom piros karikákkal. :D:D
      És jöhetnek a nagy betűk, mondtam már :D

      Törlés
  5. Remélhetőleg utolsó :

    Egyébként remek ötleteid vannak. Ezzel a "csókolj vagy vetkőzz" dologgal megfogtál, és ahogy körítetted, még Mona Lisa mosolya is megélénkült volna:D Csók-hegyek özönlöttek, vizuális készségeimnek köszönhetően MINDEN A LELKI SZEMEIM ELÉ TÁRULT.. (Én még emlékszem arra a videóra, amikor a tagoktól megkérdeztek, hogyha lányok lennének akkor kikkel mennének el randizni. KYUNGSOO ÉS JUNMYEON EGYMÁST VÁLASZTOTTA, ITT MIÉRT NEM?)
    Nem hittem volna, hogy minden puszit meg fogok említeni, de Sehun annyira édes volt, amikor Suho pörgetett és nála állt meg. Visszaidézem a csókokat: Baeksoo csók..grrr JAJJ NEKEM. A SESOO PÁROS MOST AMÚGY IS NAGYON NAGY KEDVENCEM, DE AZÉRT TE MÉG INVITÁLD ŐKET CSÓKBA, JÓVANAKKOR.
    Baekhyun puszika.. nincs hozzáfűznivalóm, imádom:3
    FINALLY. Ó, drága,egyetlen, teljességgel kedvenc couplem, hát erre vártam huszonkét fejezeten át, de megérte. Ez a csók.. most szomantikus hangulatba kerültem- vagyis szomorú,romantikus (szeretek új szavakat alkotni). Mert olyan gyönyörű volt, olyan szerelmes, remélem, nem csak én gondolom így, de ez maga volt a tökéletesség. És PCY is milyen kis innocent and shy, hát rágjam meg. Utána megint Sehun-Hana romantikus kis egyveleg.
    "A szexuális beteljesedésednek sikolyára gondolsz? Ó, nem azon kívül semmit! Have fun, Bitch!" Az egyetlen megnyilvánulása, amibe kedveltem. Ez kemény volt XD
    Ez a két rész számomra elérte a fordulópontot, és nem is tudom mit mondhatnék, hogy ilyen gyönyörűen,ilyen gondosan, ilyen érzelmekkel telire sikerült minden mondatot, ittam a sorokat, faltam a betűket, hát mit mondjak rá?! Tökéletes.
    Ez megállná a helyét könyvben is, és bújjon el E.L James (meg bárki (kivéve Stephen King)), sokkal jobban tetszik a fogalmazásod, mint az övé. Hihetetlen, milyen érzelem-viharokon viszed át az olvasókat, és még mennyi megpróbáltatásnak nézünk elébe. Nincs spoiler:D
    Nyugtalanít a huszonegyedik fejezetben megemlített utolsó mondat, nem tudom, várom a folytatást, de nem akarom, hogy megszakadjon ez az öröm-mámor. De a kíváncsiság hajt előre, úgyhogy siess a következő résszel!:)
    Anita is hozzájárul a véleményemhez, és üzeni: "siroook SEHUNA♥♥♥ ahhh nem tudok mast irni imadtam. alig varom a kovit:3" (Semmit sem írtam át, teljes mértékben az ő gondolatai és érzései. Hát igen, sokat tett hozzá:D De nekem megsúgta, hogy te és én vagyunk a kedvencei (ami vicces, mert te sokkal jobb vagy haahahaha))
    P.S. : I love you:D
    Legközelebb ölj meg, ha nem olvasok el rögtön egy fejezetet.

    Nos igen, kiadtam magamból az indulatokat, csak gépeltem, nem gondolkodtam közben, és ez lett belőle.. Már a harmadik elküldött megjegyzés. De úgy gondolom, egy ilyen fejezet akár többet is megérdemelne. Remek munkát végeztél, mint mindig, tisztellekcsodállakésbecsüllek, remélem, egyszer ilyen jó író leszek mint te, de nem élek álomvilágban. De sokat tanultam/tanulok tőled, köszönöm, hogy ilyen kitartó és makacs vagy, és mindent:) Szeretlek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. FÉLTEM, HOGY VALAKI MEGJEGYZI. Mert komolyan az a rádiós videó a szemeim előtt pergett le, miközben Junmyeon visszautasította Kyungot, de most figyelj VAN MAGYARÁZAT! Junmyeon még nem lendült bele, félénk volt és szégyenlős és megrémisztette a gondolat, hogy rögtön smároljon egy sráccal... EZÉRT MONDOTT NEMET. de tudom, hogy végzetes hibát követtem el vele. XD DEEEEE KOMPENZÁLTAM A TÖBBI PÁRRAL. OHYEAH I KNOW!

      Mindenki megemlíti a Baekyeol csókot értem is miért, de nem veséztem ki a csókjukat annyira - mivel nem az ő szemszögükből írok - ezért meglepett, mennyien kitértetek rá. De köszöbönöm szépen légy szomantikus és nem tudom miért, de szerintem ez egy létező szó, rá is keresek gyorsan XD A-a nem, az szomatikus de majdnem! :D

      ÉS OH JESUS, HOLY SHIT, IMÁDLAK. nem is szeretlek, egyenesen imádlak. Az, hogy elismer szerzőhöz hasonlítasz, megrengeti a lelkem, hát még, hogy jobbnak titulálsz, amit túlzásnak érzek, de üsse kő, csak mosolyogva köszönetet rebegek és dagad a mellem a büszkeségtől. :)

      Anitának is köszönöm, megértem miért sír, mostanában ha meglátom a kerek seggét én is sírok. :D És nincs olyan hogy jobb, több, vagy kevesebb, te másban vagy jó, én is. :) Legyünk egyenlőek. ;)

      Én nem utóiratban közöltem már mit érzek irántad, és megölnélek, mert sosem olvasod el, akkor, mikor kiposztolom, de nem akarlak kényszeríteni... nem akarlak nyomás alá helyezni, és így a helyes. A legboldogabb emberré tennél, ha egyszer időben olvasnál és írnál véleményt (én pedig időben válaszolnék) de hát... mindegy, szóval a remény hal meg utoljára. :DDD

      Nem is kell, hogy gondolkodj, miközben nekem írsz, szeretem a szívből jövő írásaidat, amik nekem szólnak, és mindig meghatsz a végére, még rá is írtam Adélra, hogy sikerül mindig meghatnod és mennyire meglepsz mindig.
      Én köszönök mindent. Ha nem vagy, nem kezdek el az exoval írni. Nem... nem valószínű, hogy elkezdek írni velük. :)
      Szeretlek én is.

      Törlés
  6. NEM LETT APOKALIPSZIS *.* NEM JÖTT EL A VILÁGVÉGE *W* Félretéve e csodálatos tényt....
    Őszintén szólva, nem merek véleményt írni. Elolvastam az előttem szólók hozzászólásait és félek. Nagyon *nevet* De megígértem, hogy hosszú véleményt hagyok, szóval...lecc du it

    Hmm. Tehát, én is egyet értek a fejléccel kapcsolatban, szerintem is jó lett. Sőt. Én ilyet sem tudok csinálni szóval szerintem ügyes vagyˇˇ Egy ami talán kicsit zavaró rajta (szerintem), az az, hogy rajta van az url cím. Lehet ez csak az én hülyeségem de, na.lol

    Annyira örültem mikor elkezdtem olvasni, és ugyan ott folytatódott az egész. Viszont ebből kifolyólag minden jelenetben attól féltem, hogy majd a történet hirtelen fordulatot vesz, és bekövetkezik az általad emlegetett apokalipszis. Tényleg. Rettegtem.

    Azok a bensőséges pillanatok, annyira tetszettek. Olyan aranyosak együtt *.* ÉN NEM AKAROM, HOGY ENNEK VÉGE LEGYEN :C Olyan régóta vártam már ezekre a pillanatokra, és most, hogy végre itt vannak, és ilyen fantasztikusan leírod őket, nem akarom, hogy vége legyen. De ezt mindig elmondom és már biztos unalmas.lol

    Amikor MinHee félbeszakította őket, azt hittem, hogy majd szétrobbanok. Szerintem én sokkal jobban kiakadtam volna, ha a barátnőm beállít az új házamba -ahol a vőlegényemmel élvezzük éppen egymás társaságát- 11 fiúval. Igazából csalódott voltam, hogy félbeszakadt az a jelenet, és nem hittem volna, hogy folytatódni fog. Egész végig abban a hitben voltam, hogy valahol, valaki, valamit, valamilyen beszólásával majd elront, és soha többé nem olvashatok olyan jelenetet ahol Sehun éppen Hanát kényezteti. De a vége kárpótolt mindenért. A kedvencem: "A szexuális beteljesedésednek sikolyára gondolsz? Ó, nem azon kívül semmit! Have fun, Bitch!" Miután végig olvastam (ez az éjszaka közepén történt) ezen röhögtem vagy húsz percig, abban reménykedve, hogy ezzel nem ébresztem fel a szüleimet.xDD

    Jonginnal kapcsolatban meg...Túl nyugodtan, túl jól kezelte. Azon gondolkodtam, hogy vagy beletörődött, vagy tervez valamit. Ezt a momentumot, valahogy nem tudtam hová tenni, szerintem kell, hogy legyen valami jelentősége annak, ahogyan viselkedett. Kell hogy legyen valami a háttérben. Vagy nem.lol Már semmit sem tudhatok.xDD

    És megvan! Tudom, hogy mit akartam mondani. Mielőtt még jönne az apokalipszis én még nagyon szívesen olvasnék egy olyan részt, ahol mindezek Sehun szemszögéből vannak, mert én nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit gondol, hogyan látja a dolgokat, most így. És mondtad, hogy félsz, hogy nincsen átfedés, mogorva Sehun és kedves Sehun között. Bár én mondtam, hogy én látom, de ha még mindig vannak kételyeid, akkor szerintem egy ilyen résszel mindet eloszlathatnád, saját magadban is.

    Az összes játék nagyon tetszett, főleg a csók vagy vetkőzés (szerintem azt nagyon jól kitaláltad) Egész végig a BaekYeol csókra vártam, és mikor elcsattant... *OO*

    Azt hiszem ennyi volt amit mondhattam, hiszen az előttem szólok szinte elmondták ugyan ezeket és pont ezért nem akarok unalmas lenni.
    Egyszerűen csodálatosan írsz♥♥ Nagyon szeretem. Igazából meg nagyon kíváncsi vagyok, hogy az apokalipszis milyen formában fog eljönniˇˇ Köszönöm szépen ezt a csodálatos részt♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megérkeztem, itt vagyok, válaszolok, tudom, seggfejség, na mindegy. :D

      Igazából, akkor érzem magaménak a fejlécemet, ha rajta van az url cím. Az utóbbi időben mindig így szerkesztettem, mert előfordulnak lopások, és ha bazi nagy betűkkel rajta van az oldalcím azt nehéz eltűntetni (nem mintha valaki el akarná lopni a fejlécemet, de, na) és nekem tetszik így, de nem te vagy az egyetlen, aki ezt az észrevételt mondta. :D

      Szerintem a közelmúltban többször olvastam az apokalipszis szót, mint valaha az életemben összesen. :'D Nem kell megijedni, nem lesz azért olyan szintű a kár, nyugalom, de édes, ahogy parázol tőle.

      Sosem unalmas olyan szavakat olvasnom, hogy szereted őket együtt. Igazság szerint te, meg még páran döbbentettetek rá arra, hogy nem cseszhetek szét mindent, mivel még egy kerek napja sem voltak boldogok együtt. Miattatok húzom kicsit az időt, hogy kapjatok belőlük (nem) eleget. Mert az én fejemben úgy állt össze a kép, hogy 15 rész szenvedés, 1 rész alatt összejönnek, a következő 10-ben megint szenvednek. :D De mivel ez sokkal inkább könyv, semmint, TV-s sorozat, engedek a kísértésnek és boldognak írom őket... legalább egy kis időre.

      Örülök, hogy betalált Min Hee mondata, nem tudom honnan jött, de nagyon boldog vagyok, hogy mindenkinek tetszett. És, ó, igazad van nagyon is, nem akartam folytatást, és beszólásokat akartam, meg hosszú, feszült, kínos csendeket, igazságfeltárásokat, de korainak érzékeltem és nem volt erőm olyasmibe fogni, így maradtak a muris kis játékok meg a 17,5+-os besorolásom ^^

      Jonginra majd fény derül, reméltem, hogy rendesen érzékeltettem, mennyire könnyen ment bele Hana döntésébe. Sehun szemszögös részek, sosem úgy jelentkeznek nálam, hogy elhatározom, a következő rész az lesz, egyszerűn érzésből, öszönből jön. Nem tudom fog-e még felbukkanni Sehun szemszög, de most úgy érzem nincs szükség rá. :) A 23. részben például azok a monológok remekül lefednek most már mindent. Szerintem legalábbis.

      A csók vetkőzés onnan jött, hogy vetkőzős póker, de nem akartam, hogy két szem lány csupaszra vetkőzzön 7 férfi társaságában, az üvegezés meg túl silány lett volna, szóval sikerült összekombinálnom a kettőt, és igazából arra gondoltam ez tényleg egy remek játék és simán be lehetne iktatni házi bulis eseményekbe is. :D

      Köszönöm szépen a véleményedet, hogy szavakba öntötted nekem, remélem nem szegtem kedved a további véleménygyártásoktól mert, hát valljuk be őszintén, tuti csalódott voltál, amikor nem kaptál választ, és sajnálom. De rám telepedett egy fajta energiavámpír, és kiszipolyozott belőlem mindent.
      <3

      Törlés
  7. Már megint egy történet, amit ezer meg egy éve olvasok, de egy olyan sajtzabáló, szemét kis cickány vagyok, hogy nem írtam... :/ komolyan mondom, most már kútba ugrok magam miatt... :/
    Nyáh, hát lássuk! =D
    Az elején igazából még nem igazán érdekelt a történet, mivel abban a korszakomban voltam éppen, amikor már kezdtem kinőni SeHunból. DE! Megjelent Jongin, és... há' szerelmes lettem >< nagyon...
    Komolyan mondom, az az ember egy isten, és igazából nem is értem Hanát :
    MI AZ, HOGY VALAKI A FÉRJÉVEL FEKSZIK LE, AMIKOR OTT A MÁSIK????
    Hjaj, ezek a mai fiatalok... xDD
    Oké oké, tudom, SeHun még nem a férje, és végül is csak fele-szex volt, de akkor is... Jongint olyan istennek állítottad be, hogy hülye az, aki nem lesz azonnal szerelmes belé. :/
    Ugye azért majd kap egy búcsúpuszit a fiúcska...? TwT
    Nyuh, a másik meg, hogy először azt hittem, MyungDae lány... xDD aztán meg nézem, hogy mi a fene, már yuri is van ebben...? Mondjuk, a yaoiért haragszom, mert LuHanba a saját lovagomat látom, SeHun meg maradjon csak Hanával... de azért szeretlek, Adri! ;)
    MinHee meg... ebben a fejezetben különösen tetszett, meg egyébként is, szeretem az ilyen libákat, akikre semmi szükség a történetben, de mégis van. Mert... mert kellenek, na! XD
    Mondhatni, ja, nagyon megkomáltalak, és bocsásd meg, amiért ez a csúny cickány csak most írt... :(
    Nagyon várom a folytatást, és remélhetőleg legközelebb valami hosszabb véleményt írok, de itt áll felettem a testvérem, hogy most már ki akarja kapcsolni a netet... úgyhogy hajrá, nagyon jól fogalmazol, hosszú fejezet, jó a sztori... kell még más? Hanán kívül minden karakter szerethető, tehát fighting, imáááádom! <3 ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem nem zavar, hogy régóta olvasod, és csak most írsz, a lényeg, hogy írsz véleményt. :D

      Próbálok elsiklani afelett, hogy kezdtél kinőni Sehunból, szerintem belőle nem lehet. :D Én igazából akkor szerettem meg, mikor papagájhamentes lett, na, jó, akkor, amikor bejött a Growl, de visszanézve szerettem a színes fejét is. És azóta növekedek bennem valami vele, talán azért érzem ennyire közel magamhoz és a karaktereimhez, mert négy hónapnyi korkülönbség van köztünk a javára. Jongint eleinte nem szerettem, megjelent a Grwol és rajta kívül senkit sem láttam. Komolyan, elfoglalta a number 1 helyemet, mióta ezt a blogot írom osztoznak rajta Sehunnal, szóval a Jongin iránti rajongásodat meg tudom érteni. :D

      A yaoiból szerintem könnyebb kinőni, mármint az ilyen írkálós yaoiból. De valamiért minden blogomban szerepel, meg egy pár one shotban is. :D Te vagy az egyetlen, aki kedveli Min Heet, köszönöm szépen. :D

      Ja, hát örülök, hogy a főszereplőmön kívül mindenkit szeretsz XDDD Ezen jót derültem, aztán mégis miért? Miért nem szereted őt? Nehezményezem, mert sok téren olyan, mint én, aztán ergó engem sem kedvelsz XD Na, mindegy, tudom, sokan nem szerették/szeretik Hanát, remélem ez meg fog változni. :)

      Köszönöm, hogy írtál :)))

      Törlés
  8. Ez egyszerűen fenomenális volt!!!!!!! Az egészet végigvigyorogtam!!!! Annyira imádom ezt a ficit!!!! Olyan aranyos együtt Ha Neul és Sehun!! És, hogy őszinte legyek nem is bánom, hogy még nem feküdtek le egymással! Sokkal jobb így elnyújtani!!! De azért kíváncsi vagyok a nászéjszakára! :D Jongin-nal kapcsolatban vannak kétségeim. Kicsit gyanús, hogy ilyen könnyedén vette a "szakítást", és csak fokozza a kétségeimet a kicsit hosszúra sikerült üvegezős-csók. Hmmm.... :) Na és a BaekYeol csók, istenem, annyira cukik voltak!!!!! Bárcsak egy könyv lenne ez a történet, akkor már olvashatnám is tovább! :D Nagyon várom a folytatást és köszönöm az élményt!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolkodom rajta, hogy a következő blogomat úgy fogom publikálni, hogy megírok előre csomó részt, hogy folytatólagos legyen. Régebben így csináltam, lehet nem ártott volna ezzel is. :D

      Jongin egyértelműen gyanús, vele tervezek ezt-azt, remélem tetszeni fog, legalábbis magyarázat lesz a viselkedésére. Ha Neul (szeretem, hogy így hívod, szerintem ez egy nagyon szép név :)) és Sehun jó párost alkot, csak kicsit zűrösek, de az izgalmakat hoz a kapcsolatba. :D:D

      Köszönöm a szép szavakat és elnézést, amiért nem írtam vissza azonnal. Ezentúl így lesz. :)

      Törlés