2014. június 6., péntek

21. rész (17,5+ remélem erre még emlékeztek :)

Megjegyzés: A fejléc, azért gagyesz, mert én csináltam :'DD


Valahogy… minden a helyére zökkent. Ideiglenesen úgy éreztem, minden rendben van körülöttem és velem, meg bennem. Eszméletlen, mennyit számított Sehun mondata. Mennyire sokat jelentett az, hogy elköteleződjön mellettem: mennyivel egyszerűbb így. Milyen hirtelen omlottak le a falaim. Milyen könnyen szakadt át a saját magam által épített gát, és döbbentem rá, mi mindent érzek iránta. Nem pusztító szerelemre gondolok, és igazából nem is tudnám meghatározni, mit jelent nekem Sehun. Ő a vőlegényem. Ez, valami olyat ad hozzám, amit már nem tudok elvenni, és lassan már nem is akarok. Vonzódom hozzá, és azt hiszem, ő valóban képes arra, hogy megrengesse a világomat.

Rádöbbentett, hogy Jonginhoz vezető utam, valójában csak menekvés volt előle. Jongin iszonyú kedves, jó modorú, intelligens és istentelenül helyes srác, aki első pillanattól kezdve kinyilvánította szimpátiáját felém, ami oly módon hízelgett, Sehun gorombasága pedig annyira ijesztett és bántott, hogy jobb híján – öntudatlanul – Jongin karjaiba menekültem. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy érzéketlen vagyok vele kapcsolatban, fizikailag vonzódom hozzá, és törődöm vele, mert megismertem és csodálatos ember. De, csak, mint barát. Barát némi plusszal – mert azért elég sokszor estünk egymásnak… ami barátoknál nem szokványos.

Amit biztosan tudok, hogy a mi hármunk története kusza és bonyolult, viszont egyenes nyíl vezet a nevemtől Sehun neve felé, ami pedig Jongin felé tartott félúton megszakadt, és az a fél is hullámos vonallal van áthúzva.

A fürdőszobai incidensünk után a parti zavartalanul folyt, Sehun állandóan mellettem volt, nem volt hajlandó elengedni a derekam, ezáltal folytonos bizsergető érzést váltott ki belőlem, szélesen mosolyogtunk és fesztelenül társalogtunk mindenkivel. A nekem rendezett est, hamarosan véget ért, lassan mindenki haza szállingózott, Sehun búcsúzóul megcsókolt, pozitívan csalódtam benne, mert ezzel addig várt, amíg mindenki elment, szóval senki sem figyelhetett bennünket – gondolok itt ellenséges öreg nagynénikre meg nagybácsikra, vagy mondjuk Jonginra.

Túlságosan izgatott voltam ahhoz, hogy egyből el tudjak aludni, de a fáradtságom egy idő után erősebbnek bizonyult, így észre sem vettem, hogy elaludtam.
Reggel, vagyis inkább délelőtt anyám rázogatására ébredtem fel.
- Ha Neul! Miss Choi, ideje, hogy felébredjen és elkezdje a napját! – a takarómat húzta le rólam, én pedig sűrű nyögéssorozattal fordultam a másik oldalamra, nem nyitottam ki a szemem, hogy tettethessem még egy kicsit, abszolút nem hallottam őt. Viszont, ő ennél jobban ismert.
- Ébredj fel kincsem, készülődj össze, ebédelni megyünk az Oh családdal és szeretnénk átadni a születésnapi ajándékodat is – hallottam a hangján, ahogy mosolyog, nekem pedig végszóra kinyíltak a szemeim. Mosolyogtam és felültem. Megdörzsöltem a szemeimet és elnyomtam magamban egy ásítást.
- Azt hittem a parti volt az ajándékom.
- Az is, de ezt a nászainkkal közösen szándékozzuk átadni.
- Oh, rendben. Kiöltözzek?
- Ha kérhetlek, illendő öltözéket válassz – kissé elsötétülő tekintetére felkuncogtam.
- Valld be, hogy tetszett a szülinapi szerkóm. Tudtam, hogy ki fogsz akadni, valójában Min Hee beszélt rá. Én nem akartam felvenni.
- Én csak azt tudom, hogy a szobában az összes harminc év alatti férfi le sem tudta venni rólad a szemét. Azt találgatták, mikor fog kiesni legalább az egyik melled a dekoltázsból.
- Anya, ne túlozz kérlek! – forgattam a szemem, látványosan szórakoztam szavain, de összeszűkülő szemei voltak a bizonyítékok arra, hogy komolyan beszél.
- Nem is mondom, a lelkésznek milyen véleménye volt rólad.
- Minek hívtad meg a lelkészt, anya? – továbbra is forgattam a szemem, és egyszeriben dühös lettem. – Komolyan, jól éreztem magam abban a ruhában. Úgy éreztem, nincs hozzám fogható lány a helységben. És most feldühítesz. Legközelebb talán átkutatod a gardróbom és te fogsz nekem ruhát választani, azzal a kikötéssel, hogy csak is azt vehetem fel?!
- Nyugodj meg Ha Neul. Gyönyörű voltál, de az emberek megbotránkoztak rajtad.
- Azért, mert ez is egy olyan parti volt, ahol a jelenlévők nyolcvanöt százaléka negyven-ötven év fölötti volt. Nem is tudom igazából kinek rendeztétek a partit. Nekem, vagy magatoknak?
- Most össze akarsz veszni velem drága kislányom? – felvonta bal szemöldökét, mire fújtattam egyet, felpattantam és úgy válaszoltam.
- Esetleg majd akkor, ha nem tetszik az ajándékotok. Most pedig, menj ki, had készüljek el. Mikor indulunk?
- Délre van asztalfoglalásunk az Astoriában – biccentett egyet és kiment a szobából.

Egy sóhajtásnyi idő után, morogva csörtettem a fürdőszobába, hogy letusolhassak, amikor hallottam, hogy a telefonom üzenet érkezését jelzi. Előre mosolyogva rohantam vissza a készülékért.

Felébredtél már? Engem most rángattak el a koliból a szüleim, hogy együtt ebédelünk. Nem is tudod milyen szépeket álmodtam pedig…

Vigyorogtam Sehun üzenetén, aztán gyorsan pötyögni kezdtem a választ.

Éppoly dühös és elégedetlen vagyok, mint te, mert az anyám durván felébresztett, aztán előállt a tegnap viselt ruhám emberekre tett benyomásairól. Úgy tűnik, nem csak te nem tudod levenni a szemed a melleimről.

Hányszor mondjam, hogy csak is azért, mert közszemlére teszed? Senki nem kért meg rá, hogy magadtól viselj olyan ruhát, aminek akkora a dekoltázsa, hogy félő, kibukik belőle a kebled.
Szó mi szó én szerettem. Ki ne dobd azt a ruhát!

Harsányan kacagtam a megfogalmazásán, majd újra válaszoltam neki, ezúttal leültem a kanapémra.

Magamtól eszembe sem jutott volna azt viselni. Min Hee a hibás mindenért. Most a lelkész egy erkölcstelen kis lotyónak tart, aki nem tud illően öltözködni. Egy világ omlott össze bennem… segíts feldolgozni, kérlek.

Elmegyek és beszélek a lelkésszel, hátha maradandó károsodás érte a látószerveit. Nem élné túl a lelkem, ha miattad és a didkóid miatt mondaná le a szertartásunkat.

Az a szó, hogy didkó csak egy tizenhárom éves, hormontúltengésben szenvedő kis srác száját hagyja el. Úgy hangoztál, mint egy ilyen kanos kis kölyök.

Elnézést. A kebleid!

De, a jó az egészben, hogy megkapom a születésnapi ajándékomat, amit elméletileg a te szüleidtől is kapok. Szóval, kíváncsi vagyok.

Ne sajátítsd ki előre. Az a kettőnk ajándéka lesz. Nem véletlenül rángatnak el engem is erre a feltehetően kínos légkörben eltöltendő ebédre.

Ha sms-ben kommunikálunk, sokkal okosabbnak tűnsz. (vagy csak akarsz tűnni)

Csak azért, mert le akarlak nyűgözni, micsoda intellektuális srác vagyok. Kikérem magamnak, én nem csak egy szép pofi vagyok! Diszkrimináció, ami az interneten és a rajongók fejében terjeng rólam. Aljas 
rágalom! Én egy kimagaslóan intelligens húsz éves vagyok.

Mivel én pedig profi színész vagyok, elhitetem veled, hogy én ebben hiszek. Meg, persze, amiért elveszel feleségül, nem váglak arcul a valósággal.

Miszerint?

Miszerint csak egy átlagos húsz éves srác vagy, átlagos külsővel megáldva, átlagos tudással az agyában, egyszóval: egy teljesen unalmas hétköznapi fiú vagy.

Nos, most derült ki, hogy a menyasszonyom beteges hazudozó! (átlagos külső, komolyan Hana, ezt még elhinni sem akarod)

Bármennyire is jól szórakozom, nekem le kell tusolnom, és el kell készülnöm, hogy passzolhassak a remek testi adottságokkal rendelkező vőlegényemhez.

Hmm, nem bánom. Valami fehéret vegyél fel, hogy kontrasztot alkothass a tegnap este kialakult képeddel kapcsolatban. 

Ezt tekintettem záró akkordnak, szélesen mosolyogva, és hevesen dobogó szívvel, teljesen feldobva mentem a fürdőszobámba, és rémisztő volt a gondolat, hogy a hangulatváltozásomért Sehun üzenetsorozata a felelős. Ábrándos sóhajt hallattam, miközben levetkőztem és a tus alá álltam.

Pontosan délben érkeztünk meg az étterembe, és vidám mosoly kanyarult az arcomra a leendőbelim megpillantásakor. Odajött elénk, meghajolt a szüleim előtt, adott egy szerény puszit az arcomra, aztán megragadta a kezem és odavezetett az asztalhoz.

Annak ellenére, mennyire megkönnyebbült és szabad érzések borítanak be, nagyon félek és nagyon furcsa ez az egész. Napokkal ezelőtt nem hittem, hogy fogunk valaha így viselkedni egymással. Sehun túláradó jókedve és kedvessége olyan idegen a számomra. Megszoktam, hogy falat húzott közénk és most nehezen fogom fel ép ésszel, hogy képes miattam lerombolni azt. Nem sokkal ezelőtt, állította, hogy nem tudja magát nekem szentelni, mert szerelmes valaki másba – erre a gondolatra feszültség keletkezett bennem -, én pedig mélyen hittem abban, hogy a sors nekem Jongint szánta és nem Sehunt. Túl gyorsan és hirtelen változott meg minden, ez pedig keserű utóízt hagyott a számban. Éreztem, hogy nem sokáig lehetek ilyen felhőtlen és boldog. Éreztem, hogy a sok jót követően valami rossz fog történni. Lehetetlen, hogy a kezdeti nehézségeket, akadályokat, falainkat, ilyen könnyedén vészeljük át, hagyjuk figyelmen kívül, kerüljük ki és bontsuk le. A szívem súlyos lett a gondolatra, hogy valami rossz fog következni.

A gondolatözön akkor rohant le, amikor Sehun rámarkolt a kezemre és összefűzte az ujjainkat, amíg az asztalhoz vezette a családomat. Nem engedtem, hogy kétes érzelmeim az arcomra is kiüljenek, póker arcot öltöttem, vagy szelíden mosolyogtam. Viszont Sehun egyetlen mondata elég volt ahhoz, hogy egy csapásra elzavarja a nehézkes gondolatokat a fejemből.
- Olyan megtévesztő vagy ebben a ruhában. Az embereknek az a benyomása támad, milyen ártatlan és angyali lány vagy – lehelete a fülemet csiklandozta, szavai pedig őszinte mosolyt csaltak az arcomra. Kissé oldalra fordítottam az fejem, hogy láthassam az arcát, aztán halkan felnevettem.
- Miért, neked mi a véleményed rólam?
- Ó, egy aljas kis bestia vagy, aki arra született, hogy védtelen férfiak fejét csavarja el a testi adottságaival – csóválta a fejét, én pedig újra kuncogtam.
- Szóval, már megint itt tartunk. Mi bajod a melleimmel?
- Kívánni valóak, és nem hagynak nyugodni, vajon milyenek lehetnek takarás nélkül – nem volt kérdő hangsúly a szavaiban, én pedig ledermedtem. Olyan vággyal telített volt a hangja, hogy elakadt a lélegzetem. A keze megszorította az enyémet, flörtölésünknek vége kellett szakadnia, mert az asztalhoz értünk, ahol az anyósomék mosolyogva üdvözöltek bennünket. Még mindig nem tudtam felocsúdni Sehun szexuális töltetű megjegyzésén, így csak mosolyogva bólintottam feléjük. Sehun mellettem vigyorgott, látta és tudta, milyen hatást gyakorolt rám.

Az ebéd nem volt kínos és feszült, Sehun ebben tévedett. Apa és anya nagyon kedvelte Sehun szüleit, tisztán látszott, mennyire egy hullámhosszon vannak. Mi ketten inkább szemeztünk, mint két kamasz, és nem igazán vettünk részt a beszélgetésben. A főfogás elfogyasztása után, megkérdezték kérünk-e desszertet, én a fejemet ráztam, mire Sehun is elutasította. Ettől függetlenül a szüleink kértek, mi pedig a szemünk forgattuk: azt hittük megyünk már végre. Komótosan ettek, bennünket bosszantottak, közben arról beszéltek, hogy nem gondolták volna, hogy ilyen hamar egymásra találunk, és ennek nagyon örülnek, aztán kinyögték végre, a születésnapomra nem véletlenül nem vettek ajándékot: valami sokkal nagyobb volumenű dologgal készültek, és mivel közeleg az esküvő, nem tudják nem meglépni a következő lépést. Ezért vettek nekünk egy házat. Egy házat. Nekünk. Kettőnknek. Egy szerelmi fészket. Jó, ezt anyu mondta és mindenki nevetett rajta, de édes volt. Tágra nyílt szemekkel néztünk össze Sehunnal, aztán szélesen vigyorogni kezdtünk, felálltunk mindketten, és én húzni kezdtem apu villát tartó kezét, hogy induljunk már és nézzük meg. Nevettek a gyermeki izgatottságunkon, hamarosan autóba ültünk és elmentünk az egyik gazdag negyedbe – a szüleink még házvásárlásnál sem hazudtolják meg magukat.

Egy kisebb, takaros, amerikai stílusú családi ház volt, észbontó kerttel, és csodálatos környezettel. Házon belül is minden kifogásolhatatlan volt, modern, tiszta, bútorokkal berendezett, áradt belőle a luxus én pedig szerelmes lettem belé. A gondolattól, hogy ez a kettőnké pedig még inkább.
- Mondd, hogy neked is annyira tetszik, mint nekem – fordultam Sehun felé, aki bólintott egyet.
- Ti rendeztettétek be? Mindenhol látok valamit, ami tudom, hogy az én kedvemért van – rávigyorgott a szüleire, akik sután lenéztek, majd anyu jött oda hozzám.
- Isten éltessen kislányom, és sok boldogságot kettőtöknek – rögtön elfátyolosodott a szeme, én pedig olyan vagyok, hogyha látom anyát sírni, vele sírok.
- Anya ne sírj, mert akkor én is rákezdek. Mellesleg az a srác ott, még simán elmenekülhet előlem – böktem Sehun felé. – Még veled vagyok.
- Nem fogok elfutni, ne sértegess – duzzogó hangot ütött meg, mindannyian mosolyogtunk rajta.

Egy ideig még beszélgettünk és gyönyörködtünk a házban, végigkísértek bennünket szobáról szobára, a végállomást a hálószoba jelentette. Kétségkívül ez volt a lakás fénypontja. Egyszerűen meseszép volt. Belépve, a padlót bolyhos szőnyeg fedte, ami megmosolyogtatott, mert hasonló volt ahhoz, mint ami az én szobámban is volt. Középen egy hatalmas, lábakon álló fehér franciaágy állt, a fejtámla művészi mintákkal kifaragott, felette a falon folyékony tapéta csillogott krém színben, a csillám pedig arany volt benne, emellett baldachin szerűen függöny csüngött alá az ágyra. Díszpárnák sokasága fedte az ágy felét, ami nagyon széppé varázsolta az önmagában is gyönyörű ágyat. Az ággyal szemben, padlótól plafonig ablakok voltak, hosszú kapucsínó barna drapéria takarta el, és ez egészen ámulatba ejtett. Az ágytól balra egy ajtó nyílt, hát benyitottam és a szemem elé tárult egy gardróbszekrény, mely fel volt osztva, és a fekete szekrényes volt a fiú oldal, a fehér pedig a női. Aranyos volt anyáéktól, hogy erre is odafigyeltek. Amíg mi Sehunnal ott bent vitatkoztunk, miszerint én is olyan nő vagyok, akinek ennél a helymegosztásnál többre lesz szüksége a ruhái miatt (ami igaz), amit én tagadtam, és bizonygattam, hogy el fogok itt férni, addig a szüleink kiosontak és lassan elhúzták a csíkot. Percekkel később jöttünk elő és vettük észre, hogy egyedül vagyunk.
- Itt hagytak bennünket? – vonta fel a szemöldökét.
- Nagyon valószínű. Biztos azt akarták, hogy egyedül emésztgessük a közös lakás fogalmát. Felfogtad ezt? Együtt kell élnünk, holott még csak most barátkoztunk meg egymás gondolatával…
- Felfogtad ezt? Pár nap múlva elveszlek feleségül, és még csak most jöttem rá arra, hogy kedvellek – utánozta a hangsúlyomat, elmosolyodtam és leültem az ágyra. Amint a fenekem a puha matracot érte, nem tudtam megállni és lerúgtam magamról a szandáljaimat, majd elfeküdtem az ágyon. Jólesően felsóhajtottam.
- Annnnnyira fáradt vagyok – mondtam halkan, lehunytam a szemem, aztán éreztem, hogy besüpped mellettem az ágy. Rögtön oldalra fordultam, a karomra hajtottam a fejem és kinyitottam a szemem. Sehun hanyatt feküdt, de a fejével felém fordult.
- Nem ez az első alkalom, hogy egy ágyban fekszünk – jegyezte meg, én pedig nem válaszoltam rá semmit. Egy időre beállt közénk a csend, ő a szobát vizslatta és úgy láttam gondolkodik, én pedig őt figyeltem és elnyeltem magamban a szépségét. Nincs jobb szó. Hogy létezhet egy férfi ilyen tökéletesen makulátlan bőrrel? Ez kegyetlenség, ránk, nőkre nézve. Aztán visszafordult felém a teljes testével, belenézett a szemeimbe, én pedig késztetést éreztem, hogy elkapjam a tekintetem, de kényszerítettem magam, hogy visszanézzek rá.
- Sajnálom, amit akkor reggel tettem. Össze voltam zavarodva, nem tudtam, mit kezdjek az érzésekkel, amiket elkezdtem táplálni irántad – hangja nem volt hangosabb a suttogásnál, nekem pedig eltűnt a mosoly az arcomról.
- Teljesen kétségbe ejtettél. Azt gondoltam, elutasítottál és sohasem fogsz irántam érezni semmit sem. Borzasztó nehéz volt túltennem magam azon, hogy nem kellek neked.
- Ezért Jonginhoz menekültél.
- Igen… de, amikor megláttam az arcodat, és éreztem, hogy most fájdalmat okoztam neked, rögtön realizáltam a tetteim és mélyen megbántam. Jongin… nem tudom, mit mondhatnék. Azt hittem pótolhatóvá tehetlek a személyében, mert ő harcol értem és kellek neki – közelebb húzódott hozzám egy minimálisat, és szomorúan csillogtak a szemei.
- Sajnálom, hogy eddig tartott, amíg nyitottam feléd.
- Ugyan – viccelődve legyintettem egyet. – Ha úgy veszed, rohamtempóban haladunk. Június tizedikén találkoztunk a repülőtéren, most pedig augusztus nyolcadika van. Tizenkettedikén pedig oltár elé állunk és kimondjuk az igent. Pedig nem vagyunk még szerelmesek.
- Még? – kérdőn felvonta a szemöldökét, szégyenlősen elmosolyodtam és elpillantottam a válla felett.
- Még – suttogtam vissza, ő pedig elvigyorodott.
- Honnan a garancia, hogy én szerelmes leszek beléd?
- A testi adottságaim a garancia. Előbb utóbb belém kell szeretned. Nincs másik forgatókönyv! – csóváltam a fejem, ő pedig hangosan felnevetett, majd felemelte a jobb kezét és elsimított egy tincset a homlokomból.
- Félek, nem lehetek itt veled túl sok időt – váltott témát, amivel meglepett.
- Hát ezt meg hogy érted?
- Továbbra is a dormban kell élnem a fiúkkal.
- Ez butaság. Innen nincs olyan messze a kollégiumotok. Ha kellesz nekik simán ott teremhetsz perceken belül.
- Szeretik egyben tartani a csapatot. Chanyeol így is fúj rád, mert szétrombolod a családunkat.
- Chanyeol egy barom. Ja, és szerintem meleg is – mellékes hangomra megmerevedett, kitágultak a pupillái. – Mi bajod van? Ez csak egy megállapítás volt, nem ítélem el, meg ilyesmi…
- Csak megleptél.
- Szóval tudjátok?
- Csak én és Luhan.
- Tényleg, róla is akartalak már kérdezni.
- Kiről?
- Jaj már, hát Luhanről. Miért olyan ellenséges velem? – kérdeztem, pár pillanatig gondolkodott, majd izmai újra elernyedtek, teljesen közel csúszott hozzám, a karjára húzta a fejemet, én pedig befészkeltem magam a nyaka és válla közé. Karommal a mellkasát támasztottam, a csípőm a csípőjének feszült, a ruha kényelmetlenül megcsavarodott a testemen és minden vágyam az volt, hogy lecserélhessem egy lenge pólóra, de a világért sem mozdultam volna meg. Ez a póz tökéletes volt. A feje alá helyezte a szabad karját, a másikat körém zárta és fedetlen vállamra írt le kis köröket. Ha lehunynám a szemem, pillanatokon belül képes lennék elaludni.
- Ő csak… - végül megszólalt, amikor már el is felejtettem, hogy kérdeztem valamit. – Nehezen barátkozó típus, és aggódik értem, ugyanazon okok miatt, mint Chanyeol. Ő kicsit keményebb dió, mint Chanyeol, de Luhan hyung nagyon rendes és törődő, hogyha megszeret valakit.
- Értem – válaszoltam. Túl fáradt voltam ahhoz, hogy tovább taglaljuk az exo rejtélyes tagjainak személyiségét, de ő folytatta.
- A K-s tagok mind nagyon kedvelnek. Örülök. Úgy látom Baekhyun és Kyungsoo hyung a szívedhez nőtt.
- Fantasztikus emberek, és a legtehetségesebb énekesek, akikkel valaha is találkoztam – mormoltam áhítattal. Rajongtam a hangjukért, és imádtam őket, nem féltem kimutatni, hogyan érzek kettejükkel kapcsolatban.
- Te mit gondolsz Baekhyunról? Meleg? – ez viszont egy érdekes téma volt.
- Őszintén? Fogalmam sincs. Ő nem olyan árulkodó, mint Chanyeol. Nehéz megállapítani, hogy azért van mindig vele, mert nagyon jó barát, vagy nagyon törődik vele és csak pusztán a közelében akar lenni. Nem láttam őket olyan sokszor együtt, hogy meg tudjam mondani.
- Eléggé szakavatottnak tűnsz a témában – a mondat percekkel később hangzott el a szájából, én pedig halkan, erőtlenül nevettem fel.
- Amerikában a barátaim körét egy meleg pár is bővítette. Imádtam velük lenni, könnyen leszűr utánuk az ember ezt-azt. Így árulta el magát Chanyeol előttem. Velem még durva volt, titeket észre sem vett, amikor megjelent Baek, odaugrott és itta minden szavát, jól lakott a látványával.
- Ja. Félelmetes – motyogta, aztán én kinyújtottam a karomat, és átöleltem a derekát, mire rám pillantott. – Álmos vagy?
- Ühüm – bólintottam és már le is hunytam a szemem.
- Kényelmetlennek tűnik a ruhád – ténymegállapítás volt, semmi furcsa nem volt a hangjában, ezért nem is foglalkoztam vele, csak vállat vontam.
- Az is.
- Talán meg kellene tőle szabadulnod...
- Ne légy kanos kamasz fiú, Sehun – mondtam kisebb fáziskéséssel.
- Tegnap még majd’ elájultál a belőlem áradó tesztoszterontól.
- Most is, csak majd leragad a szemem – továbbra is a pólójába beszéltem, vagyis inkább dünnyögtem, eddig köröző ujjai megálltak, amiért felmordultam, mert jól esett, nem vett róla tudomást, kitapintotta a cipzáramat, és elkezdte lehúzni.
- Te mocskos gazember – mondtam, de hagytam, hogy lehúzza, mert így könnyebbé vált a légzés, és lazább lett a ruha. – És, itt most állj, köszönöm.
- Makacs vagy – suttogta, oldalra fordult, ami miatt legördültem a válláról, morcosan néztem rá, mert már várt rám az álommanó, de ő mit sem törődött nyúzott arcommal. A nyakamra hajolt és finom csókokat lehelt a bőrömre. Pár pillanattal később, már forró nyelvét is párosította párnáihoz, gyengéd harapásokkal, majd még puhább csókokkal haladt a torkom felé, majd az államon át az ajkaimhoz vezetett útja. Bal karja még mindig fejem alatt nyugodott, azzal húzott közelebb magához, és apró csókokat nyomott alsó, majd felső ajkamra. Mosoly futott át az arcomon, mert jól esett az édes kényeztetés. Kinyitottam a szemeimet, szembesültem olvadt csokoládé színű szemeivel, melyekből tisztán olvastam ki, mire szeretne kilyukadni Sehun. Szabad kezével testem kezdte el bebarangolni, ajkaival nem játszadozott többet, határozottan vette birtokba számat, még mindig finoman csókolt, amit értékeltem, mert imádtam így csókolózni. A szenvedély hamarosan legyőzte a gyengédséget, lehunyta a szemeit, nyelvével megérintette az ajkam peremét, elmosolyodtam a szerény kopogtatáson, én pedig készségesen engedtem be a vendégemet. Felmordult, amikor nyelveink találkoztak, gyorsabb iramra kapcsolt, jobban rám hajolt, szabad keze gyorsan siklott a ruhámon fel a mellemig, ujjperceivel épphogy érintette a mellem vonulatát, nagyon tetszett, hogy semmivel sem siet, és nem ront ajtóstul a házba, engedélyt kér, és türelmes. Kinyomtam kissé a mellkasom, ő pedig rásimította a tenyerét domborulatomra.
Pozíciót váltottunk, elhajolt tőlem, kihúzta kezét a fejem alól, ledobta magáról a sportzakót, már csak egy fekete póló volt rajta, egy pillanatra a szemeimbe bámult, amitől muszáj volt beharapnom az alsó ajkam, csibészes mosolyt öltött és hirtelen lekapta a pólóját is. Mondanom sem kell, hogy elállt a lélegzetem. Finoman fodrozódó izmain, tökéletesen sima, puha bőrén, szikár alakján kívül nem törődtem semmi mással. Visszahajolt felém, egyik lábát átvetette az enyémen, feljebb csúsztam az ágyon, így már viszonylag ülő helyzetben voltam a sok alám polcolt párna miatt, megszorította a csípőmet és csókolt, kifulladásig.

Kezei lassan vállaimhoz vándoroltak, és a ruhám könnyed anyagát lejjebb huzigálta. Kihúztam karjaimat a ruha ujjain, így a derekamra csúszott az anyag. Megállt egy pillanatra és lenézett fehér melltartós valómra, pironkodva fordítottam el az arcom, kezeim automatikusan el akarták takarni a szeme elől a majdnem meztelenségem, de ő lefogta a kezeimet, hintett egy csókot a nyakamra, kulcscsontomra, a dekoltázsomra, és külön-külön a melleimre, de a melltartóhoz nem nyúlt.
- Állandóan a melleidről beszélgetünk, engedd, hagy gyönyörködjem bennük. Mert csodaszépek.
- Te aztán tudsz bókolni – nyögtem ki, fejét felemelte, és a szemeimbe nézett.
- De, tudod, ez így még nem fair. Te tisztán láthatsz engem – a saját mellkasára mutatott, majd visszanézett rám. – De, nekem akadályba kellett ütköznöm.
- Túl gyors vagy – megszeppenve ejtettem ki a mondatot, ő pedig elmosolyodott és bólintott.
- Megmondtam, hogy egy kis bestia vagy, aki elcsábítja a férfiakat.
- Kikérem magamnak – rántottam vállat, amitől megrázkódtak a melleim, ő pedig beharapta az alsó ajkát.
- Ugye szabad? – nem nézett rám, miközben kérdezte, én pedig megforgattam a szemem, hogy mégis, hogy kérdezhet ilyen zavarba ejtő, buta dolgot. Mindkét kezével rámarkolt a melleimre, behunytam a szemeimet, mert túlságosan zavarban voltam. Finom, masszírozó mozdulatokkal ingerelt, én pedig akaratlanul is felsóhajtottam. Amikor apró csókokat éreztem bőrömön, felpattantak a szemeim, ujjaim utat találtak Sehun hajába, és mosolyogva emeltem fel a fejét, feljebb csúszott és újra csókolózni kezdtünk.

Hosszas percek után, amikor kifulladva váltunk el egymástól, a homlokomat az övének támasztottam, átöleltem a nyakát, néhány nedves puszit nyomtam a füle tövébe, és mögé, majd felsóhajtottam.
- Bármennyire is kívánlak, nem feküdhetek le veled – rekedtes hangom hallatán felmordult.
- Ne mondd, hogy épp menstruálsz – nyögött fel csalódottan, mosolyogtam és megráztam a fejem.
- Már túl vagyok az e havi ciklusomon, ne aggódj.
- Hál istennek!
- Sehun, megfogadtam, hogy szűzen megyek férjhez. Már csak pár nap van hátra… nem akarom megszegni az ígéretemet, mert ha megteszem, nem leszek képes magamra ölteni a gyönyörű fehér ruhámat, mert a jelentésével ellentétben, nem leszek többé tiszta és ártatlan.
- Nem hittem, hogy léteznek még ilyen hagyománytisztelő lányok.
- Hát, éppen itt ölel egy. Mit szólsz hozzá?
- Büszke vagyok. Az hülyeség?
- Őszintén? Nem, nem butaság. Boldoggá tesz, hogy megértesz.
- Szóval, akkor csak tipi-tapi? – nyúlt hirtelen a cicimhez, mire felnevettem és elhessegettem a kezét.
- Meg volt a napi adagja Mr. Oh!
- Kegyetlenség. Nézd, altájéki problémák állnak fenn nálam perpillanat – határozottan két kezével a probléma forrására mutatott, mely tényleg állt, én pedig kendőzetlenül jól szórakoztam ezen. -  Hajlandó vagyok visszavonulót fújni, mert értékellek, de ne gúnyolódj velem Ha Neul, oké? – dorgáló hangjával ellentétben vigyorgott, én pedig hevesen bólogattam. Mivel már mind a ketten térdeltünk, közel araszoltam hozzá, szájon csókoltam, átöleltem, majd a bal kezemmel „fennálló” problémájára simítottam a kezem. Megugrott a csípője a szorításomra, meghökkenten nyögött fel, én pedig kuncogtam.
- Huncut vagy – jegyezte meg, de nem állította meg a kezemet. Tovább simogattam őt a farmeren keresztül.
- Sosem állítottam az ellenkezőjét.
- De ennél messzebb nem mehetünk.
- Ennél messzebb nem – motyogtam vissza válaszul, ajkaimmal bejártam nyaka minden szegletét. Nem titkolom tovább: irtó szexinek tartom a nyakát, a kiálló ádámcsutkáját, az arcélét, így külön élvezettel töltött el, ezen részeinek kényeztetése. Lassan haladtam lejjebb, ahogy növekedett benne az élvezet, annál nehezebb volt „talpon” maradnia, ezért időt kért, amíg elfeküdt az ágyon, visszahajoltam a mellkasára, nedves csókokkal borítottam izmos mellkasát és hasát, közben a nadrág gombjaival bajoskodtam, mert nem csak egy volt belőle, hanem öt, és ez halálosan frusztrált, de megoldottam. Amint kezem az alsónadrágjára simult, izgalommal töltött el a tudat, mennyivel jobban érzem így őt. Szaporán kapkodta a levegőt, összeszorította a szemeit, és halk sóhajokkal adta a tudtomra, hogy jó úton haladok.
Kicsit megrettentem a folytatást illetően, hiszen abszolút nem rendelkezem semmiféle tapasztalattal.
- Navigálj, oké? – súgtam a pórusaiba, éreztem, hogy keze rögtön megindul, ráfog a csuklómra és határozottan beinvitál az alsójába. Elmosolyodom, de a feszültségem nem tűnik el, bőrének közvetlen érintése heves szívdobogást vált ki belőlem.
- Úgy érzem magam, mint valami csitri, aki a szülei házában rosszalkodik a barátjával.
- Ez a mi házunk, és ó, kérlek, rosszalkodj még egy kicsit – szenvedélyes válasza furcsa módon meghatott, így teljesítettem a kérését. Erőt vettem magamon, elmosolyodtam a reakcióján, ahogy rászorítottam a férfiasságára, lassan kezdtem mozgatni a kezem fel-le, ő pedig bólintott egyet, hogy most ez így rendben van.
- Gyorsíthatsz – élvezettől elfúló hangjára bizseregni kezdett az ölem, és az egész testem felforrósodott a gondolattól, hogy mit művelek vele. Éreztem, hogy kipirulok, de nem akartam sutának tűnni, féltem, hogy félreértelmezi azt, ami az arcomon tükröződik. Bár, ő nem nyúlt hozzám, élvezetet jelentett számomra, hogy örömet okozok neki. Teljesítettem a kérését, pár perc múlva erősen a csuklómra szorított, hangosan lihegett, felnyitotta vágytól csillogó szemeit, íriszeibe pillantottam, ő pedig megajándékozott a szexi félmosolyával.
- A pettinggel nincs baj, Hana – olyan rekedt volt a hangja. Annyira izgató volt, ahogy kitárulkozott nekem… nyeltem egy nagyot és megnyaltam kiszáradt ajkaimat.
- Ne provokálj – lehunytam a szemem és csavaró csuklómozdulatot tettem, a csípője előre lendült ő pedig felszisszent.
- Óvatosan, még kettő ilyen és elélvezek – erősen zihált, ami csak fokozta az én izgalmamat is.
- Nem az a cél? – felé hajoltam és apró puszikkal leptem el az arcát, a másik kezemet a mellére simítottam, és az ujjhegyeimmel barangoltam be felsőtestét. Hangosan sóhajtozott, hol lassan, hol gyorsan mozgattam a kezem, fokozódó élvezete a hangjaiban teljesedett ki, mert egy idő után sűrűbben törtek fel torokhangjai. Nem hangosan, csak búgva, sóhajtva és rekedten, de, amint gyakoribbá váltak, tudtam, hogy már nem járok messze. Pár pillanattal később beigazolódott a gondolatom, a makkjára szorítottam a tenyerem, hogy oda érkezzen, az, aminek érkeznie kell, az élvezet utórengései összerántották a testét egy pár alkalommal, hangosan kapkodott levegő után, karjai a homlokánál voltak, megcsókoltam a vállát, kicsusszantam mellőle, a ruha ebben a pillanatban a csípőmről lecsúszott, halkan káromkodtam, de nem hajoltam le felvenni. A fürdőben megmostam a kezeimet, majd visszasétáltam Sehun mellé. Amint beléptem az ajtón újra visszanyert nyugalmával nézett rám, visszavette a bokszerét is.
- Az, mikor került le rólad? – mutatott a szőnyegen heverő ruhámra.
- Amikor felálltam az ágyról, lecsúszott, és nem tudtam felvenni – vállat húztam, felrántottam az ágytakarót és besiklottam alá. Sehun felé fordultam, bebújt a takaró alá, átcsúszott a térfelemre, mellkasára vont és megpuszilta a homlokomat.
- Azt hiszem, ma elég messzire jutottunk – motyogta, sikeresen zavarba hozott, a mellkasára csaptam gyengéden.
- Nem illik ilyesmiről beszélni, te szemét.
- Nahát, milyen kis prűd vagy! – kijelentésére felnevettem, majd felnéztem mosolygó arcába és újabb csókot váltottunk.
- Hogy fogunk hazamenni?
- Suho hyung majd eljön értünk, felhívhatjuk, ha pihentünk egy kicsit.
- Akkor most engedélyt adsz arra, hogy aludjak?
- Aha.
- És nem fogsz molesztálni?
- Nem.
- Biztosan nem fogod a didkóimat markolászni?
- Nem nyúlok a kebleidhez! – szabadkozott, aztán elnevettük magunkat, simogató ujjaira összpontosítottam, meg arra, milyen egyenletesen dobog a szíve, ez teljesen megnyugtatott és perceken belül éreztem, hogy elnehezednek a szemhéjaim.
- Ébressz majd fel – mormoltam, éreztem, hogy a hajamba csókol, aztán átadtam magam az álmaimnak.

Csak, hogy most már nem kell azt kívánnom, hogy álmaimban élhessek egy saját életet… a valós életemmel is meg vagyok elégedve.


De ez sajnos nem tarthatott sokáig. 




Újak és régiek egyaránt, a lényeg, hogy Oh Sehun egy szexisten volt, az, és lesz is mindig.


12 megjegyzés:

  1. Istenem, hogy én mennyire imádom ezt a ficit... Szavakkal el sem tudnám mondani.
    Amikor megláttam a frissítést, rohantam olvasni, pedig még ezer másik dolgot akartam csinálni, de hát ha te frisselsz, akkor az új rész egyből a fontossági listám legelejére kerül.
    Annyira csodálatos, szóhoz sem tudok jutni, csak hálálkodni tudok, amiért ilyen mesés fanficcel ajándékozol meg. Fülig szerelmes vagyok az általad megformált Sehunba, hihetetlenül jól vissza tudod adni a személyiségét (mert ugye már többször is mondtam, hogy teljesen úgy tudom elképzelni őt, ahogy te leírod).
    Jaj, komolyan feldobtad a napomat.
    Annyira de annyira örülök neki, hogy megtaláltalak, mert hatalmas örömet okoz az, hogy olvashatlak, és ezáltal úgy érzem, én is fejlődök. Köszönöm, hogy felnézhetek rád, egy nap majd szeretnék én is ilyen választékosan és fantasztikusan írni, mint te.
    Ahogy olvastam, végig azon gondolkodtam, hogy ez a fanfic simán megállná a helyét egy könyvben is. Ha gondolkozol esetleg írói álláson, és ki is adsz majd egyszer egy könyvet, kérlek szólj, mert muszáj megvennem.
    Nagyon-nagyon várom már az új részt, kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni, főleg, hogy voltak utalások arra, hogy valami el fog romlani. Jaj, istenkém, siess, máris tűkön ülök! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában... sőt, most, találkoztam olyan írásokkal is, amik messzemenően meghaladják az én íráskészségemet, tíz év tapasztalat ide vagy oda, és sokszor gondolok a sajátomra úgy, hogy egyszerű, nincs benne semmi kiemelkedő, és valójában nem is értem, miért szeretitek annyira azt, ahogy írok. Amikor visszaolvasom egy másik Adriennt fedezek fel, aki távoli, mégis én vagyok, és ez büszkeséggel tölt el, amikor a kommentárjaitokat olvasom, elveszlik belőlem a kétség és minden előzőleg feltett kérdés. Nem lehetünk egyformák, és mindig lesznek írótársak, akikre féltékeny leszek - de a tudat, hogy van aki engem is szeressen teljes harmóniával és lelki békével tölt el.

      Határtalanul büszke vagyok arra, hogy az olvasásom fejlődésre ösztönöz és késztet, sosem gondoltam volna, hogy ilyesmi velem történhet. Nem voltak soha, olyan emberek, akik felnéztek volna rám, most pedig akadr hirtelen három is, ebből kettő viszont EVIDENS mert köt a vérrokonság hozzájuk (haha, csak viccelek) viszont, téged még csak ismerni sem ismerlek - amin most már tényleg változtatnunk kell, kedves Orsolya.

      Ó, gondolkodom írói pályán. Olyannyira az életem részét képezi, annyira a másik felem, annyira én, hogy másra sem tudok gondolni - viszont megmaradtam a realitás talaján és képtelen vagyok olyat álmodni, hogy író legyek. Általános iskola óta mondogatják az osztálytársaim, hogy úgyis ki fogok adni egy könyvet, és valahogy az élet velejárójának tekintettem azt, hogy majd megjelentetek az életem folyamán egy írásomat. De, ahhoz kellene egy jó ötlet, amire ugranának a kiadók, bátorság, hogy elmondjam a szüleimnek mit művelek tíz éve (tudják, hogy írok, de elég durván kitaszítom őket abből a világból).

      Nagyon köszönöm, hogy írtál, hogy dicshimnuszt mondtál - mert számomra az volt -, csak elcsépelném a köszönöm szót, ha továbbra is ezt hajtogatnám, így már nem teszem, de tudd, hogy nagyon sokat jelent az, hogy olvasod, hogy nem fáradsz írni, és olyan szavakkal ajándékozol meg, ami meghat, megnyugtat, örömmel tölt el és buzdít a folytatársa. :)

      Törlés
  2. Nagyon, nagyon szégyellem magam 0_0 Remélem, hogy nem haragszol, annyira rám *behúzza a nyakát* Egyszer-egyszer már elhatároztam, hogy írok véleményt, de annyi mindent akartam írni, hogy valahogy soha nem jutott rá idő. *próbál kifogásokat találni* Szóval bocsánatodért esedezem. *édesen néz*

    Olyan érzelmek kavarognak most bennem, hogy...hát...uh. TUDOD MIÓTA VÁRTAM ERRE? HOGY ILYET ÍRJ? XDDD Nagyon-nagyon-nagyon régóta, de úgy hiszem, hogy totálisan megérte várni, hogy ilyet olvashassak tőled. Mármint már volt egy-két ilyen, de akkor is Hana&Sehunba teljesen más. Teljesen befanultam.

    Annyira imádom Sehunnak a személyiségét, olyan jól megformáztad és le is írod, és tartod magad a személyiségéhez. És ezt imádom *.* Viszont, hogy így fejezted be...ez olyannyira...idegesítő:DD Komolyan, nincsen rá más szó, mert olyan szemtelenül jól írsz, hogy egyszerűen megőrjít, hogy nem kaphatom a kezembe a folytatást, most azonnal.

    Mielőtt még kifakadok, hogy miért lett ilyen a befejezés... Olyan mintha sietnél, vagy nem is tudom, nem tudom eldönteni, hogy miért, de ezt érzem.
    Tehát, most boldogok. De most ahogy befejezted, biztos vagyok benne, hogy ez a boldogság megfog szakadni, és valami borzalmas jön. Szóval nekem túl korai, ha érted. Én még hagynám, hogy enyelegjenek egy kicsit, hogy élvezzék egymás társaságát, mondjuk egy napig, nekem az is elég lenne. Magyarán, gyorsan fognak következni egymásból a dolgok. Nem tud egy kicsit leülepedni a dolog, és úgymond megszokottá válni.

    Most az az érdekes, hogy ez a rész annyira megváltoztatta a nézeteimet. Most olyan nagyon Sehun&Hana centrikussá váltam, legalábbis most így érzem. Most egyszerűen nem tudom úgy elképzelni ezt a történetet, hogy ne menjen ezentúl minden rendben. De persze ha így történne, akkor ebből is az a tipikus happy end sztori lenne, ami nem jó. Hiszen a filmekben is mindig ez van, az elején bonyodalmak, összejönnek, aztán minden jó, és the end. Szóval valamilyen szempontból megértelek, hogy miért alakítod így. De akkor is! Végre boldgok, és én is boldog vagyok...mi kell még?lol

    Tulajdonképpen azt tudom elképzelni, hogy a két jómadár, azaz Jongin és Luhan keresztbe tesz valahogy. Vagy csak az egyik. Vagy elkezd valamelyikük teperni. Vagy ami még rosszabb, valamelyikük elmondja, hogy Sehunnak, Luhan volt a szeretője. És akkor eljön az amitől féltem, és tárgyaltam ki veled két órán keresztül Q_Q. JAJJ NEE Q_Q Akkor abból brutálisan nagy botrány lesz. Jézusom, számtalan lehetőség van, hogy hogyan alakítsd a történetet. És ha valóban ez fog történni, csak tőled függ, hogy hogyan reagálnak majd a karakterek...kezdek félni ._.

    Hát...őszintén remélem , hogy megoldod a dolgot, bár ebben nem kételkedek, inkább csak félek, hogy mi lesz a vége ennek az egésznek. Köszönöm szépen a részt ♥♥ És, sok szerencsét a következőhöz♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hittem, hogy fogok még itt találkozni a neveddel, azt gondoltam, írtam valami olyat, ami már nem tetszett és ezért nem írsz már, eleinte féltem ettől, de aztán megbarátkoztam a gondolattal, hogy elvesztettelek, mint olvasót. Viszont egy percig sem haragudtam, felesleges elnézést kérned - de azért, jól esik. :))

      Ahhoz, hogy erotikus tartalomhoz érjek el Sehunnal és Hanával, mindhármunknak késznek kellett éreznünk magunkat. Nem akartam még így írni, de nem akartalak benneteket tovább húzni, és valójában szükséges volt, egyetlen szempontból, de mindegy az most.
      Sehun személyiségével kapcsolatban, örülök, hogy úgy gondolod, én bevallom, nagyon félek. Sok dolog miatt vele kapcsolatban. Rengetegszer, sőt, állandóan azt érzem, hogy nem írtam meg megfelelően, hogyan változott ő meg. Félek, hogy nincs átfedés durva Sehun és kedves Sehun között. Rettegek attól, hogy nincs meg a hidam a két személyiség között, és aközött, hogyan bolondultak egymásba, félek, hogy ezt hirtelennek gondoljátok.Félek, hogy rosszul időkezeltem. Ha emlékszel, ebben a részben írtam le, hogy június tíztől, augusztus nyolcig jutottunk el, és renttentően félek attól, nem tértem ki olyan részletekre, amikre szükséges lett volna, ahhoz, hogy tökéletesen elégedettek legyetek - és legyek - azzal kapcsolatban, hogy lássam, hogy változott meg Sehun, hogyan merültek a feledésbe a másodhegedűsek és satöbbi. Attól félek a legjobban, hogy ez valakinek szemet fog szúrni és el fogja nekem ezt mondani. :D Akkor mély depresszióba fogok esni. :D

      Valójában nem érzem, hogy sietnék. Egyszerűen nem akarom, hogy a történet egy helyben toporogjon, várva a csodára, nem tehetem meg, hogy tétlen maradok és megengedem magamnak, hogy tingli-tangli részt írjak, amiben nem történik semmi. Az utóbbi időben rájöttem, hogy én nem azok közé íz írók közé tartozom, akik a munkájukkal mélyenszántó gondolatokat adnak át, vagy a végén elgondolkodtatnak az életről, hanem az vagyok, akinek az írását jó elővenni egy este, ha az ember könnyed olvasmányra vágyik, felmerül benne a nevem, egyszóval én az a fajta szórakoztatós műfaj vagyok. Ahhoz tudnám hasonlítani a történetemet, mintha sorozatokat nézne az ember. Minden epizódben történik valami, sosem ül le a sztori pihengetni, mindig van valami izgalom, fordulat, megdöbbenés, ami dob a cselekményen, így én is ezt teszem. Az elejtett megjgyzésekkel, pedig titeket készítelek fel az elkövetkezendőkre, de ez nem jelenti azt, hogy a következő három részben eljön az apokalipszis számukra (csak majdnem :D)
      Nem sokszor fordul elő velem, hogy ilyen tisztán látom a saját történetem körvonalait, hogy pontosan tudjam, mit akarok írni. Általában látok egyetlen képet, hangulatot, érzést, egyetlenegy kiaszott mondatot, és aköré építem a 10 oldalnyi részemet. Most viszont tettek és mondatok hálózata van a fejemben, és ezért tűnik úgy, hogy sürgetem kicsit a dolgokat.

      A Sehun&Hana centrikusság azért jelentkezett nálad, mert senki más nem jelent meg a részben :D Az olvasóim 90%-a szerintem Jongin-Hana párti és csak titokban szurkolt Sehunnak, de valójában én alakítottam így a történetet, szóval nem hiszem, hogy egyedül lennél ezzel kapcsolatban,

      A feltevéseid iszonyú édesek, de nem fogok rájuk válaszokat adni, nem akarlak megnyugtatni, a folytatásból minden kiderül. :D:D

      Köszönöm, hogy visszatértél, mint kommentelő, jól esett a neved látni itt a rész alatt. :)))

      Törlés
    2. Amikor elolvastam a válaszodat, végig csak mosolyogtam, szinte le se lehetett volna törölni a képemről azt a vigyort. S mikor a végére értem, késztetést éreztem, hogy válaszoljak rá.

      Igazából egy dolog igazán megnyugtat: hogy nem haragszol. Mert emiatt nagyon aggódtam.

      Hogy nekem ne tetszene az amit írsz? Talán egy párhuzamos világban *nevet*
      Mindig is imádtam, és most is imádom, és imádni fogom azt ahogyan írsz.
      Azt való igaz, nagyon szégyellem, hogy nem írtam hozzászólást, de mint említettem, a feszített napirendem sajnos nem engedte meg. És ezt igazából nagyon sajnálom is, mivel most, hogy olvastam a válaszodat, ismét ugyan azt éreztem, mint régebben. És nagyon jó volt. Régebben is, amikor megláttam, hogy van új rész, olyan izgalommal jöttem fel ide és olvastam el, mint semmi mást:D Az meg a másik volt, mikor a rákövetkező nap, meg jöttem nézni, hogy visszaírtál-e már. És most is ezt az izgalmat éreztem, és be kell, hogy valljam, nagyon, nagyon hiányzott:D
      Szóval most elballagok, és temérdek időm lesz...lehet fel kellene készülnöd a nagyon-nagyon hosszú kommentjeimre, because visszatértem:D

      Sehunnal kapcsolatban, az amit írtál...Ez egy személyes vélemény, de remélem megnyugtat azért valamennyire. Úgy gondolom, hogy Sehun személyiségét sok esetben a környezetében lévő emberek alakították olyanná át amilyen. Tehát itt közrejátszott Lulu is a folyamatos féltékenykedésével - ami érthető. Ott volt Jongin is aki Hanának akart jót, és boldoggá akarta tenni, de közben Sehun meg úgy érezte, hogy ezt neki kellene megtennie annak ellenére, hogy nem szerelmes Hanába. És ugye ott volt Hana is. Nem tudom, hogy mások hogy gondolják de nekem így jött le. A lényeg, hogy szerintem Sehun mostani személyisége ezek hatására alakult ki. Nálam nincs mitől félned, én nem fogom a szemedre vetni:DD

      Viszont volt egy mondatod amin megakadt a szemem, nem tudom, hogy fogsz-e rá válaszolni, vagy figyelmen kívül hagyod mint feltevéseim, hogy csakazért is izguljak, de próba szerencse.
      Azt mondtad, hogy az elkövetkező három részben apokalipszis lesz, vagy is majdnem. De ez mit jelent? Ez az elkövetkezendő három rész?
      Ezzel most arra akarok utalni, hogy ugye már nem csak három rész van hátra?! *aggódik*

      Akkor én is benne vagyok a maradék 10%-ban. Akik nyíltan felvállalják, hogy Sehun&Hana pártik.lol

      Nekem is jól esett, jó érzéssel tölt el végre kommunikálni veled ilyen formában:D

      Törlés
    3. Köszönöm, hogy megnyugtattál, remélem mindenki más is így érez ezzel kapcsolatban. :D
      Ez a válaszom lényegesen rövidebb lesz, de örülök, hogy hiányzott az ilyenféle kommunikáció velem. :D

      Szóval... nem, nem hagylak kétségek között, a három részt csak hasraütészerűen írtam, nem csak annyi van hátra, tervezek még egy csomó dolgot, szóval szerintem minimum tíz részre még számíthattok, de én nem tudom keretek közé szorítani magam, így nem tudom hány rész van még hátra. Az apokalipszist úgy kell érteni, hogy... szóval kicsirt romba döntök mindent, ami eddig kialakult mindenki között. :$

      NA HÁT ELÉG VOLT A SPOILERBŐL! SZIA!

      Törlés
  3. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEM HISZEM EL *-* Még, még, még :$ Annyira, de annyira aranyosak és úr isten nem tudok betelni velük! Egyszerűen csodásan fogalmazol, odáig vagyok meg vissza *_______* És az sms-ek, hát nagyon tetszettek :D A rész elején, mikor az anyukája beszélt az ajándékról tudtam, TUDTAM, hogy egy házat fognak kapni és BUMM házat kaptak :3 Viszont azt már nem gondoltam volna, hogy rögtön fel is avatják azt a franciaágyat *-* De IMÁDTAM :$ És mi az, hogy ez az állapot nem tarthat sokáig?! Nem teheted ezt velem, velünk olvasókkal! :( Már most megveszek a következő részér, pedig még kint sincs :O Túlságosan felpörögtem, most ettől a résztől és úr isten *-* Lassan már erre a ficire is fangörcsölök :'D
    Sok sikert a következő észhez ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig öröm ía szívemnek új kommentelőt látni a bejegyzésem alatt. Fészbukon is kapok visszajelzést, értékelem is, de nekem az az igazi, ha itt látom, hogy nyomot hagytok magatok után. :)

      Szerintem is ultra édesek együtt, örülök, hogy osztod a véleményem, igazából az üzenetváltásokat írtam a legnagyobb élvezettel és lelkesedéssel. A fraanciaágy felavatása közben háromszor aludtam el majdnem. Halálosan komolyan, olyan... nem tudom milyen volt írni, hogy háromszor bukott le a fejem, mosódtak össze a betűk, meg egyebek, csoda, hogy így sikerült. :D Igazából gondolatban sem jártam ott, mindig vissza kellett olvasnom, mit írtam, mert gondolkodás és emlékezőtehetséges nélkül írtam.
      A következőt rövidesen hozom, mert kivételesen nem szenvedek ihlethiányban. .D:D

      Köszönöm, hogy írtál, meg a bíztatást a végén. ^^

      Törlés
  4. OH MY GOD !!!!! fantasztikus , eszméletlen ez a könyv ...már kb a körmömet rágom mikor olvasom..annyira jó hogy nem tudnám el sem mondani ......s annyira örülök hogy irod , s nem hagyod abba , mert abba beleőrülnék, olyan szuper jó ötleteket vittél bele a ficibe hogy waaa, kérelek minnél hamarabb folytasd , s irjál még ehhez hasonló szuper jó ficiket ..mert nagyon tehetséges vagy , s ha lehetne én ki is adnám ezt a ficit könyvbe s meg is vennék kb 20 példányba :D XD ..na mindegy ..szóval FIGHTING *-* ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hasonlították már a történetemet köyvekhez, viszont mindig fanfic-ként emlegették, te vagy az első, aki könyvnek nevezi, és ettől szószerint elaléltem. Szavakat sem találok, csak mosolygok, és imádom a kommented. Nem hagynám abba, képtelen lennék EZT függőben hagyni, sok ember szereti, ez pedig elég ösztönzően hat egy íróra.

      Mivel, te vagy a másodok aki a publikálásról beszél, lehet felkeresem a Librit, vagy az Ulpius-házat, hátha vevők egy kpop fanfic kiadására.;)

      NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY ÍRTÁL SZABRINA! *-*

      Törlés
  5. Juj nahát!!!! Amikor megláttam az elején a 17,5+ jelzést, tisztára izgalomba jöttem!!!! És nem is csalódtam! Annyira ... mi lenne a jó szó rá? ..... édesaranyosromantikusizgató volt a hálószobás jelenet! Hát, minden elismerésem Ha Neul-é amiért képes volt visszafogni magát, nekem tuti nem ment volna, pláne azok után, hogy Sehun ott élvezkedik a kezeim között...... Na de kanyarodjunk vissza a ficihez! :D Szóval eszméletlen volt ez a rész is, annyira bele lehet feledkezni az írásaidba! Csak egyetérteni tudok SooRa-val, simán kiadhatnál egy könyvet, biztos siker lenne!!!! :D Az sms-es rész nagyon jó volt, végig vigyorogtam! Amikor Sehun írta, hogy a szülinapi ajándék közös lesz, akkor sejtettem, hogy házat kapnak és amikor beigazolódott a sejtésem, hangosan fel is kiáltottam, hogy "Én megmondtam!" Még jó, hogy egyedül vagyok itthon! :D De a vége, az utolsó mondat.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez nem ér!!! Hogy lehet így befejezni egy ilyen szép részt??? Előre félek a folytatástól, mégis iszonyatosan várom!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először 16+-t írtam, de abban nincs semmi eredetiség, aztán eszembe jutott, hogy anno, a Hunhannél állandóan ezt alkalmaztam, így írtam erre át. És örülök, hogy nár csak ennyi izgalomba hozott. :D

      Hangosan felnevettem rajtad, és való igaz... lehet, hogy én sem fogtam volna vissza magam az élvezete láttán, de szó, ami szó, nem írtam le teljes hülyeséget, Hana monológja teljesen lefedi az én nézeteimet is, innen az ötlet és osztom azt, hogy nem veszek fel fehér ruhát, ha.... khm.

      Soora fogja kiadni az én könyvemet, előre látom. :D:D Fogja, kinyomtatja, összefűzi, írok egy ajánlást a az elejére, egy köszönetnyilvánítást a végére, és árulja köregszámra ezer forintért :D A befolyó összeg 65%-a az én tulajdondomat képezi!

      Örülök, hogy feltűnt nektek az sms-ezős rész, annyira imádtam írni azt. Azt hittem titokzatosabb lehetek, de túl okosak vagytok, és a házra mindenki gondolt. :D

      És, hát, igazak rám is a kegyetlen írók ismérvei: a legjobb jelenetet egyetlen mondattal romba tudom dönteni. Hajrá nekem! :D:D

      Köszönöm, hogy írtál Hajni! :))

      Törlés