2014. március 2., vasárnap

17. rész

Tudom, hogy nem feküdtem le vele. Tudom. De akkor miért érzem azt, hogy el kellene bújnom előle? Miért érzem úgy, mintha előző éjjel meztelenre vetkőztetett volna azzal, ahogy megcsókolt? Akkor mégis… miért vagyok ennyire zavarban?

Ezzel a gondolattal ébredtem. Jobban mondva, nem. Amikor felébredtem, és a hátamra fordultam az első, ami feltűnt, hogy valaki mellettem halkan szuszog. Egyből tudtam, hogy Sehun az. Ránéztem és rögtön éreztem, hogy zavarba jövök. Felém fordulva aludt, arca a teljes nyugalommal volt uralt, a plusz, hogy félmeztelen volt. És nem volt betakarózva. Zavartan legeltettem rajta a szemem, és süllyedtem el szégyenemben. Aztán ötlött fejembe a fenti gondolatsor.

Tudom, hogy valamennyire én provokáltam ki azt a csókot. És ne gondoljátok, hogy megbántam. Ó te jó ég, éppen ez a probléma. Nem érzek megbánást, eszembe sem jutott Jongin, csupán visszaidéztem magamban az este történéseit. Azt, hogy ismeretségünk óta, most először voltunk őszinték egymáshoz. Valami elindult bennem felé, amit nem akartam, még is ott tanyázott az agyamban, és addig fajult, hogy megcsókolt.
Hangtalanul felültem, lábaimat felhúztam és a térdeimre fektettem az arcom, hogy tovább nézhessem. Nem tudom miért fordultak meg a gondolataim róla ilyen hirtelen. Egyszerűen megbarátkoztam a gondolattal, hogy ő van nekem. Abszurd. Annyira lehetetlen vagyok.
Elmosolyodtam magamon, amikor kinyíltak a szemei. Kezével megdörzsölte őket, én nem kaptam el a tekintetem, csak egymásra pislogtunk, majd megszólalt.
- Szia – reggeli, rekedt hangja édes volt.
- Szia – suttogtam vissza. Tekintetem akaratlanul is újra és újra végigvezettem meztelen felsőtestén és bár nem volt egy Adonisz, finoman fodrozódtak izmai nyúlánk testén. Kicsit vékony volt, de csak a magassága miatt. El kellett ismernem, hogy tetszett, amit látok. Láthatóan nem jött zavarba, lassan felült, köszörülte a torkát és rám nézett. Nem mondott továbbra sem semmit, csak bámult. Kielemezte ő is hiányos öltözékem, majd felállt.

Nem emlékszem pontosan, mikor aludtam el és döntöttem úgy, hogy megszabadulok a rövid nadrágomtól. Érzéki csókunk után sokáig ölelt. Elbújt a tekintetem elől és szerintem maga elől is próbált elrejtőzni. Aztán ő az alkoholtól és a szótlanságunktól elbóbiskolt, ekkor fordítottam le magamról és mellé dőlve, szinte rögtön engem is elkapott az álom. Talán felkeltem hajnaltájt és levetkőztem? Meg ő is? Lehetséges.

Amikor visszajött, a pólóját rángatta magára. Tudom jól, hogy beszélni akar, de még nem állok rá készen. Ahogy lépkedett hozzám, mélyen a szemembe nézve, felálltam, és gondolkodtam, hogyan oldjam meg, hogy ne nézzen farkasszemet a fenekemmel, amit ugye a tanga nem éppen takar… Végül nem fordultam meg, behátráltam a fürdőszobámba. Szinte láttam magam előtt a döbbenetet az arcán.
Kiráztam a fejemből Őt, ledobtam a pólóm és minden mást is, majd beálltam a zuhany alá. Nem voltam hajlandó szembesülni vele, meg azzal, vajon mennyire emlékszik. Összeszedett akartam lenni, nem akartam, hogy észrevegye, máris megrengette a lelkivilágom. Eddig olyan könnyű volt játszani – mert eddig nem voltak érzelmek. Most meg hirtelen két fiú iránt is érdeklődöm. A sors furcsa fintora. 20 év alatt egyetlen fiú sem mozgatott meg belülről. Amerikában nem egy Brad Pittel, meg fiatal Leonardo Dicaprióval hozott össze az élet… és mégsem. Soha. Soha nem éreztem semmit.

Elzártam a csapot, kiléptem a szőnyegre, majd amikor körülnéztem, felnyögtem. Magam köré tekertem a törölközőm, nagyjából megszárítkoztam, majd visszavettem az atlétám és bugyi híján a törölközőt a derekamra csavartam. Fehérnemű nélkül fürödni menni… ez is csak én lehetek. Nagy hanggal jöttem ki a fürdőből, Sehun az ágyamon ült. Éreztem, hogy fülig pirulok, de elmasíroztam mellette és a gardróbom biztonságába húzódtam. Felhúztam az első kezem ügyébe akadó bugyit, ledobtam a törölközőt, Sehun pedig ezt a pillanatot vélte tökéletes belépőnek. Egy fekete csipkecsodában álltam előtte, láttam, hogy megtorpan, elnyílnak ajkai és vörösödni kezd a füle. Sóhajtottam, hogy ezt így sem – úgy sem úsztam meg, leakasztottam egy szoknyát és gyorsan magamra rántottam. Kinyitottam egy szekrényt, hogy takarásban legyek – neki ugyanis földbe gyökerezett a lába, ledobtam az atlétám a lábai elé, hogy gondolja meg tesz-e befelé egy lépést is, felvettem egy melltartót és a szoknyámhoz passzoló fehér pólót. Újabb sóhaj után néztem rá, az összekuszált hajára, karikás szemeire, szikár testére, mezítelen lábára, hosszú ujjaira és arra gondoltam, hogy ez a srác tetszik nekem.

Frusztráltan és zavartan siettem elé, megragadtam a karját, így kényszerítve, hogy rám nézzen, de mielőtt megszólalhattam volna, ő tette meg. Elmélkedő tekintete lecsillapított engem is.
- Ugye… te is emlékszel mindenre? – kérdése hallatán láthatóan nyeltem egy nagyot és egy pillanatra lehunytam a szemeim. Nem az én oldalamra áll a szerencse.
- Mindenre? – próbálkoztam azért.
- Hm – bólintott és nem mondott többet. Elengedtem a karját és elmentem mellette.
- Igen. Én nem voltam részeg.
- Annyira azért én sem – követett. Szétnéztem a nappali részén a szobámnak. Tényleg olyan volt, mint egy kisebb lakosztály, egyedül konyhám nem volt. Az üvegek az asztalon szanaszét, csak úgy, mint az üres chipszes zacskók és fagylaltos dobozok. A kanapé díszpárnái a földön hevertek, felszedegettem őket, visszadobáltam a kanapéra és leültem. Keresztbe fontam a lábam és szúrósan néztem Sehunra. Jó. Ideje magabiztosnak lenni.
- Magyarázatot követelek – karba fontam a karjaim. Mély levegőt vett és leült mellém.
- Sajnos nem tudok sokat mondani. Bár emlékszem mindenre, nem tudom, mit miért tettem. Vagy miért mondtam.
- Szóval… akkor megint hátralépünk kettőt?
- Úgy néz ki – bólintott és láttam rajta, mennyire feszült. Pedig az ébredésnél még rendben volt minden.
- Akkor megkérnélek valamire.
- Mi lenne az? – elfordítottam róla a tekintetem, lesütöttem a szemem.
- Menj el. Nincs rá szükségem. Arra, hogy összezavarj, és felesleges fejfájást okozz. Majd ha tudod… mit miért tettél. Keress meg.
- Ha Neul… - kérlelő volt a hangja, a homlokomra futtattam ujjaim. Elmosolyodtam.
- Nekem sem tiszta minden. Nem tudom, mi miért van a fejemben. Ezért kérek… némi távolságot. Menj és kérj elnézést a nevemben a barátnődtől, amiért marasztaltalak az éjszakára.
- Nem marasztaltál. Magamtól-
- Tudom. De kend rám. Akkor kevésbé haragszik rád, csak rám – hamis voltam. Még nekem is feltűnt, mennyire rosszul hazudom, hogy hidegen hagy. Meglepően bántottak az elhangzottak. Pontosítok. Meglepően MÉLYEN bántottak.
- Hana… figyelj. Az a csók…
- Menj le, reggelizz meg és menj el – szakítottam félbe és felálltam. – Nekem dolgom van. Bocsáss meg – felkaptam a napszemüvegem a TV állványról és a slusszkulcsaim, és amilyen gyorsan csak lehetett elhagytam a szobámat és a házat. Szobapapucsban.
Gyávaság volt a részemről, hogy elfutottam, de annyira felzaklatott ez az egész, hogy nem tudtam mit tehetnék. Nem akartam hallani arról a csókról soha többet. Nem akarom elhinni, hogy nekem jelentett valamit, ő meg semmiben sem biztos. Akaratlanul is a Sunset felé vettem az irányt… legalább beszerzek egy cipőt.
Dühöngtem. Könnyeztem. Ilyenkor nem a legjobb vezetni, de bevallom jó volt kicsit száguldozni. A pláza előtt parkoltam, majdnem a bejárat előtt, de nem érdekelt. Kirontottam az autóból betértem az első üzletbe felkaptam egy Nike cipőt, felvettem, intettem a kasszásnak és már mentem is. Meg akartam úszni apuékat, de egy kávéra szükségem volt. 
Beszereztem az italom és már indultam volna kifelé, amikor páran elkezdtek felismerni. Mármint nem úgy, hogy: jééé Ha Neul-sshi itt van. A főnök lánya itt van. Nem. Nem erről volt szó. Hanem: Ez nem az a Ha Neul? Sehun menyasszonya. Daebak. Ez tényleg ő!

Fél füllel hallottam csak, kidobtam a kukába a kávémat és rohanni kezdtem. Rohadj meg Sehun. És ahelyett, hogy békén hagytak volna, a nevem kiabálták olyasmi jelzőkkel megtoldva, hogy ribanc vagyok és álljak meg most rögtön. Nos, hülye lettem volna. Kirohantam a plázából, épp mielőtt reklamálni kezdhettek volna a parkolási módszereim miatt, intettem a dolgozónak, hogy Choi Ha Neul vagyok, és ne nyúljon az autómhoz, aki rögtön visszább ugrott, egy gombnyomással felnyitottam a kocsit, a kormányt elkapva, pedig már repesztettem el. Hátra sem néztem, hogy a kis piócák követnek-e.
Innentől rájöttem, nem mehetek sehova kíséret nélkül. De még ki akartam élvezni a kávémat így a kedvenc cukrászdám felé vettem az irányt, az pedig az Antiqua volt. Amint megérkeztem, normálisan leparkoltam, és amint betértem a szinte még üres kávézóba, már mondtam is a rendelésem. Nevetést hallottam és egy igenis hölgyemet. Leültem az ablak mellé, és szinte ebben a pillanatban kaptam egy sms-t.

„Akkor is meg kell beszélnünk az este történteket.”
Gondolkodtam, válaszoljak-e egyáltalán. Elvégre most kergettek meg a rajongói. Dühösnek kellene lennem rá.

„Megmondtam mikor fogunk beszélni erről. Ne keress, ne beszélj velem, ne találkozzunk. Hagyj békén. Majd az esküvőn látjuk egymást.”

Igen, ha valaki dühös, ráadásul még egy hatalmas idióta is, ezt a választ adja.

„Gyerekes vagy.”

Hát de… mégis… hogyan… mit. 
„Te késztetsz rá. Rendben. Hívj fel, ha olyan magyarázatot tudsz adni, ami nem azzal kezdődik, hogy részeg voltál, nem beszámítható, vagy, hogy igazán, fogalmad sincs arról, miért csókoltál meg úgy, ahogy eddig soha. Mert erre kíváncsi vagyok. Az összes többire nem.”

Nem voltam elégedett magammal, mert az üzenetem minden szavából érződött a megbántottságom. És nem akartam, hogy tudja, haragszom rá és mélyen érintett az a csók. Mégis így beszéltem vele, ő pedig nem válaszolt többet, amin nem is lepődtem meg.
A napom egészen addig volt jó, amíg néztem őt alvás közben. Minden ezek után elcseszett szar volt.

Sehun POV

Ha magyarázatot kellene adnom… a tegnapi nappal kapcsolatban, akkor valószínűleg csendben maradnék. Mert magamat is megleptem.
Talán az, ahogyan az interjún viselkedett, meghatott. Rendületlenül válaszolgatott, és hazudott szemrebbenés nélkül. De voltak pillanatok, amikor láttam meginogni, és láttam rajta, hogy van, amit komolyan is gondol. Sajnálni kezdtem és bűntudatom is támadt. Talán igaza van Jonginnak. Nem fogom tudni sokáig bántani őt. Meg persze Luhant sem.
Amikor azt mondtam, vele maradok, valóban úgy éreztem, szükségünk van arra, hogy össze legyünk zárva. Főleg ezek után… úgy éreztem, nem kell ellenszenvesnek lennem vele, mert már nem tudom azt az álarcot magamra húzni. Sajnálom őt annyira, hogy nem tetőzöm azzal, mekkora tuskó vagyok. Viszont, amikor hozzájuk értünk, éreztem egy furcsa… légkört, amit nem tudtam megszokni. Feszengeni kezdtem a társaságában. Ez akkor hatalmasodott el rajtam, amikor a szobájához értünk.  Amint láttam, ő is hasonlóan érzett. Egészen addig kínlódtunk egymás társaságában, szótlanul, amíg meg nem érkezett Min Hee. Határtalanul megkönnyebbültem, és elkezdtem felvenni az ő általa diktált iramot.
Nem mondanám, hogy egetrengetően fontos dolgokról beszélgettünk, leginkább faggatott az idol léttel kapcsolatban, meg szívózott velem. Természetesen viszonoztam a kedves gesztust, és végül a beszélgetés átfordult egyfajta ugratós-heccelős párbeszédbe. Belém mart, én meg vissza, Hana meg édesen elnevetgélt mellettünk. Nem nagyon folyt bele a társalgásba, láttam rajta, hogy fáradt, de próbálja fenn tartani a látszatot. Később Min Hee magunkra hagyott, mert randevúja volt, amit felhőtlen örömmel közölt velünk, Hana pedig fintorogva terelte ki a szobából. Oldottabb volt a hangulat köztünk, nem izzadtunk vért egy-egy szóért, majd elindultunk zuhanyozni.
Mosolyogva léptem be Min Ki szobájába, ami üres volt, tekintve, hogy még nem ért haza az apjával egyetemben. A szoba férfias volt, az illat is erről árulkodott, tisztaság, rend uralkodott a szobában, a gesztenyebarna és azok árnyalatai jellemezték a hálót, és a fürdőbe érve elmosolyodtam. Nem is tudom igazából miért, de olyan… nyugodt voltam, és jól éreztem magam.
Levettem a pólómat, és már a nadrágomat gomboltam ki, amikor rezegni kezdett a zsebemben a telefon. Rögtön hevesebben kezdett dobogni a szívem, és előhalásztam a mobilt. Megnyitottam az üzenetet és nem lepett meg, hogy a feladó Luhan volt. Viszont, amikor elolvastam az üzenetet, belém jött az ideg.

„Ha nem jössz haza, vége köztünk mindennek.”

Ennyi. Annyira utálom, amikor válaszutak elé állít. Komolyan ezt jelenti kapcsolatban lenni? Parancsolgatni a másiknak, ultimátumokat adni, féltékenykedni és hisztizni?
Erősen markoltam a telefont és tárcsáztam az elvileg szerelmemet. Sokáig csörgött, én pedig csípőre tett kézzel járkáltam fel-alá a kisebb helyiségben. Tényleg felbosszantott.
- Mit akarsz? – hirtelen azt se tudtam, hogyan válaszoljak. Elemeltem a telefont a fülemtől, ránéztem a kijelzőre, hogy biztosan Luhant hívtam-e, de amikor bebizonyosodott, hogy nem ütöttem félre, megköszörültem a torkom és válaszoltam.
- Gondoltam lehetőséget adok a magyarázatra az üzenettel kapcsolatban.
- Nincs mit magyarázni rajta, teljesen egyértelmű voltam – rideg hangja olaj volt a tűzre.
- Nem vagy normális. Emellett iszonyú gyerekes húzás ultimátumot adni – hasonló stílusban válaszoltam, mint ő, annyi különbséggel, hogy tudtam, ő tényleg nem ideges.
- Te vagy az, aki elvesztette a józan eszét. Mit képzelsz magadról, Sehun?
- Mégis mivel kapcsolatban?
- Reggel még engem dugsz, este meg már őt?
- Úristen, de primitív vagy… - sóhajtottam döbbenten a vonalba, neki pedig elakadt a hangja.  - Nem gondoltam volna rólad, hogy ennyire…
- Milyen vagyok, Sehun, na, milyen? Szeretlek téged, az istenért!
- Ahogy én is téged.
- Ne legyél már ilyen kimért velem! És ne hazudj! Jól tudom, hogy mióta belépett ő az életedbe, háttérbe szorítasz!
- Hát nem tudom, milyen szemszögből vizsgáltad az ügyet, de sokkal többször helyeztelek előtérbe, mint őt. Nem vagyok kimért, csak rohadtul felidegesítettél azzal az sms-sel. Ne írogass nekem ilyet, mert beváltom azt, ami benne áll! Nézd, elég nehéz napunk volt, szüksége van rám.
- De nekem is szükségem van rád.
- Menj át valamelyik sráchoz.
- Az nem olyan. Gyere haza, Sehun! Aludjunk együtt. Felőröl a tudat, hogy mellette vagy.
- Istenem, ne csináld ezt. Légy megértőbb egy kicsit.
- Szakítsunk! – belevágott a szavamba, hangja villámként ért, nem is válaszoltam rögtön. A homlokomat dörzsöltem és a hajamba túrtam.
- Cseszd meg Luhan. Leteszem – köptem még a telefonba, majd kinyomtam.

Ezek után a zuhanyzás sem segített rajtam, elég zaklatott voltam, amikor visszaértem Hanához, de ő is. Az alkohol fogyni látszott a kezei közt, idegesen járkált és ezen majdnem felnevettem. Mintha magamat látnám, csak percekkel korábban. Én is inni kezdtem, és ekkortájt kezdett el kicsúszni a kezeim közül az irányítás. Az első üveg elfogyasztása után, már gátlás szinte nem is maradt bennem. Annyira őszinte voltam hozzá, amennyire csak megengedhettem magamnak. Ezért tartottam feleslegesnek tagadni, hogy vonzódom hozzá. Luhan előtt nem igen voltam tisztában milyen is az, amikor kedvelni kezdünk valakit, de most határozottan azt érzem, amit akkor szokás, mikor elkezdünk valakivel szimpatizálni. Érdekelt, mit mondott, érdekelt, hogyan gesztikulált és bántott, amikor Jonginról beszélt.
Nem mondom, hogy zökkenőmentes volt minden, például, amikor elég tapintatlanul rákérdeztem, le akar-e feküdni velem, határozottan felkapta a vizet és láttam, hogy megsértettem. Utólag persze bánom, nem kellett volna, de végül is jól sült el, mert fordulatot vettünk.
Amikor rám dobta a lábát, vigyorogva néztem rá, majd a lábaira és részeg kábulatban, dobogó szívvel kezdtem el simogatni. Valahogy azt éreztem, tilosban járok, és nem lenne szabad ezt tennem, mert félreértheti, de olyan jól esett birtokolni valamijét, hogy saját magam meglepve mélyedtem el egyre jobban lábainak érintésébe. Amikor erre rádöbbentem és felé tévedt a pillantásom, észrevettem, hogy valahol messze járnak a gondolatai. Talán megijedtem magamtól és ezért kaptam el a borosüveg nyakát. Szégyentelenül inni kezdtem, bár kicsit sem ízlett az íze. A bort nem így szokás inni. No, mindegy. Elég hamar kiürítettem, és szinte azonnal a fejembe szállt, szédültem is egy kicsit, de végül az asztalra gurítottam az üveget. Csipkedni kezdtem őt, hogy vegyen észre és rám figyeljen, ne máshol járjon az esze.
Kivertem nála a biztosítékot az üres üvegemmel. Már annyira nem volt önkontrollom, hogy valóban nem gondoltam át egyetlen szavam, sem tettem. Talán véletlenül, talán direkt… nem tudom, de felhoztam Luhant. Szerencsére a tudatommal nem voltak nagy problémák, így rejtve maradt a neve Hana előtt. Rosszul esett neki, hogy másvalakiről beszélek, meg sem fordult a fejemben, hogy hazaküldene. De meg akarta tenni. Én pedig kétségbeestem ettől a gondolattól. Nem akartam hazamenni, Luhan képét látni, itt, vele akartam maradni. Éppen ezért cseppet sem zavart, hogy a telefonját tönkretettem. Kábán, mégis tökéletes tudattal néztem rá, és kerestem a tekintetét. Valójában nem voltam erősen elhatározva, nem tudtam mit akarok tenni vele. De, valamit tenni akartam. És semmivel sem tudom megmagyarázni. Beszélni akartam hozzá, azt szerettem volna, ha szóval tart, ha figyel rám, ha lesi minden mozdulatom. Mert perpillanat, én ezt éreztem. Luhan, ide vagy oda… most úgy éreztem, csak Hana van számomra – ami persze abszurd, de talán magyarázzuk azzal, hogy részeg voltam. Amikor bevallotta, hogy nem tudja, hogyan érezzen irántam, az volt az utolsó csepp azt hiszem.
Egyszerűen megcsókoltam. Lecsókoltam a lábáról, tisztán éreztem. Tudtam, hogy összezavartam. Tudtam, hogy most valamit megváltoztattam kettőnk között. De nem akartam gondolkodni. Tettem, amit tennem kellett, zsibbadásig csókoltam, ő pedig egy pillanatig sem ellenkezett. Aztán azt hiszem a karjai között aludtam el.

Reggel éreztem a figyelő tekintetét. Hallottam a mocorgást magam mellett, de féltem kinyitni a szemem. Nem tudtam mire számítsak. Le fog ordítani? Megöl a szemeivel? Vagy szomorú lesz? Nagyon ki van rám akadva? Végül kinyitottam a szemem, és amikor találkozott a tekintetünk egy pillanatra elfelejtettem levegőt venni. Édes volt. Nincs jobb kifejezés rá. Annyira nő volt, abban a pillanatban, hogy legszívesebben lerántottam volna magam mellé. Mosolygott, szemei huncutul csillogtak, térdein pihentette fejét, nézett engem és mosolygott. Sosem láttam még nála szebb nőt.
- Szia – szólaltam meg végül, ő pedig visszaköszönt.
- Szia – suttogta. Észrevettem, hogy a testem mustrálja, így mivel nem volt betakarva, én is megtettem ugyanezt. Bizton állíthatom, hogy volt rajta nadrág, akkor, amikor ledöntöttem az ágyra. És arra is emlékszem, hogy rajtam is volt felső. Hová lett? Mindegy. Végigmértem még egyszer, majd zavarba jöttem a hosszú combjai és bugyijának szegélye láttán, így felálltam. A pólómat a nappaliban találtam meg, ne kérdezzétek. Minél előbb szerettem volna beszélni vele. Elmondani, hogy sajnálom, ha megbántottam, és… nem tudom. De tudom, hogy zavaros gondolatokat hagytam magam után és el akartam oszlatni. Nem felejthettem el, hogy nekem még van egy ideges Luhanem otthon és bármennyire is ellentétesek a szavaim, nem akartam őt elveszíteni. Annak ellenére sem, hogy egyre inkább mozgatja a fantáziám Hana.
Visszamentem, kerestem a tekintetét, de ő rémült volt és kissé csalódott. Bemenekült a fürdőbe, nem vethettem a szemére, leültem és vártam rá.

Amint kijött és túl voltunk egy újabb véletlen kukkoláson, elkezdtünk beszélgetni. Mármint inkább… nem is tudom. De rossz volt. Eszméletlenül nagy bűntudatom támadt. Tényleg nem tudtam elmagyarázni neki, miért csókoltam meg. Nem mondhattam azt, hogy figyelj volt egy olyan érzésem, meg kell tennem. Nem elégedne meg ezzel. Tudtam, hogy leigáztam, az arcára volt írva, mennyire rettegett attól, hogy ilyen választ fogok adni, nekem pedig úgy zakatolt a szívem, mintha most futottam volna le a fél maratont. Képtelen voltam a szemébe nézni, lesütöttem a tekintetem, miközben vártam, mit szeretne kérni.
- Menj el. Nincs rá szükségem. Arra, hogy összezavarj, és felesleges fejfájást okozz. Majd ha tudod… mit miért tettél. Keress meg.
Megdöbbentem. Felkaptam a fejem és hitetlenkedve ráztam rajta egyet. Megbántottam. Talán most először, komolyan megbántottam az érzéseit. Nem kellett volna annyit innom… akkor biztos nem csókoltam volna meg, és most minden rendben lenne. Csak, hogy most semmi sem volt rendben. Mindkettőnket összezavartam.
- Ha Neul… - kérlelően néztem rá, gondterhelten simítottam végig homlokomon, ő pedig keserédes mosolyra húzta ajkait.
- Nekem sem tiszta minden. Nem tudom, mi miért van a fejemben. Ezért kérek… némi távolságot. Menj és kérj elnézést a nevemben a barátnődtől, amiért marasztaltalak az éjszakára.
- Nem marasztaltál. Magamtól-
- Tudom. De kend rám. Akkor kevésbé haragszik rád, csak rám – és még ezek után is engem véd. Hihetetlen módon rosszul estek a szavak tőle. Ne védjen. Ne csinálja ezt. Csak még nagyobbra nő a lelkiismeret furdalásom.
- Hana… figyelj. Az a csók… - utolsó próbálkozásként felhoztam a témát, hogy elmondhassam engem is meglepett és összezavart. Legalább ennyivel enyhíthessek a benne dúló harcon.
- Menj le, reggelizz meg és menj el – szakított félbe és felállt. – Nekem dolgom van. Bocsáss meg – felpattant és elviharzott. Még csak a papucsot sem dobta le magáról. Meglepetten néztem az ajtóra, felsóhajtottam és kezembe temettem arcomat.

Hát ezt jól elcsesztem… 

Gondolkodni kezdtem, mi legyen a következő lépés, és bármennyire is nehezemre esett, haza kellett mennem. Azt is felvetettem, hogy megvárom Hanát, de elég világosan a tudtomra adta, hogy épkézláb magyarázat nélkül ne kerüljek a szeme elé. Így felálltam, és amilyen gyorsan, illetve feltűnésmentesen csak tudtam, elhagytam a házat.

Taxiba kényszerültem, bemondtam a címet és pár perc elteltével győzött a lelkiismeretem és írtam egy üzenetet Hanának, válaszában ugyancsak megdöbbentett a nyíltságával. Sóhajtva olvasgattam át újra és újra a szavait, végül eltettem a telefont. Válasz nélkül hagytam és mire feleszméltem, már meg is érkeztünk. Kifizettem a sofőrt és miután körülnéztem, berohantam az épületbe. El sem hittem, hogy félve néztem szembe a saját ajtónkkal. Erre gondolva ellepte agyamat a feszültség, így lendületesen belöktem az ajtót, kisebb zajt csapva dobtam le a cipőimet és becsörtettem a nappaliba.
- Megjöttem! – félhangos kiáltásom és az általam okozott zajok hatására előjöttek páran a szobáikból, én pedig leültem a kanapéra.
- Oh, Sehun! – vetődött le mellém Chanyeol. – Mi újság? Hol voltál egész éjjel?
- Nem beszéltél Suho hyunggal? – néztem rá meglepetten.
- Nem nagyon mondott semmit, csak, hogy „kimenőt” kértél – vont vállat és helyezkedni kezdett a kanapén.
- Hanánál töltöttem az éjjelt – összevontam a szemöldököm. Akkor csak Luhannek esett volna le? Lehunytam a szemeim és háthajtottam a fejem a kanapé támlájára.
- Yah! Miért? Minek? – a dühös él a hangjában egészen felidegesített, de megpróbáltam figyelmen kívül hagyni.
- Mert maradni akartam – viszont nem tudom meghazudtolni magam és flegma válaszomon, még ő is meglepődött.
– Igazán félretehetnéd a jó modorod, senki sem kötelezhet arra, hogy kedves legyél azzal a csajjal – abszolút nem megszokott Chanyeoltól, hogy lenézzen bárkit is és megvetéssel a hangjában beszéljen az emberekről. Viszont makacs volt, és ha valakit unszimpatikusnak talált, az Isten sem fordíthatta meg benne az érzést. Felsóhajtottam és már visszaszóltam volna neki, amikor Baekhyun ült félig rá és rácsapott a homlokára.
- Én viszont örülnék neki, ha te moderálnád magad – szólalt meg azon a tipikus baekhyunos hangon. Kicsit hadarós, kicsit magas, kicsit csacsogós hangon. Komolyan Baek olyan, mint egy vénasszony: állandóan beszél, olyan hangfrekvencián, amit a környezetében mindenki kristálytisztán hall, még akkor is, ha történetesen nem érdekli, miről beszél. Viszont pontosan ettől a beszédességétől válik szerethetővé. Nagyon furcsálltam, hogy fagyosan nézett Hanára az első találkozásuknál, de azóta le sem száll a témáról, hogy szeretnem kell őt, mert ő azt érdemli. Baekhyun, ha női szemmel nézzük, tündéri. Van benne valami misztikus báj, ami rögtön megbabonázza az ember lányát, és Hanát is bevonzotta ez a varázslat. Ezen elmosolyodtam, meg a köztük zajló cívódáson is.
- Ha nem lennél ilyen óriás seggfej, már rég rájöhettél volna arra, hogy Hana milyen jó fej.
- Nem értem miért van mindenki felháborodva. NEM kedvelem őt és KÉSZ. Ne várd el tőlem Baek, hogy a kedvedért megjátsszam magam. Számomra ő akkor is egy kis – sosem tudjuk meg mivel szerette volna befejezni, mert Baek befogta a száját az egyik kezével, a másikkal meg hátba vágta.
- Hol a tisztelet a hangodból? Egy nőről van szó.
- Aki egy kis – kapott egy újabbat a fejére. Majdhogy nem nevettem mellettük.
- Légy rugalmasabb. Ne légy ilyen szűklátókörű. Ha engednél egy egészen kicsit, meglátnád mennyit áldozott fel Hana, Sehunért. Megkedvelnéd őt. Csak adj neki egy esélyt – vont vállat Baekhyun, majd elengedte Chanyeolt, szorító vasmarka szabadon engedte őt, majd átvetette rajta a lábát és elfeküdt a kanapén. – És most kérek egy talpmasszázst colos! – adta ki az utasítást könnyed hangon, Chanyeol felsóhajtott, de rögtön nekilátott a masszírozásnak.
- Sokat jelentene, ha legközelebb, amikor találkoztok, nem nyársalnád fel a szemeiddel – mondtam Channek halkan, ő pedig egy szemforgatás után bólintott. Felálltam mellőlük, összeborzoltam Baek haját, aki mosolyogva nézett utánam és a szobám felé igyekeztem, de Kaiba botlottam.

Megtartottuk a pár lépés távolságot. Már senki nem látott bennünket, mert a folyosón álltunk. Feszülten tartottam vele a szemkontaktust, de rájöttem, hogy nekem kell engednem. Elnéztem mellette és sóhajtottam egy mélyet.
- Nála voltál éjjel, igaz? – kérdezte hirtelen, halkra fogva. Bólintottam.
- És? Történt köztetek valami? – folytatta. Egy újabbat bólintottam, ő pedig felsóhajtott és a falhoz húzódott, hogy hátát neki vethesse.
- Elég… furcsa most köztünk a helyzet – magyaráztam meg valamennyire. Most ő bólintott és beletúrt a hajába az egyik kezével.
- Nem beszélt rólam?
- De igen, és jobb, ha mihamarabb elfelejted – tettem hozzá, magam sem tudom miért. Meglepetten nézett rám, majd gúnyos mosolyra húzta ajkait.
- Ugye nem te akarsz nekem utasításokat adni? Van egy idegileg összeomlott srác a szobádban. Foglalkozz vele és ne velem meg azzal, kit és mikor felejtsek el.

Teljesen jogos volt az, amit mondott. Látványosan kikerült és magamra hagyott, én pedig előre fáradtan nyitottam be a saját szobámba. Luhan nem nézett fel, amikor beléptem és bezártam az ajtót. Meg sem rezzent. Lehorgasztott fejjel ült, kezei térdén pihentek, a padlót fürkészte, az ágyon mellette ott pihent a telefonja. Annyira nem akartam átesni egy veszekedésen vele is. Ledobtam magamról az inget, és melléültem. Nem mondtam semmit, ugyanis nem tudtam mivel kezdjem. Nem próbáltam megérinteni, sem a lelkére beszélni, igazából éreztem, hogy a mi hajónk süllyedni kezdett. Lassan, de annál biztosabban.
- Gyűlölöm, hogy ilyen gyenge vagyok – suttogta, valamivel befordult és fejét vállamra hajtotta. Felsóhajtottam és átöleltem a derekát.
- Nem igazán tudom, mi történik velem.
- Utállak. Egy kis sunyi féreg vagy. Legalább felkészítettél volna. Arról volt szó, hogy délben megcsináljátok, és aztán hazajössz. Szó sem volt arról, hogy elütöd az időt a menyasszonyoddal és még egy telefont sem ejtesz. Tudod te, mennyire mellbevágott, amikor Suho azt mondta, te az éjjelt máshol töltöd? Annyira csalódtam benned.
- Azt hiszem… kedvelem őt.
- Na, tessék! Egy rohadék vagy! Tényleg, utállak! – hangjában a remegés nem hagyott alább, annak ellenére, milyen keserűséggel beszélt, nem lökött el magától, csak még inkább kapaszkodott belém. – Esküszöm, ha tönkreteszel, tönkreteszlek! Nem fogom szó nélkül hagyni, hogy odébb állj, Sehun!
- Ez kicsit őrülten hangzott… - próbálkoztam egy halk viccel, de lepattant róla.
- Hát mert az őrületbe kergetsz – a mellkasomra csapott, majd a nyakam után kapott és szorosan magához ölelt.

Nem kérte, hogy ne tegyek többé ilyet, nem toporzékolt és hisztizett, egész valójából sütött a magány és keserűség, ami összeszorította a szívem, és bár az eszem azt mondta hagyjam el, engedjem el, a szívem, a kis szemétláda szívem nem engedte, hogy ezt megtegyem. Felsóhajtottam és megsimogattam a haját. Arra számítottam, hogy ordítozni fog és választás elé állít, ehelyett csak fáradtan beszélt és ragaszkodott hozzám.
Pár perc elteltével, elhúzódtam és felálltam az ágyról. Át akartam öltözni, de Kyungsoo hyung kiáltására felkaptam a fejem.
- Srácok! Gyertek, nézzük meg a tegnapi sajtókonferenciát! – üvöltötte, én pedig Luhanre pillantottam, szemeiben vegyes érzelmeket láttam, de azért felállt és nélkülem hagyta el a szobát. Gyorsan átöltöztem valami kényelmesebbe, és csatlakoztam a többiekhez. Nem nagyon tudtak volna újat mutatni a TV-ben, hiszen, én ott voltam.

Viszont nem gondoltam volna, hogy ilyen heves érzelmeket fogunk kiváltani a többiekből. Baekhyun válósággal kurjongatott és tapsolt, Suho csak szelíden mosolygott, Luhan durcás képpel nézte a képernyőt, Chanyeol ciccegett, meg jajjongott, meg ilyen „hihetetlen” gúnyos megjegyzések teltek tőle. Kyungsoo mosolygott és bólogatott, Kai pedig érzelemmentes arccal ült és meredt a Tv-re. Luhan néha belém csípett, hogy kifejezhesse nem tetszését, és Chanyeolnál is elértük, hogy kicsit pozitívabban lássa a helyzetet, bár kikötötte, hogy nem kedveli Hanát továbbra sem.
A magam részéről én kicsit elgondolkodtam, miközben néztem magunkat. Az összekulcsolt kezünket, Hana bájos félénkségét, a mosolygó énemet, a büszke tartásomat – amiről fogalmam sem volt – a menyasszonyom határozottságát, amivel eloszlatja a kételyeket, hogy igenes szeretjük egymást. Suho jó szándékát, a menedzser szótlan bíztatását és az igazgató tekintélyét. Elgondolkodtam azon, mennyivel könnyebb lenne, ha minden igaz lenne… ha nem játszanánk meg semmit… ha minden, de tényleg minden olyan ösztönvezérelt és érzelmekkel teli lenne, mint ahogyan tegnap csókoltam meg. Néztem, ahogy elkapom a kezét, összekulcsolom az ujjainkat és az asztallapra helyezem vigyorogva, ő pedig elpirul, és nem tudja hová nézzen. Azon kaptam magam, hogy mosolygok és ekkor hasított belém az a felismerés, hogy nem baj, ha valóban kedvelem őt.

12 megjegyzés:

  1. Hát én aztán....... Az egészet végigvigyorogtam szinte, mert már vártam, hogy jöjjön az újabb fejezet :3 Amit aktuálisan "fontosnak" tartottam, azt már bemásoltam és hozzáfűztem, amit szerettem volna - és jobb nem itt látni, azt hiszem. xD

    Hana és Sehun reggele.... Mit ne mondjak teljesen kikészültem, ahogy olvastam. Ha Neultől nem megszokott ez a fajta duzzogás, de meg lehet érteni. Hirtelen, valóban két srác, én sem bírnám túl sokáig így :") Sehun engem is kezdett összezavarni itten a saját kis monológjával, de mit ne mondjak, teljesen át tudtam érezni :') Próbáltam teljesen pártatlan maradni, hogy sem egyik, sem másik.... De szegény Hana és a rajongók....
    És szegény Sehun és a gondolatok.... És a telefonbeszélgetés.... Hát nem is tudom, Luhan ott azonnal belopta magam a szívembe. Mert ő az én őzikém, és mert volt a szavaiban valami, ami miatt nem lehet nem szeretni :D innentől készülj fel, hogy ezt sokszor emlegetni fogom!
    Ugyan akkor, már nem tudom eldönteni, hogy melyiküknek rosszabb, Jonginnak, vagy Luhannak :"D egyszerűen szegénykéim annyira el lettek intézve, hogy az mesteri.
    De!
    Amikor Sehun közölte Kaival, hogy felejtse el Hanát, hát én hátast dobtam :O Elvileg az ő döntésük lenne, és ha Hana tényleg továbbra is olyan szilárdan kitart Sehun mellett, akkor szegény Sexy Dancing Machine-nak úgysem les más választása - és félek, hogy ez be is fog következni.
    És a HunHan beszélgetés a szobában. Ott Luhan csak tovább menetelt és menetelt :D És eszembe jutott 'I'm running into your heart' - gyere szerelmem, tárt karokkal várlak :"D
    És tényleg.... És talán most viselkedett először a történetben olyan éretten, ami a korához illik :')
    És látszik késő van, majd elfelejtettem megemlíteni a BaekYeolt.... Remélem azért Chanyeol a történet vége felé teljesen megbékül majd Ha Neul gondolatával és azzal, hogy Sehunnal egy párt alkotnak, vagy fognak :')
    Baekhyun pedig édes, ahogy védelmezi, ott én teljesen behaltam :3 Pláne a hátba veregetős résznél. Az meg, hogy a colos masszírozza, csak olaj volt a tűzre xD
    Egyszerűen ismét csak sodródtam az árral és élveztem, amit elém raktál :D Tényleg, akár egy kiéhezett vad (Y) Nem túl szép dolog esztelenül "zabálni", de nem tehetek róla, ezt váltod ki belőlem ˇˇ
    Oh, s kiemelném, hogy a végére Sehun egész negatív képet adott önmagáról :D Nem tudom, hogy szándékos volt-e, vagy csak nálam sikerült ilyet elérni, de elérted :D
    Na, ezer szónak is legyen egy a vége: Imádtam.
    Minden szavát :3
    Remélem hamar jön a következő fejezet *-* Most már mosollyal a képemen alhatok el, és holnap a két dolgozatom ellenére is mosolyogva ülhetem le a napom az iskolában :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem számítottam ilyen hosszú kommentárra, mert csomó dolgot megbeszéltük meg kb. együtt olvastuk el, szóval szépen megleptél, köszönöm szépen! :)))

      Nos a végére reagálok először, valójában nekem SOHASINCS semmiféle szándékom az érzelmeitek manipulálásával kapcsolatban. Én (lehet nagykéűen fog hangzanixd) csak zsigerből írok, nem gondolkodok, és nem is agonizálok azon, vajon kiből mit fogok kiváltani, maximum akkor, amikor elejétől végéig átolvasom. Az más, hogy Luhant rossz színben akarom feltültetni - csak, hogy sosem sikerül teljes mértékben - mert ki lettek találva karakterek és ő lenne a bad guy. :'D No, mindegy.
      Szóval, nem állt szándékomban Sehunát negatív szereplőként feltüntetni, inkább... bizonytalanként. Vagyis nekem olyan lett végül. :D Hanával is jól érzi magát és kezd... pontpontpont, de Luhan meg régóta, és kedves és csapattárs és imádja. Szóval nekem ő olyan, hogy kétfelé szakadna, ha tudna. :')

      Szóval, a reggelüket, én annyira romantikusnak láttam, és reméltem, hogy ti is így fogjátok olvasni, addig, amíg csak köszönnek meg vizslatnak, annyira idilli kép. :D Hana duzzogása és sértettsége szerintem is helyénvaló, szóval team Hana, mindent bele. :D

      Nem tudom mennyire vetted észre, de a Luhan és Kai párost mindig ördögi módon elintézem. :D A másik blogban is mennyit kínoztam őket. :D Bár itt kevésbé mutatkozik meg Kaiban a szenvedés, és ez továbbra is így marad, mert nem lesz ő áldozati bárány, ő egy erős férfi kéremszépen.

      A Kai és Sehun beszélgetés... igazából nem írtam oda, de Sehun azt amolyan tanácsként közli, hanem birtokló módon, hogy felejtse el a nőjét, de rögtön. De ha odaírom, akkor az is fura lett volna, meg így Jongin jobban kiadhatta magából. És hát szerintem elég alapvető, Hana ki mellett fog kikötni, de hát röhög út vezet odáig...

      Nem tudom kinek fog feltűnni a látványos Baekyeol momentem, de öröm, hogy észrevetted, azon filóztam összedobom őket egy párnak. :'D És colos is jófej lesz egy idő után. :)
      Na, hát remélem, jóllakkottan térsz nyugovóra, én hálásan köszönöm, hogy imádsz meg minden szavam, és megpróbálok a hét vége felé összeütni egy hasonló mennyiségű részt. xd

      Sok sikert a dogákhoz! :) Köszönöm <3

      Törlés
    2. látszik h fáradt vagyok....
      szóval, Sehun tanácsként közli, nem pedig birtokló módon...
      és rögös út vezet odáig és nem röhög út. X'D

      Törlés
  2. Mindig akkor frissítesz, amikor azon gondolkodom, vajon mikor bukkansz fel új fejezettel. Fogalmam sincs, ezt hogy csinálod. :D

    Részről részre egyre jobban kedvelem a szereplőket. Persze Sehunért eddig is odáig voltam, meg vissza, de egyre inkább szerethető (bár a paraszt énjét is bírtam), Hana pedig tényleg egyre szimpatikusabbá válik. :) Luhan meg számomra kezd idegesítő lenni... Mármint értem, hogy szenved meg stb, de... Luhan, ne hisztizz! :D Jonginért meg a szívem szakad meg. Oké, Luhanért is. Jó, igazából mind a négyet sajnálom. :D

    Hihetetlen, mennyire ki- illetve meg tudsz tölteni egy-egy részt. Ebben például csak az érzelmeiket boncolgattad, mégis nagyon tartalmas volt, nem hiányoltam semmit, a párbeszédeket sem, ez így volt tökéletes. Nagyon irigyellek, amiért ennyire jól tudsz leírást írni. Csak ámulok, de tényleg. Annyira jól bánsz a szavakkal, hogy csak pislogni tudok. Minden elismerésem a tiéd.

    El sem tudod képzelni, mennyire jól esett álmosságtól kábán téged olvasni. :)

    Nem is tudom, mit írhatnék, mert csak dicsérni tudnálak agyba-főbe.

    Siess a következővel, nagyon várom már a folytatást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik a vérembe van kódolva, hogy mikor kell frisselnem. :D

      Amikor elkezdtem nem igazán alakult ki bennem, kinek milyen legyen a természete, de azért már csak a tizenhetediken vagyok túl, és már kiforrott bennem annyira, hogy gondolkodás nélkül váltsak Jongin/Luhan/Sehun üzemmódba. :D Hanát nagyon könnyű írnom, mert elég csak magamról mintát vennem, vagy tényleg a saját gondolatmenetem leírni, de a srácokét azért néha meg kell gondolnom, bár hálistennek az sem esik nehezemre, szóval örülök, hogy mind a négy ember karaktere tetszik valamiért vagy éppen irritál. :'D

      Ha írásra adom a fejem, akkor észre sem veszem és temérdek mennyiségű leírást írok és elvétve egy-két párbeszéd tűnik fel. Valahogy nekem ez fekszik, és féltem, hogy nem fog semmi újat adni a rész, mert lényegében nem haladtam semerre, csak az érzelmeket írtam le. Szóval most megkönnyebbültem :'D És ne irigyelj, annyira nem vagyok jó. :$

      Köszönöm szépen, hogy írtál <3

      Törlés
  3. Wáááááááá! Egész nap arra vártam, hogy haza érjek és elolvashassam ezt a részt! És ezek után naaaaaaaagyon izgatottan várom a folytatást, mint mindig! :D Először is a kedvenc jelentem ebben a részben a Baekyeol moment volt! Annyira eltaláltad minden egyes szavukat, magam előtt láttam őket és ettől vigyorognom kellett, de nagyon. És a talpmasszázs.....Daebak....telitalálat! :D Szegény Luhan, úgy érzem sokat fog még szenvedni ebben a ficiben. :'( De hát mit lehet tenni? Sehun nem tud ketté szakadni. Hogy nézne már az ki, egy fél Sehun? Brrrr... :) És hát Kai, igen, ő hoppon fog maradni, de ahogy írtad, "ő egy erős férfi" így nem aggódom érte....annyira :) Annak örülök, hogy Hana és Sehun is tudatosította magában, hogy igenis éreznek valamit egymás iránt! Hogy ez hova fog vezetni.....az majd kiderül! :D Mit is akartam még írni? Hmmm.....ja igen! IMÁDTAM AZ EGÉSZET, AZ ELSŐ BETŰTŐL AZ UTOLSÓIG!!!!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most érzem magam késznek, hogy válaszoljak, de ígérem ezentúl, amint látom a kommentet, rögtön válaszolok is. :$
      Rájöttem, hogy szeretem írni a Baekyeol momenteket, mert valami új számomra és kedves a szívemhez Baekhyun, szóval... :D
      Luhannel kapcsolatban elég kettős érzéseim vannak. Mostanában eléggé irritál a bandában, nincs rá magyarázat ez csak egy érzés, és igazából ezért vált negatív szereplővé a történetben. Amíg a történetben szerepelni fog, vagy utálni, vagy szánni fogjátok. Nem tudom más szereppel felruházni, mert mindig az érzelmeimtől függ, mikor milyennek festem le. :D

      Köszönöm szépen, hogy írtál, nagyon jól estek a szavaid. ^^

      Törlés
  4. Speechless.
    Erre tényleg nem tudok mást mondani.
    Érzelmes, fájdalmas, fantasztikus rész lett.
    Sajnálom Jongint, sajnálom Hanat, sajnálom Oh Pösze Szexi Sehunt, sajnálom Mr. üzenetbenparancsolgatok Luhant. Mindenkit sajnálok. Kedvenc pillanatom a Chanyeol és Baekhyun között lezajló párbeszéd, kis veszekedés volt. Hihetetlen mennyire feltudtad vele dobni a történetet. Más esetben röhögtem volna rajtuk, de most, a fejezet hangulatát tekintve, csak egy jót mosolyogtam. :') Luhanos jelenetnél meg tényleg meglepődtem, már komolyan a hisztit és a vulkánként robbanást vártam, ehelyett még nyugodtnak is nevezhető - jó azért annyira nem...Inkább csak beletörődött vagy nem is tudom mi a jó szó rá..>< A végét egy-két srác reakcióját tekintve meg elég vidám és aranyos volt. :33 Baekhyunon meg sem lepődtem, hozta a formáját a kis drága. :$ Luhan reakcióján is jót mosolyogtam, magam elé tudtam képzelni gyerekes, durcás arcát, amint szegény Sehunniet csipkedni..>< Ez az egy pillanat volt a történet során, amikor nem irritált maga a lénye, hanem inkább sajnáltam és megölelgettem volna. :))
    Többet most nem tudok írni, ne haragudj, az elején is említettem I'm speechless.

    A képek a végén megint ütöttek, kicsinál ez a gyerek. u.u

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ehh bocsi az elírásokért, lefárasztott a sok dolgozat .-.

      Törlés
    2. Bia, nem érdekelnek az elírásaid, észre sem vettem őket, ki foglalkozik elírásokkal, amikor éppen dicsérek?
      Féltem, hogy nem fog nektek tetszeni, mert igazából nagyon lassan haladok a cselekménnyel, már a 17. résznél vagyunk és még mindig csak pár hét történését írtam le és az érzelmek vezetésén kívül nem igen törődtem semmivel - szóval féltem/félek, hogy megfogjátok unni az én drámaiságomat. ^^,
      Ebben a részben szerettem volna Sehun álláspontját ismertetni, ami azt hiszem sikerült is, de azért mindig bennem van a félsz.
      Szóval köszönöm, hogy sikerült megcáfolnod engem, a Baekyeol moment valójában csak úgy jött, és örülök, hogy színt varázsoltam a történetbe velük. :)

      Szeretem, ha szótlanságra bírhatlak, és igazából elég sokat írtál így is. <3

      Jegyezd meg, míg Sehun él, és amíg Sehun rajongók leszünk... mindig ki fog minket csinálni.

      Törlés
  5. Nagyon szépen köszönöm az új részt, szuper volt!
    Igazából nekem már az előző végéről hiányzott a Sehun pov és örülök, hogy most megkaptam. :D A reggelük egész aranyos volt, én úgy vettem Sehun szégyenlősebb és jobban szégyenli magát, ezért értetlenkedett, talán.. mert Luhannak pont ő mondta később, hogy kezd belezúgni Hanába. Amúgy én végig azt hittem, hogy azért állt le a csókolózással, mert eszébe jutott Luhan, hogy ő megmondta, hogy ez lesz, nem "holmi alvás miatt".
    Most hogy belegondolok, én bírom Lulu karakterét, szerettem mikor húzta Sehun agyát, mikor hisztizett, és ezt a belefáradtat is. Szóval valahogy megfűszerezi a történetet, annak ellenére, hogy nem igazán szeretem az ilyen párosításokat.
    És nem utolsó sorban, "üzenem nekik", hogy nincsenek teleportáló ruhadarabok, kicsit jobban kéne aggódniuk, mert az oké, hogy mi kimaradunk valamiből, de nekik nem illik. :D :D
    Nagyon várom a következő részt, egy hét után már elvonási tüneteim lesznek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne butáskodj, én köszönöm, hogy követed a történetet és elolvastad! :)
      Már a 15. rész óta tervezem a Sehun povot, csak ki kellett várni, meg igazából az előzőhöz már nem volt erőm megírni még pluszba ezt a tíz oldalt. :D

      Olyan érdekes, mire juttok olvasás közben, vagy után. Mert amikor írok, sosem gondolkodom, és utána sem szoktam átgondolni, mit miért írtam, esetleg akkor, amikor elolvasok egy-egy véleményt és a válaszban elmélyedek abban, amit éppen firtatott. Amikor az előző részben írtam a csókjelenetet, nem tudtam hogyan folytassam. Menjenek tovább, vagy ne, vagy csak aludjanak el? És az utóbbira voksoltam, mert nem akarok elsietni velük. Luhan igazából nekem eszemben sem volt. Ezért érdekes, mert sosem tudom ti mit gondolhattok olvasás közben - ezért örülök annyira, amikor írtok kifejtitek mire gondoltok.
      Még senki sem mondta, hogy kedveli Luhan karakterét és igazából megleptél vele. De örülök neki, tényleg, mert annak ellenére, hogy negatív szereplő (úgy ahogy) ... szóval tényleg. o.o
      Jót nevettem a teleportáló ruhadarabokon és igazad van, ez az én hibám. :DD Legközelebb már tudni fognak róla, mi hol lesz és, hogy kerül oda. ;)

      Hát most nehéz hétvége elé nézek, de igyekszem. :)))

      Tényleg köszönöm, hogy írtál! <3

      Törlés